Ich, pirmoje spalvos gražios, gaivios. kvadratas tiktų. Antroji neįdomi, diafragmos pasirinkimas nepasiteisina.
W*S:* dabar į foto, bet tiesiog, pačios požiūris keistas. Kodėl manai, kad šios foto kompozicija privalo būti bloga ar apskritai foto bloga? Nesinori komentuoti, kol pati neatsakysi į šiuos klausimus.
brumbrumain, pirmoje išdegęs blynas gauna daugiau dėmesio už tą voratinkliuką. Antroji nepatinka. Nebūčiau iš viršaus fotografavusi, gal iš šono. O violetinė spalva man tinka. Vistiek kažkada iš visko išaugsim ir naujos priklausomzb4s atsiras.
Akasha man graži plunksnelė. Ir rėmelis tinka. Iš autoportretų su rėmeliu fainas.
Maggie,
iš trijų portretų... pirmoje veidas iškraipytas atspindžio, man nepatinka. Trečia irgi nea, toks pykšt pokšt kadras. Nieko nesakantis man, nepažįstančiai merginos ar moters, nežinant situacijos, ko jai taip ten linksma. Nu nesižiūri, išties. O antra, paprastas mielas portretas.
Iš pasivaikščiojimų
pirmoje jb vertimas nelabai. Akys bėgioja po visč foto, bet neranda už ko užsikabinti. Rodos ir vaikutis įdomus, ir įdomu ką mama ten veikia, ir namas dėmesio reikalauja, ir į žaislą dešinėje žvilgtelt norisi, ir į šešėlį... Neapgalvota kaip viską sujungti į bendrą foto, na bent jau man tokia nuomonė susidaro.
Aš myliu kvadratinį formatą, bt vat su panoraminiais turiu problemų. Panoramos būna arba nuostabios arba nekokios. Šiuo atveju nepasiteisino. Gal nereikėjo kirpti.
Trečioje žmonės antram plane trukdo, mergaitė įdomaii stovi, patraukia dėmesį.
ohara, gražiai atrodytų didžiulė dobilų pieva. Šiuo atveju labai blanki pati foto, ryškumo nepakanka, ir neįdomi, kompoziciškai.
dangerelespalvos gražios. Kompoziciškai pirma silpna, antra geresnė.
o irisai. Laaaabai nelengva juos gražiai nufotografuoti. Tulpės fotogeniškiausios
frederica visai gražus vaizdas iš viršaus. Faina. Aš nedrįstu į orą kilti
Apie drugelio foto. Pasuk ją 90 laipsnių prieš laikrodžio rodyklę. Nukirpk beveik du cm iš viršaus, ir vieną cm iš dešinės. Dar vos paryškink ir pasakyk, ar patinka
bizyteir vėl negeras požiūris į savo foto. Visų pirma, jei fotografavai, tau šios foto vertos, ir daugiau nei nieko. Tikriausiai tavo vaikučiai nuotraukose, todėl dar ir kaip vertos.
O kas liečia atlikimą. Pirmoji man patinka.
Antra gavosi gražus pykšt pokšt kadras.
multti, lašiukai yra, faina, kad bandai. Man tik formatas nepatinka. Suprantu, kad tikriausiai buvo ten ką nukirpti, na bet vistiek.
mergele23 , ryški, graži gėlė. Porelė nei jb, nei spalvota nesižiūri. Dešinėje erdvės trūksta.
Tiomama brūkštelk kokias klaidas pati matai.
Kadangi be ryšio sucitavau pirmai, tai bandau šitaip taisytis.