Aciu pirma jau truputi karpyta,bet dar galima zinoma.O tie raudoni tai saules zuikuciai (ar kaip jie ten vadinas),o antroj ir man biski kliuna siauroka ryskumo zona,bet cia su 50-tuku ir nemaciau ka fotkijau tik laabai grazios samanos
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 08, 10:43)
Aciu pirma jau truputi karpyta,bet dar galima zinoma.O tie raudoni tai saules zuikuciai (ar kaip jie ten vadinas),o antroj ir man biski kliuna siauroka ryskumo zona,bet cia su 50-tuku ir nemaciau ka fotkijau tik laabai grazios samanos
Kaško velykinė tema strigina visą temą O man fotografavimo fazė užėjo , fotografuoju beleką, tik ne temai.
Samanos gražios, bet tų šakaliukų šone nereikėtų ir jei buvo įmanoma - šiek tiek arčiau kalniuko fotografuoti, kad daugiau detalių matytųsi.
Niuuu, kad jau merdėjam tai gal prikelsiu šiek tiek kritikai:
Kaip graziai rastai atrodo Na gal truputi virsugalvio truksta.Bet su ta uzuolaida dar pazaisk
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 08, 16:07)
grazu, tik man trukdo sukneles faktura.. gal geriau nuoga pakirpciau kaires, kad nebutu sleikutes rezio.
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 08, 16:12)
Kaip graziai rastai atrodo Na gal truputi virsugalvio truksta.Bet su ta uzuolaida dar pazaisk
Hmmm, nukirpau aš jį, nes norėjau akcentuoti raštus ir šiek tiek mano akiai gražiau atrodė, gal per daug nurėžiau
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 08, 16:14)
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 08, 16:07)
grazu, tik man trukdo sukneles faktura.. gal geriau nuoga pakirpciau kaires, kad nebutu sleikutes rezio.
Mąsčiau apie kairę, kai kirpau ir pamasčiau kad kaklas ne kaip žiūrėtųsi jei taip būtų pakirpta. Niu ne nude nepasirašyčiau Niu nebent šleikutes nusiimt reikėjo ir fotografuot iki krūtinės bei apie kvadratą galvot.
Ačiū, už komentarus
Laba, užbėgu brūkštelti, kad nedingau. Netrukus lėksiu dirbti. Gal vėlai vakare, arba rytoj pakomentuosiu visas foto. Galbūt ir kažką galėsiu savo įkelti, žinoma ne temai. Kažkaip šiais metais velykų dvasios nepajutau, širdyje dar to nejuntu, todėl ir idėjų ar dar kažko nulis. Režisuoti nesinori, nes prarastų prasmę, o dekoracijų irgi nenoriu fotografuoti. Na tokios šventės kaip Velykos, Kalėdos tikrai ne man. Tad kad pasuoju ir laukiu naujos temos sekančiai savaitei, gal jau reiktų pradėti siūlyti?
hmmm... del temos velykines tad aikelsiu as viena atvirukui galima panaudot, manyciau gal
QUOTE(bonda @ 2010 04 08, 16:59)
hmmm... del temos velykines tad aikelsiu as viena atvirukui galima panaudot, manyciau gal
ir viščiukai nepaprastai sustatyti, ir fonas fainas ir sprendimas su kiaušiniu įdomus. Tikrai manau, kad atvirukui tiktų.
Dėl naujos temos pritariu, kol išsirinksim ateis ir pirmadienis.
QUOTE(bonda @ 2010 04 08, 15:59)
na labai smagi nuotrauka! gal pats kiaušinis per tamsus, galėtų būt apšviestas ir iš kairės
bonda tavo visciukai tokie gaivus,sauleti,pavasariski