Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

user posted image

user posted image

Tema
http://www.supermama...howtopic=474557
Tema
http://www.supermama...howtopic=515874
Tema
http://www.supermama...howtopic=547775
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 17 vasario 2010 - 11:47
niu va pasėjau kelis pamidorus,baklažanus,paprikas.Lauksim kol sudygs.
Atsakyti
Senoje temoje,kur nepikiuoti pomidorai,tai nėra laiko anksčiau sėti,jeigu nepikiuoti laiku.Nes skaičiau,kad jie jau gauna kažkaip genetinę informaciją,kad nėra vietos augti ar kažkas panašaus.Turėsit derlių vėliau,nesvarbu ,kad žalumos daug,o šaknų neaugins.Nu aišku nieko neatsitiks,kad vėliau pikiuosite,bet kam tada sėti anksti.
Atsakyti
Loreta ligoninej guli unsure.gif Skambinau uzsisakyt japoniniu triufeliu, tai ir suzinojau..
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 17, 13:52)
Senoje temoje,kur nepikiuoti pomidorai,tai nėra laiko anksčiau sėti,jeigu nepikiuoti laiku.Nes skaičiau,kad jie jau gauna kažkaip genetinę informaciją,kad nėra vietos augti ar kažkas panašaus.Turėsit derlių vėliau,nesvarbu ,kad žalumos daug,o šaknų neaugins.Nu aišku nieko neatsitiks,kad vėliau pikiuosite,bet kam tada sėti anksti.

g.gif nu net idomu pasidare, nes pernai as tikrai velai ispikiavau ir derliu pradejo duoti tikrai anksti, jau i siltnami isnesiau su pomidoriukais g.gif
Atsakyti
Aš kiek žinau, pomidorams kaip užauga pirmieji lapeliai, būtina pikiuoti, persodinti, ir taip daug kartų, nesvarbu kad pasėtos po vieną sėklą , tada jie tvirtesni ir šaknys geriau vystosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 17, 13:55)
Loreta ligoninej guli unsure.gif Skambinau uzsisakyt japoniniu triufeliu, tai ir suzinojau..

Vau aš ką tik išsiunčiau užsakymą , sveikatytės jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 17, 12:55)

siunčiam sveikatos glėbį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 17, 13:55)
Loreta ligoninej guli unsure.gif

greito sveikimo 4u.gif

as irgi ka tik is kliniku parvaziavau - ruoshiaus i plastikini buteli svogunus sodint, pjoviau skyles, vienoj vietoj uzhstrigo peilis, tai kai lupau is jegos , peilis pakrypo ir tiesiai i pirshta suvariau: giliai ir stipriai - sauja pilna kraujo, per alkune ant grindu tekejo, ishsigandau doh.gif
pradzioj norejo siut, po to nusprende pleistrais sukabint, prileido vaistu ir namo paleido blush2.gif
va tai tau ir darzininkyste doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zodziu, merginos darzininkaukit atsargiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 17, 14:50)
as irgi ka tik is kliniku parvaziavau - ruoshiaus i plastikini buteli svogunus sodint, pjoviau skyles, vienoj vietoj uzhstrigo peilis, tai kai lupau is jegos , peilis pakrypo ir tiesiai i pirshta suvariau: giliai ir stipriai - sauja pilna kraujo, per alkune ant grindu tekejo, ishsigandau doh.gif
pradzioj norejo siut, po to nusprende pleistrais sukabint, prileido vaistu ir namo paleido  blush2.gif 
va tai tau ir darzininkyste  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif Atsargiai reikia elgtis su saltais ginklais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 17, 14:53)
blink.gif Atsargiai reikia elgtis su saltais ginklais mirksiukas.gif  4u.gif

biggrin.gif
buvo proga nusipirkt guminiu pirshtiniu, kad galeciau toliau darzininkaut lotuliukas.gif
siandien planas yra Vilmukus susodinti - juk jie ar taip ar taip kambariniai/balkoniniai bus, tai jiems ko gero nera labai per anksti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 17, 13:50)
greito sveikimo 4u.gif

pradzioj norejo siut, po to nusprende pleistrais sukabint, prileido vaistu ir namo paleido  blush2.gif 
va tai tau ir darzininkyste  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Uzuojauta, as penktadieni salotas su pirsto galiuku paruosiau doh.gif Net nakti nubudus buvau - vis pries akis vaizdas, kaip peilis slysta i nyksti unsure.gif O man tai baisiausias dalykas, tuoj alpstu, gali krauja imti, siuti, zaisdas kitiem tvarkau - nieko, o man paciai isipjauti - siaubiakas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 17, 15:02)
man tai baisiausias dalykas, tuoj alpstu, gali krauja imti, siuti, zaisdas kitiem tvarkau - nieko, o man paciai isipjauti - siaubiakas blush2.gif

Mano MB "vaizdeliu" nepernesha doh.gif sake, sesk i mashina tik saugok kad rankos nepamatyciau, nes galiu nualpt prie vairo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As kur seklas sode ziemot buvau palikus ir jos prie daugiau nei minus 20 perziemojo, tai buvau ant vatos dezuteje paskleidus - sudygo visos kaip mat bigsmile.gif net gaila, kad nesuzymejau kur kokiu pomidoru seklytes - sudygo pomidoriukai mikliai - ir buvo labai skaniai suvalgyti musu peliuko biggrin.gif
na, bent jau suzinojau kad pomidorines seklytes gali drasiai dideles minusines temperaturas iskenteti ax.gif
Atsakyti