Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ekoju dar kart! Tikrai as niekad nepykstu, kaiptik dekinga esu uz sugauista laika komentuojant, jooo, mano zoo sodas fotogeniskas tik mamka nemoka fotografuot blush2.gif o tie dobilai tai cia su telefonu fotkinti, siaip idejau seniena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 04 12, 00:00)
Oho kaip įsisiautėjot biggrin.gif , nebespėju skaityti bigsmile.gif
Akasha, brimbrumai, kokioj jūs čia  flickro mokykloje?  Papasakokit  ax.gif

mane jau ismete biggrin.gif nu bet pati kalta.. ten reik labai aktyviai but. parasyk antajo, manau, ji priims wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 22:18)
Ei ei, kodel taip tamsu... jau pripratau prie tokiu sauletu ryskiu tavo foto, o cia kas dabar? smile.gif Kompoziciskai gerai, bet labai tamsu.. Fonas labai graziai isplautas  thumbup.gif

a rimtai mano sauletos?biggrin.gif man jos tokios gan niurios visad rodesi biggrin.gif

o tavo plunksma man patinka. pamenu, kad skundeisi del to macro stiklo. bet ir tada man ikeltos buvo grazios.. sita tokia ryski, matosi visi smulkumai. tik as apacioj gal juodo remo nedeciau. kazkaip apsunkina plunksna..
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 04 11, 22:22)
kaip ir nieko idomaus neturiu, bet pagyvinu tema biggrin.gif

antra graziausia. pirma tai nors spalvos grazu, bet tas rezis maiso.. bet be jo, kaip ir kazko truskta.. o trecia grazi savo emocija, bet fonas tai gadina..
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 04 11, 22:33)
beje cia klausimas fotografem - su kuriuo rezhimu dazhniausiai fotkinat? as M, pamirshus visus kitus pradejus cia lankytis (na nebent per seimos susiburimus, full auti ir dar su blicu biggrin.gif). bet idomu butu suzinot is praktikos ka kada geriausiai naudot - A-DEP, Av, Tv, P?

idomios. spalvos fainos, niurios ir ne pavasarishkos, bet traukiancios. pirmoji man geresne, nors lygtais kairej ishdegimas?
beje, violetine spalva yra laba grazi bigsmile.gif

as tai dazniausiai fotkinu A. M man dar per sunku. o kadangi patinka zaist su ryskumo zona, tai kol kas uzsiciklinau ant A..

taip, pirmoj isdege.. nes saule.. bet ja nukirpus kazkaip berysio.. tai galvoju gal siuo atveju ne taip ir maiso tas isdegimas?
Papildyta:
QUOTE(Noelle @ 2010 04 12, 00:20)
Įkeliu savo mylimą foto. Na tokia miela dūšiai.
Šiandien įkeltų fotonebespėsiu pakomentuoti, jau eisiu ilsėtis. Ryt vakare pasistengsiu.
Labos.

idomiai, tik nelabai aisku kas cia smile.gif plunksnos ezere ar baloj?smile.gif as gal su spalvom tik pazaisciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 12 balandžio 2010 - 07:13
QUOTE(frederica @ 2010 04 12, 00:00)
Oho kaip įsisiautėjot biggrin.gif , nebespėju skaityti bigsmile.gif
Akasha, brimbrumai, kokioj jūs čia  flickro mokykloje?  Papasakokit  ax.gif

Na ten tokia panasi mokyklele, kaip ir cia... Dedam foto ir daug komentuojam... mirksiukas.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 12, 00:20)
Įkeliu savo mylimą foto. Na tokia miela dūšiai.
Šiandien įkeltų fotonebespėsiu pakomentuoti, jau eisiu ilsėtis. Ryt vakare pasistengsiu.
Labos.

Nu faina, man sita... Man plunksnos patinka ax.gif O ir atspindziai ant vandens graziai atrodo... Gal kiek virsaus kirpciau.. kazkaip siauresnes jos norisi, bet tik truputi...

Brumbrumai, man dabar tas remu periodas.... O siaip siai foto as ji galima sakyti pagrystai dejau, nes man prie to lengvumo plunknos, kaip atsvara tas juodas remas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
laba ryta

nu dedu nd
artejimas prie objekto, laukiu ats smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
tik gal per sviesiai gavosi , g.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 12, 13:03)
laba ryta

nu dedu nd
tik gal per sviesiai gavosi ,  g.gif

Man asmeniskai sviesa niekada nemaiso smile.gif ND gerai...
Atsakyti
laba ryta

nu dedu nd

o kas keiciasi artejant?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 12, 11:11)
o kas keiciasi artejant?smile.gif

fonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 12, 13:21)

tada uzskaitau ir as smile.gif
Atsakyti
ok dar 3 balso palauksiu ir darysiu kt nd 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 12, 13:36)
ok dar 3 balso palauksiu ir  darysiu kt nd 4u.gif

užskaitau 4u.gif
Atsakyti
laba ryta

nu dedu nd

kaip šauniai gavosi.. bigsmile.gif wub.gif

bandžiau ir aš bet man kazkaip taip gerai nesigavo.. unsure.gif vertinkit.... unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 14:05)
kaip šauniai gavosi..  bigsmile.gif  wub.gif

bandžiau ir aš bet man kazkaip taip gerai nesigavo..  unsure.gif vertinkit....  unsure.gif

Irgi gerai irgi gavosi.. skirtumas gi matosi ir gana aiskiai... Tu dar pabandyk antra ND su diafragma padaryti... mirksiukas.gif
Atsakyti