Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveiki užsukę į 20 breketininkių temą!

Džiugu, kad mūsų gretos didėja, naujos narės:

gold fish
gydytoja Dalia Latkauskienė, Vilniuje.
Breketai viršuje - keramikiniai/metaliniai - 2010.01.20.
Apačioje planuojama dėti 2010.03.31

StOp! sudėjimo data: 2010 02 12
Metaliniai
Gydytoja: Eglė Zasčiurinskienė

breketininke breketus (metaliniai) dės 2010 m kovo 22 d. pas gyd Tomą Vencių, Vilniaus ortodontijos centras, Vilnius

Andzeja, 2010 03 04 sudėjo viršų (metalas), pas gydytoja V. Budrienę.

Darida09 Vasario 18d. 2010 viršus metalas, keramika.
Kaunas Dalia Latkauskienė

Primenu, kad mes turime savo nuotraukų albumą, kuriame demonstruojame savo grožį ir pokyčius biggrin.gif Slaptažodžio, bet kam nedalinam, bet kai tapsite mūsų komandos nariu, duomenis jums suteiksime ir lauksime jūsų nuotraukyčių.

Ir dar primenam kai kurių iš mųsų gydytojų kontaktus:[COLOR=red]

Kaunas:
[COLOR=red]
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Ilona Tercijonaitė, 8-685-16674, "Senamiesčio stomatologijos klinika", J.Jablonskio g. 21 (tvirtai ir absoliučiai nerekomenduojam!!!)

Vilnius: [I][COLOR=red]
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, "Vilniaus implantologijos centras", Kalvarijų g. 121-2

Atsakyti
user posted image

cia senbuviu duomenys

ir dar, mergickos is Vilniaus parasykite savo gyd kontaktus mirksiukas.gif nes Vilnius atsilieka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 17:19)
As dar nebandziau to melyno,nes norejau ir ta ir ana pradaryti bet galvou nuo sensodyne pradesiu. niekad jo nepirkdavau. skonis toks biski saldokas, i pirtusina panasus  g.gif  bespalvis, ten tik buteliukas melynas. o ta nauja listerine nzn kada pradesiu reikia viena pabaigti. bet taip nekanrtrauju skoni suzinoti  biggrin.gif  o as irgi maciau kad atsirado dideliu bonkuciu,maximoj kanuoja 19.90 kazkas tokio, o mazas buteliukas maximoj 13.89 tai apsimoka ta dideli pirkti. pasakiau sau kad tik dideli pirksiu dabar  ax.gif  beto ir dideliu nauju melynu listerino yra  mirksiukas.gif  maximoj. as ryt varau hig.valyma daryti. paskambino is klinikos sako vieta laisva yra  thumbup.gif

natale, ištampei puslapį lotuliukas.gif

aha, listerine didelę bonkę labiau apsimoka pirkti drinks_cheers.gif man irgi jau higieninį valymą reikia daryti. Pirmadienį 9 ryto užsirašiau į paveržimą drinks_cheers.gif

p.s ačiū už temą 4u.gif
Atsakyti
Keista,man gerai rodo puslapi g.gif as visa ta paveiksliuka nukopinau ir viskas.nieko nekeiciau ax.gif as pirma karta su breketai darysiu higiena blush2.gif net nezinau kiek laiko uztruks ax.gif sake 100 lt kainuoja.
o vizitas gerai drinks_cheers.gif kad ten suverztu taip kad cyyyyypdama iseitum lotuliukas.gif cip cip cip namo Kavyte lekia user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš breketus tik planuoju, todėl labai įdomu, kiek maždaug reikia turėti pirmam vizitui - konsultacijai, atspaudukam, nuotraukai?

Ketinu eiti pas gyd. Latkauskienę Kaune, gal jos klientės painformuotų? smile.gif

Ir klausimas visoms - kur gerai ir, jei įmanoma, už neskriaudžiančią kainą darėtės higieną?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 03 09, 17:46)
Sveikos smile.gif aš breketus tik planuoju, todėl labai įdomu, kiek maždaug reikia turėti pirmam vizitui - konsultacijai, atspaudukam, nuotraukai?

Ketinu eiti pas gyd. Latkauskienę Kaune, gal jos klientės painformuotų? smile.gif

Ir klausimas visoms - kur gerai ir, jei įmanoma, už neskriaudžiančią kainą darėtės higieną?

