Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 14, 10:06)
mergele23 - dėl gelytės norėtųsi, kad ji būtų kairėje pusėje o ne dešinėje.  4u.gif  O šiaip ryškumas patinka.

turiu ir is kaires....man kazkaip pirmoji labiua patinka rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 04 14, 10:08)

gelyte - ryshki, tvarkinga.

porele - man blankoka. kazhkot ruksta. gal spalvota parodyk?

na spalvota atrodo va taip:)
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 04 14, 10:29)
gėlytė tai labai fainai ax.gif porelei man irgi gal norėtųsi daugiau dešinės, o šiaip būtų įdomu spalvotą pamatyt, nes jb variante porelė lyg ir pasimeta g.gif

is desines buvo medziai, tai man negraziai atrode... blush2.gif
Atsakyti
nu dedu....bandau .. blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 14, 13:56)

man tai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2010 04 14, 10:25)
O kad neateiciau tusciomis, truputis airisko pavasario  blush2.gif

oho, koks pavasaris pas jus jau bigsmile.gif thumbup.gif aš nemoku tokių kadrų komentuoti dar, nes nelabai suprantu kaip yra gerai doh.gif vat pirmoji man nelabai, visko daug kažkaip, ieškočiau kitokio kampo g.gif antroj pagrindinis akcentas pasimetęs, norėtųsi išryškint ir iš arti tą darbštuolę pamatyti, trečioji nieko, tik irgi šiek tiek kito kampo norėtųsi, gal vos vos iš šono, o paskutinėj erzina išdegęs kampas dešinėj ir šiaip tamsoka tokia g.gif bet įsivaizduoju kaip sunku tokius kadrus fotografuot rolleyes.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 14, 12:48)

na spalvota atrodo va taip:)

man spalvota gal net geriau žiūrisi, visumoj tai man patinka ši nuotrauka...mintis rolleyes.gif

Ohara, gerai 4u.gif
Atsakyti
Jėėėė, jau du + + ... thumbup.gif 4u.gif ačiū.. aciuks.gif
Atsakyti
Dabar galvoju, kiek čia tu pliusų aš turiu photo.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2010 04 14, 11:25)
Zinau, kad nemazai klaidu, nes tokie ant greicio padaryti kadrai, bet butu idomu ir jusu nuomones  blush2.gif

Na labai grazus pavasaris pas jus wub.gif Visos tokios siltos ir fainos, tik paskutine man tamsoka ir jau nedera prie pirmuju...

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 14, 13:48)

Butu ir si grazi , jei nebutu taip ispausta i kampa... truksta redves kaireje ir virsuj....

Gerai... mirksiukas.gif

QUOTE(multti @ 2010 04 14, 14:47)
Dabar galvoju, kiek čia tu pliusų aš turiu  photo.gif

Na uz tave pliusiuku mes neskaiciuosim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2010 04 14, 11:25)

Man trečia labai patiko 4u.gif

Koks ryškumas gėlyčių biggrin.gif

Gerai 4u.gif

Multti, gerai 4u.gif

Ir Magie 1984 patiko 4u.gif

Dedu vieną pavasarinę, turbūt nieko verta, bet man labai miela - myliu drugelius wub.gif Gavau pastabą, kad drugelis neišsiskiria, gal patarsit kaip pakarpyti ar taip kokią gudrybę?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 14 balandžio 2010 - 14:32
QUOTE(Akasha @ 2010 04 14, 15:00)
Na uz tave pliusiuku mes neskaiciuosim  tongue.gif

Jaučiuos pagerbta blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 04 14, 15:29)
Dedu vieną pavasarinę, turbūt nieko verta, bet man labai miela - myliu drugelius wub.gif Gavau pastabą, kad drugelis neišsiskiria, gal patarsit kaip pakarpyti ar taip kokią gudrybę?

nu tikrai grazu. spalvos tokios svelnios.. bet jo, drugelis ne taip gerai matosi, kaip noretusi.. reiktu prieky gele isimt biggrin.gif kito patarimo nesugalvosiu, nebent dar siek tiek kaires pakirpt.

o kaip tu cia ji pagavai?
Atsakyti
Ich, pirmoje spalvos gražios, gaivios. kvadratas tiktų. Antroji neįdomi, diafragmos pasirinkimas nepasiteisina.

