Ar galit skubiai kas atsakyti kaip dozuoti Bufo D6 lasus 2 metu vaikui prie anginos pirmom dienom?
Ant buteliuko po 15 lasu dukart dienoj, bet cia gal doze jau gyjant ir suaugusiam? Kaip isivaizduoju vaikui ir ligos pradzioj dazniau duoti ir po maziau lasiuku...
mėginkit po 1-2 lašus kas pusvalandį kokius 2-3 kartus. Tada, jeigu yra pakankamas poveikis (pvz. vaikas pradeda žaisti ramiai), galima retinti. Pirmą-antrą dieną tikriausiai reikės kas valandą-dvi.
Alternatyvus variantas - Mercurius heel arba Belladonna.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 22, 19:26)
kaip reikia viską spėti - geriu arnicą, sulfur (vakar du kartus gėriau ir vėl išlindo problema) ir beladona. o kur dar gydytojos duoti žirniukai
Krika, čia buvau surašius atsakymą į mamucis žinutę...
Kaip pirštas? Jeigu ką, pamirkyk jį sūdyto vandens tirpale su MAŽA kruopyte kalio permanganato. Šitas ištraukia net laaabai sudėtingas pūlingas žaizdas (mama močiutei gydė trofinę opą tokiu būdu, niekas kitas nepadėjo).
Kaip pirštas? Jeigu ką, pamirkyk jį sūdyto vandens tirpale su MAŽA kruopyte kalio permanganato. Šitas ištraukia net laaabai sudėtingas pūlingas žaizdas (mama močiutei gydė trofinę opą tokiu būdu, niekas kitas nepadėjo).
pamirshau vaistineje paklausti...
gal kas zinot ar yra kokiu zirniuku nuo Lupu puslelines (herpes)?
jau nusibodo juodai - trecias herpesas per menesi man uztenka kad pamatau pas kazka apshashusia lupa -ir -bamt- ant rytojaus jau turiu tokia pacia
jau nusibodo juodai - trecias herpesas per menesi man uztenka kad pamatau pas kazka apshashusia lupa -ir -bamt- ant rytojaus jau turiu tokia pacia
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 22, 20:26)
Krika, čia buvau surašius atsakymą į mamucis žinutę...
aš taip ir supratau tik mamucis rašė apie anginą, o tu parašei alternatyvius žirniukus jos vaistukams. kadangi savaitgalį MB apturėjo pūlingą anginą su 40 laispnių, tai vakar man gerklę pradėjo skaudėti. vartoju tam reikalui beladona.
pirštui geriau, ačiū. jau nebetinsta ir nebekaista. ir matosi kad valosi, nors gal ir vizualiai nėra kam valytis.
bet va su niežėjimu ten, tai problema
sakykit, ar mano deriniai beladona, arnica, sulfuris, thuja, sepia (aišku geriu atskirai) neveikia vienas kito
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 22, 19:26)
mėginkit po 1-2 lašus kas pusvalandį kokius 2-3 kartus. Tada, jeigu yra pakankamas poveikis (pvz. vaikas pradeda žaisti ramiai), galima retinti. Pirmą-antrą dieną tikriausiai reikės kas valandą-dvi.
Dekui, taip ir dariau, lyg ir padejo, ziuresim kaip bus rytoj.
QUOTE(Casual @ 2010 04 22, 20:49)
Man irgi aktuali info.
Siaip kas del herpio, jis islenda kai buna nusilpusi imunine sistema. Reiketu ieskoti priezasciu kas ja silpnina ir pradeti stiprinti. Kazkur skaiciau, kad jauciant , kad islis pusleline, reikia pavartoti didelem dozem vitamina c. O kas is homeopatiniu tiktu tai ir man labai idomu
QUOTE(Casual @ 2010 04 22, 19:49)
Casual, pasiieškok Rhus (yra complex aconitum ir dar kituose kompleksuose). Pačiai pradžiai. Vėliau žiūrėti simptomatiškai.
