Nauja tema
Tema
http://www.supermama...howtopic=474557
Tema
http://www.supermama...howtopic=515874
Tema
http://www.supermama...howtopic=547775
Tema
http://www.supermama...howtopic=553999
QUOTE(antigone333 @ 2010 03 11, 13:47)
sveiki...
perveciau visas temas, radau kur uzsiminta apie pomidoru sodinima is apacios, bet nelabai isivaizduojo to proceso...sake tkad kazkas ziurejot youtube.... gal galetumet nuorodo mestelt, nes net nzn ko iesot joje...??
acius
perveciau visas temas, radau kur uzsiminta apie pomidoru sodinima is apacios, bet nelabai isivaizduojo to proceso...sake tkad kazkas ziurejot youtube.... gal galetumet nuorodo mestelt, nes net nzn ko iesot joje...??
acius
Google arba Youtube įveskit "tomato down" ir išmes nuotraukų ir vaizdelių
QUOTE(ratuto @ 2010 03 11, 12:18)
Loreta, kaip suprantu, išvykusi, kaip supratau iš kažkada rašytų postų, ji turi veikatos problemų ((
man taip pat atsakė administratorius.. Tad rašykit dar kartą, ir dar...
man taip pat atsakė administratorius.. Tad rašykit dar kartą, ir dar...
Sveikos
Vakar skambinau Loretai, ji kaip tik ruosesi is ligonines vaziuot namo. Tai matyt greitai sulauksit laisku
MIARGAI, PENIAI JAU PAS MANI )))) ŠIANAKT AŠ DAR PAMIEGOSIU SU JAIS VISAIS (..ach.och.....darrrrrrrrrrrrrrrrrr...), bo paštai taip a taip nedirba, o rytoj išsiusiu visoms..
Žostaut, Tu man pismieca taip ir neparašei..Ainu ieškot Tavo adreso kontaktuose prie pelynų, nerasiu - siųsiu babutei kaiman..
ratuto ačiu už gera naujiena,lauksim
Žostaut, Tu man pismieca taip ir neparašei..Ainu ieškot Tavo adreso kontaktuose prie pelynų, nerasiu - siųsiu babutei kaiman..
QUOTE(juliana1 @ 2010 03 11, 17:32)
MIARGAI, PENIAI JAU PAS MANI )))) ŠIANAKT AŠ DAR PAMIEGOSIU SU JAIS VISAIS (..ach.och.....darrrrrrrrrrrrrrrrrr...), bo paštai taip a taip nedirba, o rytoj išsiusiu visoms..
netersk eterio
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 11, 19:42)
netersk eterio
atsiprašau,jaigu tau užkliuvo,o pati nutiletum ir neterštum
QUOTE(juliana1 @ 2010 03 11, 19:53)
atsiprašau,jaigu tau užkliuvo,o pati nutiletum ir nterštum
Ritai aiškiai ne nuotaika šiandien, na..ne visos dienos būna geros, visiems pasitaiko O gal tiesiog tokia profesija.. gal jaunatvinis maksimalizmas
MIKUOTUK, ŽOSTAUTE, SATANĖLE, JULIANA1, VARDE,
Mergytės, aš Jums sėklas jau sudėjau į vokus, bet kilo toks klausimas, net du:
1. SIŲST PIRMENYBINIU?
2. SIŲST REGISTRUOTU?
Pirmenybiniu rekomenduoju (+30 centų), bo kitaip ir savaitę kur pašte laiškas gali prasivoliot, o dėl registracijos spęskit pačios.
MIKUOTUK, neturiu Tavo adreso..
MIKUOTUK, ŽOSTAUTE, SATANĖLE, JULIANA1, VARDE,
Mergytės, aš Jums sėklas jau sudėjau į vokus, bet kilo toks klausimas, net du:
1. SIŲST PIRMENYBINIU?
2. SIŲST REGISTRUOTU?
Pirmenybiniu rekomenduoju (+30 centų), bo kitaip ir savaitę kur pašte laiškas gali prasivoliot, o dėl registracijos spęskit pačios.
MIKUOTUK, neturiu Tavo adreso..
Ratuto,-ka reiskia jaunatvinis maksimalizmas..
Kai atrodo, kad viską darai geriau bei teisingiau už kitus
bet kokie tolimesni pamąstymai ta tema bus tikras pomidorinio eterio teršimas
QUOTE(ratuto @ 2010 03 11, 21:35)
Kai atrodo, kad viską darai geriau bei teisingiau už kitus
sorry,.. neturejau to minty..
Labas mergaites, kilo man toks klausimas. Ar sodinti man tuos Penius? Kai kur pasiskaiciau, kad jie daugiau skirti vakavimui. Nes sausoki ir t.t. O as noreciau zaliais pasmaguriaut ir kad skanus butu Na nezinau, ryt vaziuoju pas Loreta pasiimti seklyciu ir galvoju ar verta ir tuos pimpius prigriebt Patarkit jei galit