Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

idedu savaitgalio bandymus , laukiu komentaru.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 12 balandžio 2010 - 14:34
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 12, 15:25)
Na sykart man atrodo kad gerai mirksiukas.gif

karsta.gif user posted image

net sušylau... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 15:22)
niu bandau vėl  g.gif tikiuosi trečias kartas nemelavo  g.gif  lotuliukas.gif

man gerai smile.gif
Atsakyti
Ohara, dabar jau gerai 4u.gif

kaip sekasi fotkint savaitės temai? ax.gif aš nieko nesumąstau dar, nulis idėjų, reikėtų kokių pavyzdžių daugiau g.gif

komentuoti, jau nekomentuosiu, nes viskas kaip ir išsakyta, o naujo nieko irgi neturiu ką parodyti..

iš paskutinių Noelles patiko, su mintim tokia rolleyes.gif

Dangerele, pirmoji man įdomesnė, tik gal gaila, kad dešinėj gėlytės nukirstos g.gif
Atsakyti
Jėėėė... per diena du ND.. nu liux... user posted image thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 04 12, 15:38)
Dangerele, pirmoji man įdomesnė, tik gal gaila, kad dešinėj gėlytės nukirstos g.gif

Na turiu ir nenukirstos gelytes pvz.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 12 balandžio 2010 - 14:55
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 15:22)
niu bandau vėl  g.gif tikiuosi trečias kartas nemelavo  g.gif  lotuliukas.gif

Skirtuma pati matai? smile.gif

QUOTE(dangerele @ 2010 04 12, 15:25)
idedu savaitgalio bandymus , laukiu komentaru.

Ryskumas super, man tamsoka ir nelabai idomios kompozicijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 04 12, 16:11)

aišku matau,dabar puikiai matau.. wub.gif net gera žiūrėt fono raiška keičiasi... blush2.gif

o db dėl kitų dviejų ND nlb suprantu kaip juos daryt,gal liaudiškai nupasakot galit? unsure.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 16:13)
aišku matau,dabar puikiai matau.. wub.gif  net gera žiūrėt fono raiška keičiasi... blush2.gif

o db dėl kitų dviejų ND nlb suprantu kaip juos daryt,gal liaudiškai nupasakot galit?  unsure.gif  blush-anim-cl.gif

cia kuriu? zoominimo ir artejimo prie objekto kojom? kazkuri lyg darei..
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 04 12, 16:11)
Ryskumas super, man tamsoka ir nelabai idomios kompozicijos 4u.gif

Is tiesu, kai dabar pasakei, tai pati pastebejau , kad kiek per tamsoka. Gal reikejo ISO padidint ane?
Reikia pasiskaityti reiskias dar apie kompozicija.. smile.gif Dekui uz komentara
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 12, 16:22)
cia kuriu? zoominimo ir artejimo prie objekto kojom? kazkuri lyg darei..

5. WB nustatymas. Baltą daiktą fotografuojam 2-jose aplinkose: natūraliam apšvietime ir dirbtiniam apšvietime (kambario šviestuvai, be blico!). Kad geriau matytumėm skirtumą, darom po 3 foto kiekvienam apšvietime - automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb.

sito nesuprantu... ir skleroze jau nepamenu dar kurio nedarius..nu sakes va ka liga daro... tikrai smegenys nedirba verysad.gif

berods sito : 3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą. Pasirinkite “marga” nuotrauku fona, jame geriausiai matysis kaip keiciasi fonas, keiciant zidinio nuotoli. Kuo didesnis zidinio nuotolis tuo labiau issiliejes fonas turi gautis. nedariau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 12 balandžio 2010 - 16:27
Nu va čia nekeičiu nei atstumo nieko tik zoominu..kuo čia skiriasi keičiant ISO ir diafragma? unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti