QUOTE(Sylvergirl @ 2010 08 20, 21:22)
QUOTE(Sylvergirl @ 2010 08 22, 14:56)
manau, kad daugiau vargo negu sutaupymo siųstis iš ten
pirma, nesuprantu is ko tu sprendi, kad LT parduodama baze yra ekologiskesne uz mano perkama is prancuzu - ar lyginai sudetis, ir tuo remiantis sakai, kad tavo bazeje procentaliai yra daugiau ekologisku ingridientu
Man tai susidare ispudis, skaitant kelias temas, kad ta parduotuve tavo, nes visur ja kaisioji
Antra, dazniausiai nuo uzsakymo padarymo per 5-6 d. siuntinys buna jau LT, o tie 59 eurai nemokamam siuntimui labai greitai yra surenkami, be to, yra sutaupoma tikrai nemazai.
Asmeniskai man, kvaila moketi, uz ne itin turtingos bazes 100 gr tokius pinigus, nes dar butina prideti visokiu pagerinimu ir jo kaina labai isauga, nebent dedi pigius, gal net rafinuotus aliejus, kokius sintetinius kvapus, ar dazus kaisiniams dazyti.
Labai gerai zinau ka reiskia aukstos kokybes muilas ir koks pojutis juo nusuprausus, todel metyti taip pinigus - nu sorry Jau tada geriau imti feniqia uz 62 lt (100 gr)
QUOTE(Kristalė* @ 2010 08 19, 21:51)
is kur siutetes?
QUOTE(auksiukia @ 2010 08 20, 21:13)
aisku o tada tos bazes is kur siuntetes
Siunciausi is Aroma -zone http://www.aroma-zon...bases_savon.asp
ten yra ir dazu, kvapu naturalios kilmes, formeliu. Kvapai tikrai jauciasi, pati isbandziau braskiu, karameles ir avietes kvapus.