Kepejele, aš vis suku suku sau galvą ir mąstau, juk jeigu yra Dr.Oetker dažų pas Jus pirkti, tai turėtų būti ir standiklio grietinėlei
juk firma tai ta pati, gal tik vadinasi kitaip
o kokio riebumo grietinėlę naudojat kepant tortus???? mano sesė Danijoj gyvena, bet jinai visai nesiorientuoja kas link tortų, pyrago musėt ir to iškepti nemoka
ir kiek esu Danijoj buvus tiek per jubiliejus, tiek parduotuvėse nesu mačiusi tortų va taip kaip pas mus nusipirkti, sakykit, kaip ten yra iš tiesų???? nevalgo jie, nesupranta kas do daiktas???? ar vertina lietuviško skonio tortus Danijoje - labai įdomus pasidarė
nes jie pas mus kai atvažiuoja, va vyrą atsiveža, tai labai valgo, kai vaišini, bet sakau, gal iš mandagumo
ar senai kepat??? prašom dažniau užsukti ir pasidalinti idėjomis, o gal ir tortukų turit parodyti, ką mėgsta ano krašto žmonės, ar skiriasi kuom nors????
[/quote]
na tikrai nesu atkreipus demesio i grietineles standinkli,reiks pasidairyt...grietineles riebumas 38%.tortai tai cia keisti,pagrindas marcipanas,papuosimu jokiu ypatingu nera,dazniausiau grietinele apipurksta,tik nezinau kaip per sventes...gal per kokia firma ir imanoma kazka tokio gaut,bet abejoju...i mano torta-marskinius danai ziurejo ispute akys
dar tortai is grietineles yra,bet man jie
tokiu kaip lietuvisku tortu ivairoves danai tikrai nemate...tortus sau kepu senokai,tik nenaudodavau papuosimu
dabar uzsikabinau jusu tortus beziurinedama...pagal uzsakyma kepiau tik du tortus,viena lietuviams,kita danams
tikiuos sulauksiu ju ir daugiau
mano tortai du yra sioje temoje,nieko ypatingo palyginus su visais cia esanciais sedevrais
o kurioj komunoj gyvena jusu sesuo?gal kur netoli sakau...
ir dekui kad atsiliepiat i mano zinutes,kazkaip mazai kas reaguoja i naujoke