Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

ČIA 21 TEMUKE

user posted image

Kam įdomu, pateikiu senesnių temų sąrašiuką, kai turėsit laiko, pasiskaitykite, ten tikrai daug naudingos informacijos ir visa info kas pas ka gydosi ir kokius papuošaliukus nešioja

Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema
Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
Penkiolikta tema
Šešiolikta tema
Septiniolikta tema
Aštuoniolkta tema
Deviniolikta tema
Dvidešimta tema

user posted image

Džiugu, kad mūsų gretos didėja, naujos narės:

gold fish gydytoja Dalia Latkauskienė, Vilniuje.
Breketai viršuje - keramikiniai/metaliniai - 2010.01.20.
Apačioje planuojama dėti 2010.03.31

StOp! sudėjimo data: 2010 02 12
Metaliniai
Gydytoja: Eglė Zasčiurinskienė

breketininke breketus (metaliniai) dės 2010 m kovo 22 d. pas gyd Tomą Vencių, Vilniaus ortodontijos centras, Vilnius

Andzeja, 2010 03 04 sudėjo viršų (metalas), pas gydytoja V. Budrienę.

Darida09 Vasario 18d. 2010 viršus metalas, keramika.
Kaunas Dalia Latkauskienė

user posted image

Kad ir kas benutiktų nenustokime šypsotis, juk mūsų šypsenos yra išskirtinės

user posted image
Atsakyti
nauja temuke biggrin.gif
gerai padirbeta natale cool.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brendy @ 2010 03 26, 20:42)
nauja temuke biggrin.gif
gerai padirbeta natale cool.gif  wub.gif  ax.gif

aciu aciu, tik tikrai panos nepykite kad neiraukiau i sarasiuka, kt temukej tikrai jus busite visos drinks_cheers.gif
o seip galim plepeti toliau,tik vilnietes galetu pasidalinti savo gyd kontaktais, nes tureme kontaktus tik apie Kauna, o vilnietes vis paslaptingai nutyli rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2010 03 26, 20:21)
Šiandienos vizitas naujovių neatnešė verysad.gif ...
Nuėjau, apiūrėjo įdėmiai, po to su kažkokiu popieriuku ištikrino, ar gerai sukandu dantukus. Žodžiu įdėjo tarp apatinių ir viršutinių dantukų tokį spalvotą lapuką, man reikėjo stipriai sukasti, tada taip prie sekančių dantukų ir taip toliau po visą burną. Tad įdėmiai apžiūrėjus įvertino, kad vienoj pusėj per silpnai sukandu, kad dantų aukščiai nevienodi, liepė elastiką vieną nešioti, kad aukštį reguliuotų. Dar apžiurėjo su kažkokiu spec veidrodėliu ir rado, kad vienas dantukas viršuj truputį pakrypęs. Tad vielą palankstė, uždėjo tą pačią, dar grandinėlę iš vielos padarė, ir liepė po mėnesio ateiti.....
Tik po mėnesio blink.gif ! Siaubas! Klausiau, ką tada darys. Atsakymas - stebėsim, ar susitvarkė ką šiandien darė, o tada bus matyti.
Vadinas - ateitis miglota.
Tik paprašiau, kad apatinius dantukus sekančio vizito metu pašlifuotų. Sakė gerai.
Tokios naujienos.
Susirašysim po mėnesio.
Linksmų Vėlykų!

ir taiu geru svenciu, manau viskas bus gerai ir vasara jau be breketu vaiksciosi drinks_cheers.gif mano nuojauta taip sako, jo ji retai apgauna 4u.gif

na, kas iziuri mano breketus? keramika rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 26 kovo 2010 - 21:23
wow grazi pavasarine temele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aciu natale 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
bendraujam toliau biggrin.gif

QUOTE(justyte** @ 2010 03 26, 15:13)
tai reikes ir man sakyt gydytojai del pirmuko... nes tikrai man atrodo kad lipa..nes vienas zemiau kitas auksciau;/

nu turbut as kursiu kita tema tai ideisu biggrin.gif

viska sakyk kas nepatinka 4u.gif

QUOTE(aistes_c @ 2010 03 26, 16:00)
na va... nuliudinot sad.gif

tada visa si procesa tikrai turesiu nukelti 1.5 metams....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nes man sake, jog nesiot reikes 2 - 2.5 m., o po 1.5 metu vestuves planuojamos...

tai nieko kito nebelieka, kaip tik atsokt vestuves ir tada tvarkytis dantukus....

taigi uzsuksiu pas jus veliau, kai jau busite visos grazios  4u.gif

bet visad gali pasikonsultuot ir su odontologu.. 4u.gif gal yra vilties 4u.gif
manau , kad labai norint viskas imanoma..panoramine ft.daro skubia siaip..
per valanda padaro..
tik va vizitui uzsirasyti reiktu kartu su dejimu..o higienini valyma juk gali pasidaryti ten kur gyveni..wink.gif

maciau per yotube.kad vienai atliko viska ta pacia diena..ir antspaudus nueme ir breketukus suklijavo..tai manau kad ir pas mus tai imanoma..
o po pusantru metuku gal ziurek ir nuimtu jau ka cia gali zinoti..ir soktum vestuvese savo su nuostabia sypsena.. 4u.gif
Papildyta:
natale-na kad nesimato biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
hihihi.gif ir as sakau kad ant foto tai nesimato, keik turejau fotosesiju nesimato ,neibent priartinta lb biggrin.gif
Atsakyti
Svajaa,slifuot tai tikrai neslifavo,pas ja auksciai vienodi buvo mirksiukas.gif Tik pati danties pavirsiu slifavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 26, 21:35)
hihihi.gif ir as sakau kad ant foto tai nesimato, keik turejau fotosesiju nesimato ,neibent priartinta lb  biggrin.gif

Aš tai matau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 26, 23:06)
Aš tai matau  blush2.gif  biggrin.gif

ne,nu as nesakau kad jie nematomi ax.gif bet neblizga ant foto, jei kam tas lb aktualu. man tai dzin jau dabar. pradzioj pergyvenau rolleyes.gif
Atsakyti
įsižiūrėjus gal ir matai, amelie. bet žmogus, kuris nežinotų kad natale su breketais, ir pamatytų šią foto, nemanau kad kažką pastebėtų mirksiukas.gif man tai irgi nesimato. o geriau patyrinėjus visko būtų galima rasti biggrin.gif
Atsakyti
Tai aš net neabejoju, kad matau tik todėl, kad žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visoms,

Labai retai jau cia uzsuku, bet si karta negaliu nepasigirti Balandzio 7d. busiu su holivudine sypsena smile.gif jeee smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2010 03 27, 01:27)
Labutis visoms,

Labai retai jau cia uzsuku, bet si karta negaliu nepasigirti Balandzio 7d. busiu su holivudine sypsena smile.gif jeee smile.gif

wow! bigsmile.gif sveikinu! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif bis.gif
lauksim foto bigsmile.gif blush2.gif ir komentaru, kaip ten viskas vyko ir kiek kainavo ax.gif nepamirsk musu rolleyes.gif
Atsakyti