Įkraunama...
Įkraunama...

Mano Vilties atėjimas

Mum jau 5.5 men...miega mano princesė, gera širdy pasidaro kai pažiūriu į ją miegančia...vis dar nesitiki kad esu MAMA..malonu pasvajoti, kaip atėjus pavasariui, vasarai..lysime į lauką.maudysimes, išdykausime...tik vėliau pasidaro liūdna...o ar turiu teisės svajoti apie mūsų garžuolės ateitį..kai nežinia ar ji bus..... verysad.gif O viskas parsidėjo kaip ir daugumai mamu...planavom planavom savo mažylį, mama jau po kelių mėnesių bandymo buvo praradusi viltį, kad kadanors pastos, kai tiesiog vieną mėnesį suvėlavus mmm ir nusipirkus nėštumo testa..jis buvo BEVEIK teigiamas.Beveik reiškia, kad viena juostelė kaip visada buvo ryški, o kita vos vos matėsi BET MATĖSI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Iškart nubėgau pas gydytoju, bet gydytoja nieko negalėjo tiksliai pasakyti.GAL....apsipyliau ašarom, Tai aš būsiu mama ar ne?Artėjo Kalėdos, negi nebus stebuklo?Kažkas širdį kirbėjo, kad visdėlto laukiuosi...vyras taip pat manė..po Naujųjų nuėjau pas gydytoją kita, ji iškart patvirtino, kad laukiuosi... nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif VALIO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tada laukė devini mėnėsiai laukimo ir nerimo...kas gims?...ar busiu gera mama?ar busim geri tėvai? Nėtumas buvo super lengvas...jokio pykinimo, valgiau viska, svoris augo normaliai..jaučiausi super..tik nelemtą balandį, per Velykas susirgau plaučių uždegimu, temperatūra, antibijotikai...bet daktarė nuramino, kad kūdikiui bus viskas gerai, nes jis jau didelis....Turėjau gimdyti vasaros pabaigoje..tad visą vasarą atostogavau..ar gali but geresnis neštumas?Iki pat galo nežinojau kas gims...man atrodė, kad laukiuosi berniuko, o tevelis sakė kad bus mergytė...laukiau TOS dienos.....Sekmadienis 08.31 vakare jaučiu, kad kažkas netaip, užeina skausmai.TAI TIKRIAUSIAI SARĖMIAI>>> thumbup.gif prašau vyro nuvešti į ligonine, nes mūsų mieste jos nėra...Nuvažiuojam..Atsidarymas tik 1cm, kolkas ramu...Vyrui liepiu važiuoti namo, juk nieko nevyksta...lieku nakčiai viena..o buvo 22val..vis užeina stipresni skausmai.Naktis.Daktarai liepe nusnūsti, bet aš negaliu, man skauda..vaikštau po palata, nes negaliu užmigti...4val ryto sesutė ateina, sako kad šeši cm atidarymas, ryte pagimdysiu..OGO..neskambinu niekam, nesakau, pagimdysiu ir padarysiu staigmeną....prasideda....9.32 pagimdau juodučiais plaukučiai, gražuole dukryte..man ji tokia didelė atrodė, tokia graži...rėkiau visiem šitą naujiena..... thumbup.gif thumbup.gif daktarai mane tvarkė, o aš visiem skambinau, kad pagaliau esu mama, kad viskas gerai..BEI IŠTIKRO..porą valandų prėjo, ji gulėjo ant mano krutinės..tada vėl atėjo manes sutvarkyti ir vaiko pažiūrėti..paėmė mažylę, mane nuvežė i palata..aš vis alukiu kada man ją atneš..ateina gydytoja vaikų...nieko neprisimenu, tik įstrigę žodžiai-MĖLYNA, NEKVEPUOJA, VAŽIUOJA RENIMOBILIS IŠ VILNIAUS Į RENIMACIJA VEŠ MANO PRINCESE...prašau nuvesti prie mergytes, pati vos paeinu, kai pamatau-raudu..tokia mažyte, o laideliais apkarstyta, nosytėn vamzdeliai įkišti...kalusiu ar yra VILTIES?daktarė nežino....atvažiuoja renimobilis ir ją išsivežą...aš lieku viena, nes manęs nepaleidžia...liepia but tris dienas ligoninej, juk vistiek negalesiu but ilgai renimacijoj...TĖTIS VERKIA..MAMA VERKIA..VISI VERKIA..aš vis skambinu, kaip ten ji...mane ramina, kad lyg geriau.tėtis sekančią dieną nuvažiuoja į renimaciją, jam aiškina, kad gal išsikapstys....taip