Sveika,as pas Dalia lankaus- Kaune drinks_cheers.gif Pirmas vizitas- 50 lt. gali pasidaryti foto Sukileliu pr. zandikauliu klinika berods vadinasi, antram aukste. Mokejau 40 lt. butu pirmas vizitas issamesnis, nes as kai atejau pas ja pirma karta tai dar fotkes neturejau,tai teko paskui vel pas ja eiti ax.gif maketus darys pries breketu uzklijavima,kiek kainuoja nzn. man ta diena pripliusavo ir breketu kaina ir maketu,tai net nzn kiek jis atskirai kainuoja. Higiena pries breketus dariaus savo poliklinikoj tai mokejau mazai. ten gi uz darba moket nereikia ax.gif ryt einu daryt higiena i Ortodontijos centra, Dalia sake turi iranga special higiena daryt kas breketus nesioja. kainuoja 100lt. ta tiek, jei bus dar klausimu rasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
O, maniau, kad pirmas vizitas brangesnis. Tuomet taip ir padarysiu - pirma toje žandikaulių klinikoj pasidarysiu nuotrauką, higieną ir tada pas gydytoją.

Higieną man teks darytis privačiai, nes aš studentė, ne kaunietė, kitur registruota. Tai reikia susirasti ne pačius plėšriausius privatininkus. Kaip pirmam kartui, tai gal nereikia tos specialios, juk aš dar be breketų biggrin.gif Lauksiu rekomendacijų 4u.gif

O dažnai ją reikės daryti nešiojant breketus?
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 09, 16:32)
natale, ištampei puslapį  lotuliukas.gif

aha, listerine didelę bonkę labiau apsimoka pirkti  drinks_cheers.gif  man irgi jau higieninį valymą reikia daryti. Pirmadienį 9 ryto užsirašiau į paveržimą  drinks_cheers.gif

p.s ačiū už temą 4u.gif

man irgi jau reikia higiena daryti, paskutini karta atrodo lapkriti buvau... siaip sake ateiti kas 3 men kai su breketais, bet kazkaip jautru man ten buvo kai paskutini karta dare, tai net nesinori, dar kelias savaites pratempsiu ir uzsirasysiu.. nors jau apsinese dantukai.....
o paverzimas man tik balandzio 14d ax.gif

o kaip tu cia pati uzsirasai i paverzimus kada sugalvoji? mane is anksto visada uzraso kitam kartui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 03 09, 18:04)
O, maniau, kad pirmas vizitas brangesnis. Tuomet taip ir padarysiu - pirma toje žandikaulių klinikoj pasidarysiu nuotrauką, higieną ir tada pas gydytoją.

Higieną man teks darytis privačiai, nes aš studentė, ne kaunietė, kitur registruota. Tai reikia susirasti ne pačius plėšriausius privatininkus. Kaip pirmam kartui, tai gal nereikia tos specialios, juk aš dar be breketų biggrin.gif Lauksiu rekomendacijų 4u.gif

O dažnai ją reikės daryti nešiojant breketus?

Na kas breketus nesioja reikia kas 3 men,bent taip pataria daktarai,bet seip pagal dantuku bukle gali sprest kada tau laikas daryt ja mirksiukas.gif as virs 5 men su breketias ir eisiu pirma karta daryt higiena blush2.gif as ryt galiu higienistes paklaust kiek kainuotu nebreketuotam zmogui pasidaryt ax.gif
as kiek girdejau kad tokios kainos ir eina 100-150.
Atsakyti
Grizau is daktares,tai pakeite viela apacioj,dar uzdejo elastikus ''gorilas''kad prieskinius dantis i vidu stumtu,o virsuj tik uzvyniojo naujas vielutes plonas rolleyes.gif Dabar jau taip tusia burnoj pasidare,nes turejau ir virsuj dar gumeliu,o dabar ju nebera biggrin.gif Jau aisku jauciu kaip skaudet pradeda,mamos paprasiau kad manu nupirktu lotuliukas.gif Ai o apacioj dar tokia idomia viela uzdejo su ''ragais'' biggrin.gif Ten elastikus kabinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 03 09, 18:18)
Grizau is daktares,tai pakeite viela apacioj,dar uzdejo elastikus ''gorilas''kad prieskinius dantis i vidu stumtu,o virsuj tik uzvyniojo naujas vielutes plonas rolleyes.gif  Dabar jau taip tusia burnoj pasidare,nes turejau ir virsuj dar gumeliu,o dabar ju nebera biggrin.gif  Jau aisku jauciu kaip skaudet pradeda,mamos paprasiau kad manu nupirktu lotuliukas.gif  Ai o apacioj dar tokia idomia viela uzdejo su ''ragais'' biggrin.gif  Ten elastikus kabinsiu smile.gif

prasom foto ax.gif nes lb daug visko,tai sunku isivaizduoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 09, 16:10)
Man tai niekas niekur nieko neskauda  unsure.gif

man irgi nieko neskauda drinks_cheers.gif bet man tai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 09, 18:39)
man irgi nieko neskauda  drinks_cheers.gif  bet man tai patinka  thumbup.gif

Bet man tas separacines sudėjo, sakė be vaistų neišsisuksi, bet nieko unsure.gif
Atsakyti