W*S:*
dabar į foto, bet tiesiog, pačios požiūris keistas. Kodėl manai, kad šios foto kompozicija privalo būti bloga ar apskritai foto bloga? Nesinori komentuoti, kol pati neatsakysi į šiuos klausimus.

brumbrumain, pirmoje išdegęs blynas gauna daugiau dėmesio už tą voratinkliuką. Antroji nepatinka. Nebūčiau iš viršaus fotografavusi, gal iš šono. O violetinė spalva man tinka. Vistiek kažkada iš visko išaugsim ir naujos priklausomzb4s atsiras.

Akasha man graži plunksnelė. Ir rėmelis tinka. Iš autoportretų su rėmeliu fainas.

Maggie,
iš trijų portretų... pirmoje veidas iškraipytas atspindžio, man nepatinka. Trečia irgi nea, toks pykšt pokšt kadras. Nieko nesakantis man, nepažįstančiai merginos ar moters, nežinant situacijos, ko jai taip ten linksma. Nu nesižiūri, išties. O antra, paprastas mielas portretas.
Iš pasivaikščiojimų
pirmoje jb vertimas nelabai. Akys bėgioja po visč foto, bet neranda už ko užsikabinti. Rodos ir vaikutis įdomus, ir įdomu ką mama ten veikia, ir namas dėmesio reikalauja, ir į žaislą dešinėje žvilgtelt norisi, ir į šešėlį... Neapgalvota kaip viską sujungti į bendrą foto, na bent jau man tokia nuomonė susidaro.
Aš myliu kvadratinį formatą, bt vat su panoraminiais turiu problemų. Panoramos būna arba nuostabios arba nekokios. Šiuo atveju nepasiteisino. Gal nereikėjo kirpti.
Trečioje žmonės antram plane trukdo, mergaitė įdomaii stovi, patraukia dėmesį.

ohara, gražiai atrodytų didžiulė dobilų pieva. Šiuo atveju labai blanki pati foto, ryškumo nepakanka, ir neįdomi, kompoziciškai.

dangerele
spalvos gražios. Kompoziciškai pirma silpna, antra geresnė.
o irisai. Laaaabai nelengva juos gražiai nufotografuoti. Tulpės fotogeniškiausios smile.gif

frederica visai gražus vaizdas iš viršaus. Faina. Aš nedrįstu į orą kilti smile.gif
Apie drugelio foto. Pasuk ją 90 laipsnių prieš laikrodžio rodyklę. Nukirpk beveik du cm iš viršaus, ir vieną cm iš dešinės. Dar vos paryškink ir pasakyk, ar patinka smile.gif

bizyteir vėl negeras požiūris į savo foto. Visų pirma, jei fotografavai, tau šios foto vertos, ir daugiau nei nieko. Tikriausiai tavo vaikučiai nuotraukose, todėl dar ir kaip vertos.
O kas liečia atlikimą. Pirmoji man patinka.
Antra gavosi gražus pykšt pokšt kadras.

multti, lašiukai yra, faina, kad bandai. Man tik formatas nepatinka. Suprantu, kad tikriausiai buvo ten ką nukirpti, na bet vistiek.

mergele23 , ryški, graži gėlė. Porelė nei jb, nei spalvota nesižiūri. Dešinėje erdvės trūksta.

Tiomama brūkštelk kokias klaidas pati matai.

Kadangi be ryšio sucitavau pirmai, tai bandau šitaip taisytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 14 balandžio 2010 - 15:01
turiu ir is kaires....man kazkaip pirmoji labiua patinka rolleyes.gif

Todėl, kad šioj viršaus trūksta wink.gif Realiai, labai gražiai turėtų žiūrėtis pirmoji gėlytė, ją tereikėjo į kairę patraukti wink.gif.

QUOTE(frederica @ 2010 04 14, 15:29)

Gal pabandyčiau vertikaliai pakirpti g.gif Pakomentavau flickr mirksiukas.gif
Atsakyti