Sveiki, noriu paklausti ar dekoruotumete/jate savo namu isore? Musuose to ne labai uztinku, uzusieni gi nuosavi namai smagiai spinduliuoja sventine nuotaika. Tad idomu, tai del dekoro brangumo, elektros taupymo ar tiesiog nepatinka? Aciu .
oi,man ir be galo grazu,visko turiu prisipirkus,tai jei ir nespesiu isikelt i nams,bet jau kad pajungsiu
zodziu tik ideju duokit
zodziu tik ideju duokit
Turėčiau namą- dekoruočiau. Kalėdų laikas toks išskirtinis tiek šventiškumo prasme, tiek niūriu metų laiku. Taip gražu, kai žaismingi akcentai palengvina tą tamsų laikotarpį. Net ir viduje bute stengiuosi laipsniškai išpuošti visur kur tik įmanoma, kad laukimas taptų džiaugsmingas.
Oi as tai visuomet papuosiu savo namu langus sviecianciom lemputem labai graziai atrodo is lauko puses visi eina tik ir ziuri dar pakabinu sidabrine zvaigzde ir kelis zaisliukus ant sventines juosteles pririsu na man tai labai grazu buna
Man tai super grazu kai pasipuosia namus, tik vat vieniem pazistamiem pasipuosusium is vakaro kiema nakti viska pavoge... tokie vat lietuviai ... reikia visur signalkes prijungineti... o namuose tai as kiek galimybes leizia,tiek puosiuosi... kazi kaip cia siemet daryti, kai remontas bet vat jau vienam kambary kabo sviestuvaii ant sienos, tai sakiau ant ju prikabinesiu
manau cia reiketu ir idejom pasidalinti.
pvz.: man uzstrigo obuolys - zvakide. isskobiam grazu obuoli ir istatome zvakute i ji, nuostabiai grazi naturali zvakide
pvz.: man uzstrigo obuolys - zvakide. isskobiam grazu obuoli ir istatome zvakute i ji, nuostabiai grazi naturali zvakide
cia idejau keleta ideju kokias galima pigias dekoracijas namams pasidaryti http://public.fotki....ms/2714706.html
Puosiu namus Megstu justi artejancias sventes Isdabinu visus kampelius
Pernai atradau toki buda kaip papuosti langa. Susilauziau putoplasta mazais gabaliukais ir suveriau juos ant plono siuliuko. Tokiu juostu padariau daug ir skirtingu ilgiu. Visas priklijavau su lipnia juostele prie lango remo virsaus Vaizdas toks, lyg sninga. Reikia tik tarpus tarp suvertu gabaliuku palikti. Labai graziai atrodo is lauko ziurint, kartu ir visai nebrangu O jei dar lemputem apsisviecia
Pernai atradau toki buda kaip papuosti langa. Susilauziau putoplasta mazais gabaliukais ir suveriau juos ant plono siuliuko. Tokiu juostu padariau daug ir skirtingu ilgiu. Visas priklijavau su lipnia juostele prie lango remo virsaus Vaizdas toks, lyg sninga. Reikia tik tarpus tarp suvertu gabaliuku palikti. Labai graziai atrodo is lauko ziurint, kartu ir visai nebrangu O jei dar lemputem apsisviecia
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 25, 10:53)
manau cia reiketu ir idejom pasidalinti.
Mano mama pernai naudojo apelsiną ar mandariną. Kvepėjo puikiai.
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 11 25, 10:53)
O tai po kiek laiko tas obuolys gi paruduoja Ar vistiek gražiai atrodo?