ziurinejau BR profesionalioj kosmetikoj, kremas su placenta 100 lt, tik kurioj vietoj ingredientu sarase ta placenta, tai nezinau. Dar ten ieina slapalas ir fermentai. O grynas placentos serumas 8 ml 57 lt. Vieno zodzio, galima butu pabandyt kada.
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 22, 16:55)
ziurinejau BR profesionalioj kosmetikoj, kremas su placenta 100 lt, tik kurioj vietoj ingredientu sarase ta placenta, tai nezinau. Dar ten ieina slapalas ir fermentai. O grynas placentos serumas 8 ml 57 lt. Vieno zodzio, galima butu pabandyt kada.
jei Placental protein ieina i pirmu 5 medziagu sarasa, tada jos koncentracija gali buti iki keliasdesimt procentu
QUOTE(baltojifeja @ 2011 04 11, 15:57)
jei Placental protein ieina i pirmu 5 medziagu sarasa, tada jos koncentracija gali buti iki keliasdesimt procentu
BR skelbiasi, kad ju kosmetikoj aktyvus ingredientai uzima iki 23 %
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 11, 21:11)
BR skelbiasi, kad ju kosmetikoj aktyvus ingredientai uzima iki 23 %
aktyvus gali buti ne tik placenta, hialuronas, augaliniai preparatai, vitaminai, fermentai.
Jau pusmeti naudoju JUKOHBI kristalini prausikli (parduoda "Beza"). Atradimas, tikrai vertas demesio produktas. Nors pradejus naudoti buvau issigandusi, praadejo kelti spuogus, buvau kantri, prausiau toliau, nes buvau radusi informacijos, kad pirma menesi oda valosi. Ir ka, po kokiu triju savaiciu visi tie spuogeliai iskrito, oda dabar lygi, skaisti ir tokia tvirta.
Viena biciule is uzsienio (kosmetologe) man prigrase, kad pirmiausia ziurek, kad placentine kosmetika butu sertifikuota ir isvalyta nuo harmonu. Be to minejo, kad produktai is kiaules placentos geriausi, kadangi tai artimiausia zmogui.
Nezinau kiek tai tiesa, bet laikausi jos nurodymu, neperku pigiu "su placenta". Dabar esu paieskose is kur parsisiusti visa komplekta pigiau - "Beza" kainos kandziojasi.
Viena biciule is uzsienio (kosmetologe) man prigrase, kad pirmiausia ziurek, kad placentine kosmetika butu sertifikuota ir isvalyta nuo harmonu. Be to minejo, kad produktai is kiaules placentos geriausi, kadangi tai artimiausia zmogui.
Nezinau kiek tai tiesa, bet laikausi jos nurodymu, neperku pigiu "su placenta". Dabar esu paieskose is kur parsisiusti visa komplekta pigiau - "Beza" kainos kandziojasi.
Būtų labai šaunu, jei pasidalintumėte info radusi iš kur pigiau parsisiųsti
QUOTE(Mil@na @ 2011 05 08, 17:12)
Būtų labai šaunu, jei pasidalintumėte info radusi iš kur pigiau parsisiųsti
Kol kas paieskos bevaises, laukiu kol pati Beza akciju duos, ziema Panoramoj buvo 20% nuolaida, gal ir vasaros akcija padarys
Kodel butinai norit pirkt BEZA firmos? Sekmingai naudoju kitos firmos placentini kremuka.
QUOTE(Sorella @ 2011 05 08, 09:23)
Jau pusmeti naudoju JUKOHBI kristalini prausikli (parduoda "Beza"). Atradimas, tikrai vertas demesio produktas.
Visiskai su Jumis su sutinku. Tas kristalinis muiliukas vertas pagyru.Dariau viena procedura odai Bezoj, sugunde su tuo placentiniu muiliuku, is pradziu ziurejau skeptiskai, bet kai pabandziau negalejau atsidziaugti pagerejusia, pagrazejusia oda Pirkau mazesni kieki bet dabar pirksiu didesni
QUOTE(susidomejus @ 2011 05 27, 23:36)
Kodel butinai norit pirkt BEZA firmos? Sekmingai naudoju kitos firmos placentini kremuka.
Koki naudojate?
QUOTE(Glamourcik @ 2011 09 06, 13:23)
Koki naudojate?
Biologic Recherche prancuziska profesionali kosmetika.