Įkraunama...
Įkraunama...

GMP deklaravimas

sena tema
http://www.supermama...?...7415&st=588
Atsakyti

noriu pasiteirauti, kai 33 laukelyje gaunasi teigiama suma, reiskia, kad mes grazinam???

Kai 33 laukelyje arba 46 laukelyje gaunama 4 Lt ir didesnė mokėtina suma,
ji turi būti sumokėta iki gegužės 1 d.

Pernai atvirksciai buvo....
Atsakyti
QUOTE(Rusnėja @ 2010 03 24, 12:30)
noriu pasiteirauti, kai 33 laukelyje gaunasi teigiama suma, reiskia, kad mes grazinam???

Kai 33 laukelyje arba 46 laukelyje gaunama 4 Lt ir didesnė mokėtina suma,
ji turi būti sumokėta iki gegužės 1 d.

Pernai atvirksciai buvo....

jei 33 laukelyje nera "-" zenklo tai jums grazins
Atsakyti
QUOTE(juliukas25 @ 2010 03 24, 12:42)
jei 33 laukelyje nera "-" zenklo tai jums grazins

aciu!!!! nera, teigiama suma, super!
Atsakyti

QUOTE(anastra @ 2010 03 24, 09:47)
Ar tai reiškia, kad už gruodžio mėnesį (2009 m.) galima bus susigražinti permokėta GPM tik kitais metais, deklaruojant pajamas už 2010?

už 2009 m. susigrąžinsit dabar, nes 2009 m. gruodžio mėn. NPD liko nepritaikytas 2009 m. O už 2010 m. kitais metais.

QUOTE(juskirena @ 2010 03 24, 10:29)
kas galit paaiskinti 17 langelyje kas turi buti irasyta,jei pas mane antras veikiukas gime kovo pabaigoj,o vyras metus nedirbo? pas mane pd irasyta 1800lt suma ir as nesuprantu iskur?
ir dar grazintinoj sumoj ar jau yra yrasyta uz draudima?

už pirmą 50x12, už antrą 100x9, jeigu norit prisitaikyt ir už vyrą, gautą sumą dauginat iš 2

QUOTE(katyte* @ 2010 03 24, 10:36)
Sveikos,
aš vėl dėl kompiuterio klausimą turiu - jei jis pirktas 2008 m.lizingu, ar galima deklaruoti vis dar?
keista tas, kad man Ūkio bankas už 2008 lizingą pateikė duomenis VMI ir šiemet, o MB kompas 2008 Snore imtas - duomenų nėra. tai man galima deklaruot? O MB laukt reikia, ar ir be to mokesčio už kompą galima pateikti deklaraciją?
ačiū už ats. 4u.gif

jeigu komiuteris pirktas 2008, o paskutinės įmokos sumokėtos 2009, susigrąžinti galima. Ar meta "geltoną klaidą"?
Atsakyti
merginos gal ir man galite atsakyti smile.gif
pas mane yra perspejimas, kad P5 laukelyje pasitikrinkite sumą. Su pažymoje pateiktomis sumomis sutampa, su kuo dar man jas sulyginti, Sodros portale? ir jeigu sutampa tai nekreipti į tą perspėjimą dėmesio?
dėkui iš anksto wink.gif
Atsakyti
SVeiki, nezinau ar cia klaust reikia, bet gal padesite smile.gif
Kai gaudavau is Sodros pinigelius uz vaiko prieziuros atostogas, metu gale gavau 100 lt mazesne suma, Sodroj paaiskino kad ja grazins deklaruojant pajamas. Tai tas pajamas reikia per VMI deklaruoti, ar per SOdra kazkaip?? Tikriausiai tai galima pildyti per el.bankininkyste??
Atsakyti
Sveikos. visai pasimeciau. ar cia normalu jei vyras du metus jau gauna toki pat atlyginima, du metus mokam tokias pacias gyvybes draudimo imokas. taciau, pernai susigrazinom 400 lt, o siemet rodo gad grazintina suma 90 lt tik. ar cia normalu? ar klaida kokia? busiu dekinga jei kas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(LinaKat @ 2010 03 24, 11:51)
Sveikos. visai pasimeciau. ar cia normalu jei vyras du metus jau gauna toki pat atlyginima, du metus mokam tokias pacias gyvybes draudimo imokas. taciau, pernai susigrazinom 400 lt, o siemet rodo gad grazintina suma 90 lt tik. ar cia normalu? ar klaida kokia? busiu dekinga jei kas atsakys.

Man atrodo kad normalu
Mano pajamos padidejo, palukanos tokios pacios, bet atgausiu maziau nei pernai...
Atsakyti
QUOTE(LinaKat @ 2010 03 24, 12:51)

Mes ar ne beveik tūkstančiu šiemet mažiau gaunam už palūkanas, kažką ten su mokesčiais pakeitė, vyras sakė, alia aš nė bum bum. Normalu tikriausiai.

Gavau meilės laišką iš VMI, sako viskas gerai praėjo, žiūrėsim kada sulauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 24 kovo 2010 - 11:57
sveikos, tokiu keistu klausimu kreipiuosi kaip reikia pildyti tuos visus reikalus savo E banko pagalba, gal kas gali kokia nuoroda, eiles tvarka surasyti nes as ne bum bum....aciu
Atsakyti
is sodros gautas pajamas PD rodo mazesnes trimis simtais. ar cia sodros klaida? kokiu numeriuku skambinti kad patvarkytu? ax.gif
Atsakyti