niu va pasėjau kelis pamidorus,baklažanus,paprikas.Lauksim kol sudygs.
Senoje temoje,kur nepikiuoti pomidorai,tai nėra laiko anksčiau sėti,jeigu nepikiuoti laiku.Nes skaičiau,kad jie jau gauna kažkaip genetinę informaciją,kad nėra vietos augti ar kažkas panašaus.Turėsit derlių vėliau,nesvarbu ,kad žalumos daug,o šaknų neaugins.Nu aišku nieko neatsitiks,kad vėliau pikiuosite,bet kam tada sėti anksti.
Loreta ligoninej guli Skambinau uzsisakyt japoniniu triufeliu, tai ir suzinojau..
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 17, 13:52)
Senoje temoje,kur nepikiuoti pomidorai,tai nėra laiko anksčiau sėti,jeigu nepikiuoti laiku.Nes skaičiau,kad jie jau gauna kažkaip genetinę informaciją,kad nėra vietos augti ar kažkas panašaus.Turėsit derlių vėliau,nesvarbu ,kad žalumos daug,o šaknų neaugins.Nu aišku nieko neatsitiks,kad vėliau pikiuosite,bet kam tada sėti anksti.
nu net idomu pasidare, nes pernai as tikrai velai ispikiavau ir derliu pradejo duoti tikrai anksti, jau i siltnami isnesiau su pomidoriukais
Aš kiek žinau, pomidorams kaip užauga pirmieji lapeliai, būtina pikiuoti, persodinti, ir taip daug kartų, nesvarbu kad pasėtos po vieną sėklą , tada jie tvirtesni ir šaknys geriau vystosi
Papildyta:
Vau aš ką tik išsiunčiau užsakymą , sveikatytės jai
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 17, 13:55)
Loreta ligoninej guli Skambinau uzsisakyt japoniniu triufeliu, tai ir suzinojau..
Vau aš ką tik išsiunčiau užsakymą , sveikatytės jai
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 17, 12:55)
siunčiam sveikatos glėbį
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 17, 13:55)
Loreta ligoninej guli
greito sveikimo
as irgi ka tik is kliniku parvaziavau - ruoshiaus i plastikini buteli svogunus sodint, pjoviau skyles, vienoj vietoj uzhstrigo peilis, tai kai lupau is jegos , peilis pakrypo ir tiesiai i pirshta suvariau: giliai ir stipriai - sauja pilna kraujo, per alkune ant grindu tekejo, ishsigandau
pradzioj norejo siut, po to nusprende pleistrais sukabint, prileido vaistu ir namo paleido
va tai tau ir darzininkyste
zodziu, merginos darzininkaukit atsargiai
QUOTE(Casual @ 2010 02 17, 14:50)
as irgi ka tik is kliniku parvaziavau - ruoshiaus i plastikini buteli svogunus sodint, pjoviau skyles, vienoj vietoj uzhstrigo peilis, tai kai lupau is jegos , peilis pakrypo ir tiesiai i pirshta suvariau: giliai ir stipriai - sauja pilna kraujo, per alkune ant grindu tekejo, ishsigandau
pradzioj norejo siut, po to nusprende pleistrais sukabint, prileido vaistu ir namo paleido
Atsargiai reikia elgtis su saltais ginklais
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 17, 14:53)
Atsargiai reikia elgtis su saltais ginklais
buvo proga nusipirkt guminiu pirshtiniu, kad galeciau toliau darzininkaut
siandien planas yra Vilmukus susodinti - juk jie ar taip ar taip kambariniai/balkoniniai bus, tai jiems ko gero nera labai per anksti
QUOTE(Casual @ 2010 02 17, 13:50)
greito sveikimo
Uzuojauta, as penktadieni salotas su pirsto galiuku paruosiau Net nakti nubudus buvau - vis pries akis vaizdas, kaip peilis slysta i nyksti O man tai baisiausias dalykas, tuoj alpstu, gali krauja imti, siuti, zaisdas kitiem tvarkau - nieko, o man paciai isipjauti - siaubiakas
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 17, 15:02)
man tai baisiausias dalykas, tuoj alpstu, gali krauja imti, siuti, zaisdas kitiem tvarkau - nieko, o man paciai isipjauti - siaubiakas
Mano MB "vaizdeliu" nepernesha sake, sesk i mashina tik saugok kad rankos nepamatyciau, nes galiu nualpt prie vairo
As kur seklas sode ziemot buvau palikus ir jos prie daugiau nei minus 20 perziemojo, tai buvau ant vatos dezuteje paskleidus - sudygo visos kaip mat net gaila, kad nesuzymejau kur kokiu pomidoru seklytes - sudygo pomidoriukai mikliai - ir buvo labai skaniai suvalgyti musu peliuko
na, bent jau suzinojau kad pomidorines seklytes gali drasiai dideles minusines temperaturas iskenteti