QUOTE(frederica @ 2010 04 12, 00:00)
Oho kaip įsisiautėjot , nebespėju skaityti
Akasha, brimbrumai, kokioj jūs čia flickro mokykloje? Papasakokit
mane jau ismete nu bet pati kalta.. ten reik labai aktyviai but. parasyk antajo, manau, ji priims
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 22:18)
Ei ei, kodel taip tamsu... jau pripratau prie tokiu sauletu ryskiu tavo foto, o cia kas dabar? Kompoziciskai gerai, bet labai tamsu.. Fonas labai graziai isplautas
a rimtai mano sauletos? man jos tokios gan niurios visad rodesi
o tavo plunksma man patinka. pamenu, kad skundeisi del to macro stiklo. bet ir tada man ikeltos buvo grazios.. sita tokia ryski, matosi visi smulkumai. tik as apacioj gal juodo remo nedeciau. kazkaip apsunkina plunksna..
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 04 11, 22:22)
kaip ir nieko idomaus neturiu, bet pagyvinu tema
antra graziausia. pirma tai nors spalvos grazu, bet tas rezis maiso.. bet be jo, kaip ir kazko truskta.. o trecia grazi savo emocija, bet fonas tai gadina..
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 04 11, 22:33)
beje cia klausimas fotografem - su kuriuo rezhimu dazhniausiai fotkinat? as M, pamirshus visus kitus pradejus cia lankytis (na nebent per seimos susiburimus, full auti ir dar su blicu ). bet idomu butu suzinot is praktikos ka kada geriausiai naudot - A-DEP, Av, Tv, P?
idomios. spalvos fainos, niurios ir ne pavasarishkos, bet traukiancios. pirmoji man geresne, nors lygtais kairej ishdegimas?
beje, violetine spalva yra laba grazi
idomios. spalvos fainos, niurios ir ne pavasarishkos, bet traukiancios. pirmoji man geresne, nors lygtais kairej ishdegimas?
beje, violetine spalva yra laba grazi
as tai dazniausiai fotkinu A. M man dar per sunku. o kadangi patinka zaist su ryskumo zona, tai kol kas uzsiciklinau ant A..
taip, pirmoj isdege.. nes saule.. bet ja nukirpus kazkaip berysio.. tai galvoju gal siuo atveju ne taip ir maiso tas isdegimas?
Papildyta:
QUOTE(Noelle @ 2010 04 12, 00:20)
Įkeliu savo mylimą foto. Na tokia miela dūšiai.
Šiandien įkeltų fotonebespėsiu pakomentuoti, jau eisiu ilsėtis. Ryt vakare pasistengsiu.
Labos.
Šiandien įkeltų fotonebespėsiu pakomentuoti, jau eisiu ilsėtis. Ryt vakare pasistengsiu.
Labos.
idomiai, tik nelabai aisku kas cia plunksnos ezere ar baloj? as gal su spalvom tik pazaisciau..
QUOTE(frederica @ 2010 04 12, 00:00)
Oho kaip įsisiautėjot , nebespėju skaityti
Na ten tokia panasi mokyklele, kaip ir cia... Dedam foto ir daug komentuojam...
QUOTE(Noelle @ 2010 04 12, 00:20)
Įkeliu savo mylimą foto. Na tokia miela dūšiai.
Labos.
Labos.
Nu faina, man sita... Man plunksnos patinka O ir atspindziai ant vandens graziai atrodo... Gal kiek virsaus kirpciau.. kazkaip siauresnes jos norisi, bet tik truputi...
Brumbrumai, man dabar tas remu periodas.... O siaip siai foto as ji galima sakyti pagrystai dejau, nes man prie to lengvumo plunknos, kaip atsvara tas juodas remas....
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 12, 13:03)
laba ryta
nu dedu nd
artejimas prie objekto, laukiu ats
tik gal per sviesiai gavosi ,
nu dedu nd
artejimas prie objekto, laukiu ats
tik gal per sviesiai gavosi ,
Man asmeniskai sviesa niekada nemaiso ND gerai...
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 12, 13:03)
laba ryta
nu dedu nd
nu dedu nd
o kas keiciasi artejant?
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 12, 13:36)
ok dar 3 balso palauksiu ir darysiu kt nd
užskaitau
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 14:05)
kaip šauniai gavosi..
bandžiau ir aš bet man kazkaip taip gerai nesigavo.. vertinkit....
bandžiau ir aš bet man kazkaip taip gerai nesigavo.. vertinkit....
Irgi gerai irgi gavosi.. skirtumas gi matosi ir gana aiskiai... Tu dar pabandyk antra ND su diafragma padaryti...