eina trys ilgos dienos..ketvirtadieni jau keliauja mano mažylė į skyriu, nes pavojaus gyvybei nėra, aš guluosi su ja...keista vėl paimti vaiką ant rankų...mum gėrėja, jau valgom pačios, be zonduko, vaistuku pamažino,tik deguonį vis dar pučia, nes ji mėlynuoja, bet taip buvo neilgai..PO SAVAITĖS MUM PABLOGĖJO.vėl zondas, vėl vaistai, vėl tyrimai..aš vėl verkiu, gaila vaiko...Randa plautine hipertenzija, man paaiskina, kad rimta liga, bet nemirtina, aš tada nusiraminau...bet neilgam...po mėnesio gulėjimo ligoninėj, mu vėl tyrima padrė, nustatė, kad nieko mum negerėja, tada atskleidė mum PASLAPTĮ, kad mum labai blogai, kad galime MIRTI...NEŽINAU KO GRIEBTIS..PAKRIKŠTIJAM PRINCESE SAVO....vaistų begalės..vaikas pats nevalgo, daktari sako, kad dėl ligos ir vaistų kiekio...tyrimai kas saviate...kažkas padeda-mum gerėja..2.5 mėn praleidę ligoninėj, pagaliau važiuojam namo, net pamiršau kaip jie atrodo..VĖL VISA ŠEIMA KARTU.išmokau statyti zonduka, todėl ir paleido, kaip toliau bus, neaišku....
Dabar mum jau penki su puse men..prieš mėnesį ištraukiau zonda, bandom pačios valgyti, KOŠYTES...mažai, bet vis pačios....vaistų kolkas geriam tiek pat..daktarai neranda priežasties mūsų ligos...kas mėnesį važiuojam pas gydytojus konsultacijai...Dukrytė nuostabi, labai rami mergytė..kai grižome buvo labai sunku, nes vis sakičiuodavom su tėveliu kaip VILTĖ kvepuoja, ar kvepuoja. Bijau svajoti apie ateitę, nes nežinau kaip bus, ar mes ją turime, nes ir daktarai man nieko negali pasakyti....o taip norisi PASVAJOTI.... verysad.gif
Atsakyti
Jus stiprios ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
O dieve, laikykitės.
O kaip fizinis vystymasis? Duos dievas, galgi išaugs mažulė tą šlamštą.
Sveikatos sveikatos sveikatos linkiu Jums.
Atsakyti
tai mes atsiliem truputi...raidos centre kai buvom, tai sake kad esam kaip; 2men, o mum buvo 3.5 men...tai laukiu kada gulsim i raidos centra...
Atsakyti
Laikykites is pakutiniuju..as savo dukrytes anskciau privalejau sulaukti..dabar mum 37 savaite..maziuke irgi su zonduku maitino ..ir kvepuot pati dar nemokejo..bet dabar jau situacija visai kita guli maziuke va salia mes vis dar ligoninej ir busim da iki kovo tai tikrai...Bet ka noriu pasakyti nepraraskit vilties 4u.gif 4u.gif sakykim as meldziuosi..maldu nemoku nesu katalike bet i dieva tikiu zinau kad jis padeda..Tikekit ir viskas susitvarkys 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gerai butu, kad uztektu tik pasimelsti...guledamaligoninej visko prisiziurejau...nieko nepakeisi, kas lemta tas lemta...sunkiausia tada buna, kai pagalvoji, kad kitos mamos meto, zudo savo vaikus, o tu lauki lauki..ir taip gaunasi, kad negali dziaugtis verysad.gif
Atsakyti
sėkmės jums didžiausios, mergytei kuo greičiau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Daug daug sveikatytes,sekmes ir istvermes Jusu seimai 4u.gif Tikiu,kad mazoji tures grzazia ateiti.. Bukit stiprus 4u.gif
Atsakyti

Visas glėbys jums sveikatos balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 17 vasario 2010 - 18:43
Sveikatėlės mažajai Viltei... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Is visos sirdies linkiu jums didziausios sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Buk stipri,galvok tik kad viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikatytes Viltei wub.gif ir stiprybes teveliams 4u.gif
Viskas TURI buti gerai. Turit pasveikti ir kurti ateiti kartu 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti