Fotografas tai is Rusijos, ilgai rinkausi, bet tikrai nenusivyliau. Atvaziavo su visa brigada, viso 3 zmones, ir fotografavo, filmavo 3 dienas. Labai laukiau foto, ir skubinau ji, kad parodytu nors kanors mums.
Makiaza ir sukuosena dare to viesbucio visaziste, visa tai buvo iskaiciuota i paketa. Sukuosena nenusivyliau, nors norejau labiau naturalumo, bet puse velnio manau isejo. Is pradziu susuko su znyplem kaip malvina, poto susege. Seip kas de visazistes ir visu kitu paslaugu, tai jie nieko neturi ko reikia padaryti gerai sukuosenai ir makiazui. Ta as zinojau jau pries vaziuojant, todel prisikroviau savo kosmetikos ir priemoniu. Visaziste nezinau ar seip blevyzgojo ar is rimto, bet sake kad tokiu geru znypliu gyvenime nebuvo maciusi, o jos tai mano pacios paprasciausios uz 50lt pirktos

Tai va gal cia namiokas buvo, kad jai palikt. Tiesa kita diena nuejau pasiimt znypliu ir likusiu saguciu, tai saguciu nebeatgavau savo, matyt susege kitai nuotakai jau, dave savo kazkokius isklerusius, o ir znyples karstas paemiau, dare kitai merginai kazka su jom
Dar kuriozas del puokstes, nes buvau maciusi, kad ju viesbutyje darytos puokstes buna labai dideles ir man nepatiko, tai pasakiau vedybu planuotojai, kad puokste darysiuos pati, dar ji taip nepatikliai ziurejo ir perklause "Ar tikrai..?" Tikrai, tikrai, sakau atneskit man is ryto rozes. Sako atnes 12. Nu kai atnese tai zinokit is padu iskritau. 12 nupezusiu rozyciu, didumo sulyg nykscio nagu... Nu ka.. kazkaip buvo tokia nuojauta, tai prisiroviau is sodo geliu, lapu ir kazka sukompanavau

O seip cia tik smulkmena, ko norejau-ta gavau. Labai dziaugiuos.