Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose. Mes tuokiamės kitaip, 2010 m.

Sveikos, gryzom sekmingai, viskas gerai, tik kad neturiu foto kokiu parodyt biggrin.gif Fotografas sake kaip galima greiciau atsius, bet va nesulaukiu.
O seip viskas super buvo smile.gif Depresija dabar, kad reik i darba biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos sugrizusios!!! clap.gif
didziausi sveikinimai sukurus seima!!! 4u.gif
Laukiam detaliu, issamiu pasakojimu.... bigsmile.gif
Atsakyti
Na stai gavau kelias foto is savo fotografo smile.gif
Vestuves
Atsakyti
Didziausi sveikinimai sugrizus ir tapus oficialia seima!!!!!!! 4u.gif thumbup.gif

Ir zinoma visos su begaliniu nekantrumu laukiam pasakojimo kas kur ir kaip smile.gif nes jau labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 11:32)
Vestuves

Fantastika... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 05 24, 12:32)
Vestuves

tiesiog pasaka, o ypac kur jus abudu vandenyje.... wub.gif
Atsakyti
wub.gif labai grazu smile.gif
Atsakyti
Moony, didžiausi sveikinimai 4u.gif

Puikios foto, ir aišku dėka profesionalaus fotografo, arne? rolleyes.gif

Labai įdomu, kur gavote fotografą - jis viešbučio ar gal skrido kartu su jumis (sorry, temos nesekiau paskutiniu metu blush2.gif )

Makiažą, šukuoseną pati darėtės ar pas visažistę? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kibekė: 24 gegužės 2010 - 11:23
Fotografas tai is Rusijos, ilgai rinkausi, bet tikrai nenusivyliau. Atvaziavo su visa brigada, viso 3 zmones, ir fotografavo, filmavo 3 dienas. Labai laukiau foto, ir skubinau ji, kad parodytu nors kanors mums.
Makiaza ir sukuosena dare to viesbucio visaziste, visa tai buvo iskaiciuota i paketa. Sukuosena nenusivyliau, nors norejau labiau naturalumo, bet puse velnio manau isejo. Is pradziu susuko su znyplem kaip malvina, poto susege. Seip kas de visazistes ir visu kitu paslaugu, tai jie nieko neturi ko reikia padaryti gerai sukuosenai ir makiazui. Ta as zinojau jau pries vaziuojant, todel prisikroviau savo kosmetikos ir priemoniu. Visaziste nezinau ar seip blevyzgojo ar is rimto, bet sake kad tokiu geru znypliu gyvenime nebuvo maciusi, o jos tai mano pacios paprasciausios uz 50lt pirktos biggrin.gif Tai va gal cia namiokas buvo, kad jai palikt. Tiesa kita diena nuejau pasiimt znypliu ir likusiu saguciu, tai saguciu nebeatgavau savo, matyt susege kitai nuotakai jau, dave savo kazkokius isklerusius, o ir znyples karstas paemiau, dare kitai merginai kazka su jom doh.gif
Dar kuriozas del puokstes, nes buvau maciusi, kad ju viesbutyje darytos puokstes buna labai dideles ir man nepatiko, tai pasakiau vedybu planuotojai, kad puokste darysiuos pati, dar ji taip nepatikliai ziurejo ir perklause "Ar tikrai..?" Tikrai, tikrai, sakau atneskit man is ryto rozes. Sako atnes 12. Nu kai atnese tai zinokit is padu iskritau. 12 nupezusiu rozyciu, didumo sulyg nykscio nagu... Nu ka.. kazkaip buvo tokia nuojauta, tai prisiroviau is sodo geliu, lapu ir kazka sukompanavau biggrin.gif
O seip cia tik smulkmena, ko norejau-ta gavau. Labai dziaugiuos.
Atsakyti
Moony, sveika sugrizus wub.gif

1. super fotografas, gal gali kad ir i AZ parasyti kiek mokejot? nepamenu ar minejai kai uzsisakinejai blush2.gif

2. Suknele pasakiskai atrodo thumbup.gif

3. gyre nuotrauka kur vandenyje.. iskart man mintys uzplauke, kad su tokiu sleifu ir slapia suknele nuskesti galima, jei nelaikytu thumbup.gif hihihi.gif (nieko pikto nesakau, tiesiog pas mane pacia su sleifu, tai tiesiog pagalvojau.... ) lotuliukas.gif

4. viskas atrodo nepriekaistingai wub.gif
Atsakyti
Tai patikek, kai sokom i vandeni ysibegeje tai visas pasijonis uzvirto ant galvos, neberadau kaip isplaukt biggrin.gif O vandeni nebuvo labai sunku su ja, tik va islipt, atrodo, kad kokia 10kg sveria biggrin.gif vos keturiom neislipau
Atsakyti
superines foto,super oras ir apskritai viskas labai faiai atrodo thumbup.gif beje puokste irgi faina tavo kurta.
Papildyta:
beje kur pirkai i plaukus tokia grazia gele?ar cia naturali?
Atsakyti