Krika, bent Sinelnikovo knygoje nerandu, kad nederėtų tarpusavyje... Prie Sepia prirašyta Sulphuris kaip "papildantis"...
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 22, 21:27)
Casual, pasiieškok Rhus (yra complex aconitum ir dar kituose kompleksuose). Pačiai pradžiai. Vėliau žiūrėti simptomatiškai.
Aciu. o ka ziureti simptomatishkai?
Scenarijus kiekviena syki kaip is mistinio serialo: einu-pamatau pas ka nors herpes- sekancia diena turiu savo nieko papildomai nesidaro...
velnias patrauke pasigirt kad vaikui lyg geriau - paguldziau ka tik miegoti- kosinti sausai pradejo
labai tikiuosi kad tiesiog koks snurgliukas kutena..... nes jei vel is pradziu isisirgsim ...
Laba Mergaites gal kuri vargstat su vaikais del acetono .
M.buvo parases arsenicum 5z. istirpinti ir gerti kas puse val. 5-6k. Taip ir darom, lyg gereja.Kaip toliau ji vartoti. Po tu 5kartu nelabai manau tas acetonas issiplaus, geriam skyscius, gal kuri pades
M.buvo parases arsenicum 5z. istirpinti ir gerti kas puse val. 5-6k. Taip ir darom, lyg gereja.Kaip toliau ji vartoti. Po tu 5kartu nelabai manau tas acetonas issiplaus, geriam skyscius, gal kuri pades
Pievute, jei gyd. Misius, tai jis gydymą paprastai skiria intensyvesnį 2-3 dienom, po to jei problema dar yra reikia sumažint iki 2-3 kartų dar kelioms dienoms. O per tą laiką gal dar jį pavyks pašnekinti arba problema dings
Casual, pas mane herpesas irgi nuolatinis draugas. Bet man labai gerai padeda bet koks riebalas. Kai tik jaučiu kad jau kutena, o išoriškai dar nieko, užtepu kokio vazelino, sviesto ar dar ko. Kažkaip skaičiau, kad jam būtinas deguonis iškilimui, o kai jo trūksta, jis nustoja daugintis. Riebalas kažkaip užkemša ir deguonis nepatenka matyt. Eilinis lūpdažis netinka, reikia vazelino pagrindu kokio blizgio.
O dabar po homoepato paskirto gydymo, apie mėnesį tas reikalas net nesirodė. Tikiuos, gal ir nesirodys. Nors pas mane net randas ant lūpos, zaraza vis vienon vietoj buvo įpratęs kilt .
Casual, pas mane herpesas irgi nuolatinis draugas. Bet man labai gerai padeda bet koks riebalas. Kai tik jaučiu kad jau kutena, o išoriškai dar nieko, užtepu kokio vazelino, sviesto ar dar ko. Kažkaip skaičiau, kad jam būtinas deguonis iškilimui, o kai jo trūksta, jis nustoja daugintis. Riebalas kažkaip užkemša ir deguonis nepatenka matyt. Eilinis lūpdažis netinka, reikia vazelino pagrindu kokio blizgio.
O dabar po homoepato paskirto gydymo, apie mėnesį tas reikalas net nesirodė. Tikiuos, gal ir nesirodys. Nors pas mane net randas ant lūpos, zaraza vis vienon vietoj buvo įpratęs kilt .
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 04 22, 21:27)
Krika, bent Sinelnikovo knygoje nerandu, kad nederėtų tarpusavyje... Prie Sepia prirašyta Sulphuris kaip "papildantis"...
na taip, tikiu kad jie dera, bet turėjau minty visai ką kita na sakykim, vartoju sulfur. gal jis kaip tik skatina ką nors išlįsti lauk, o su arnica ir beladona aš vėl viską užslopinu. na veikimas gal priešingas ar nesigaus taip kaip katinas su pele