QUOTE(dionide @ 2010 03 14, 15:12)
Desert pasikeitimas stulbinantis, kaip 2 skirtingi zmones, dabar zymiai grazesne nei buvai (aisku nesupyk). Man dabar ir tavo akys atrodo didesnes. Praejus tiek mazai laiko po op, atrodai tikrai super! Kad as tokia nosyte tureciau
Aciuks,
dionide
sutinku su mergaitem, kad po sekmingos (to ir linkiu) korekcijos busi labai patenkinta, vedo forma grazi, nauja nosyte susvelnins visus bruozus
DolceVita, kadangi as savo nosi vos ne su liniuote matuoju, tai ir tavo pokycius gerai matau

labai tau tinka tiesi nosyte, svarbu kad tas gelis laikytusi.
Kita, su tavo nosyte tikrai buvo daug padirbeta, is foto matosi kad labai jau nelygus kaulas buvo pries op.. Del galiuko, manau kaulai susedo, o galiukas vis dar patines (mano, rupke, irgi) bet vaizdo tikrai negadina, labai gerai atrodai!
angelinka, jai tureciau tokia nosyte kaip tavo iki visu korekciju, bijau kad neisdrisciau gultis po peiliu

Bet dabar matosi, kad neveltui tiek praejai, nuostabiai atrodai, o jau akiu grozis
cirtute, is sono viskas liuks

Preky matosi ta iduba, bet ziuriu sviesa krenta kazkaip is kaires, del to iskraipo vaiza, kas nezino, gal tos idubos net nemato

yra ir pas mane toj pacioj pusej, bet mazeja, nezinau ar isnyks, as ja matau