Perkam ir dalinamės patarimais ASOS parduotuvėje toliau.
Parduotuvės adresas: http://www.asos.com/
Parduotuvė siunčia į Lietuvą, siuntimo mokestis 5.68 svaro.
Nepatikusias prekes galima grąžinti, bet siuntimo išlaidas apmokate Jūs (vienos prekės atgalinio siuntimo kaina registruotu paštu ~25lt, taip pat priklauso nuo svorio).
Apmokame kreditinėmis kortelėmis arba SEB Visa Virtuon kortele.
Dabartiniai ASOS nuolaidų kodai: ASOSINSTYLE - 20% nuolaida, galioja iki Vasario 28d.
Draugauk su ASOS facebook'e
Pamiršau pridėti: SENA TEMA
QUOTE(Luni @ 2010 02 12, 00:42)
Merginos jei kam idomu tai sis asos kodukas STYLE4SPRING
galioja dar minus 20proc. ir netgi sale prekėms
galioja dar minus 20proc. ir netgi sale prekėms
Abu kodus galima suvesti?
Na va, sulaukiau savo siuntinuko, gavau per 6 dienas
Stai kuo esu labai patenkinta (rekomenduoju) :
Kiti drabuzeliai irgi fainuciai, keiciau i savo dydi esu skaiciusi, kad mergaitems nepatiko medziagos (ale skudurai/tysalai), iskirptes dideles, sukneliu ilgiai trumpi, na as siunciau 4 kartus jau ir dar nekart nepapuole tokio drabuzelio, viskas kaip is paveiksliuko, o sikart net medziagos kokybe labai nustebimo, tokios svelnios, malonios, tikrai ne skystalai kokie...
Beje, pirkau sia miela suknute, bet prasoviau su dydziu, nesioju 10, o jo nebuvo, tad emiau 8
Taip pat neapsisprendziu, ar pasilikti sia palaidinuke, atrodo graziai, bet neturiu tinkanciu prie jos kelniu, o sijonu nenesioju Maniau uzsidesiu meiles diena, bet jau turiu kita varianta
Papildyta:
galima tik po viena
Stai kuo esu labai patenkinta (rekomenduoju) :
Kiti drabuzeliai irgi fainuciai, keiciau i savo dydi esu skaiciusi, kad mergaitems nepatiko medziagos (ale skudurai/tysalai), iskirptes dideles, sukneliu ilgiai trumpi, na as siunciau 4 kartus jau ir dar nekart nepapuole tokio drabuzelio, viskas kaip is paveiksliuko, o sikart net medziagos kokybe labai nustebimo, tokios svelnios, malonios, tikrai ne skystalai kokie...
Beje, pirkau sia miela suknute, bet prasoviau su dydziu, nesioju 10, o jo nebuvo, tad emiau 8
Taip pat neapsisprendziu, ar pasilikti sia palaidinuke, atrodo graziai, bet neturiu tinkanciu prie jos kelniu, o sijonu nenesioju Maniau uzsidesiu meiles diena, bet jau turiu kita varianta
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 02 12, 14:04)
Abu kodus galima suvesti?
galima tik po viena
i | Čia ne Skelbimų lenta. Pasiūlymus pirkti pasilikite sau. Kitą kartą ištrinsiu visą žinutę ir tiek. |
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 02 12, 14:02)
Jau sužinojau pabandžiusi
Labai graži ta mėlyna nėštukės suknelė
QUOTE(Erszebeth @ 2010 02 12, 15:47)
galima nesioti ir ne nestukems, bet as pasiliksiu i prieki, net tikrai medziagyte superine, lamai miela
Hmmm...o as penktadieni dariau uzsakyma, jau tikejaus gausiu, taciau iki siol tylu
Gal skambtelt y pastuka?
Gal skambtelt y pastuka?
QUOTE(Niushka @ 2010 02 12, 16:01)
Hmmm...o as penktadieni dariau uzsakyma, jau tikejaus gausiu, taciau iki siol tylu
hm, o as sestadieni dariau uzsakyma gal dar siandien sulauksi
Sveikos, mergaitės, ar atinka dydziai pagal jų lentelę cm?
man pagal jų cm reik imti 14dydi (100-80-100)?
ar nepaskesiu, gal kas galit patarti??? (siaip perku 38-40)
man pagal jų cm reik imti 14dydi (100-80-100)?
ar nepaskesiu, gal kas galit patarti??? (siaip perku 38-40)
sveikos, dariau uzsakyma, bet pamaciau, kad uzsisakiau ne viska per klaida, tad ta uzsakyma iskart atsaukiau, po 1 h kazkur, man patvirtino, kad atsaukta (atsiunte emaila), tuomet padariau kita jau teisinga uzsakyma, bet jie man nuskaiciavo pinigelius uz abu uzsakymus;/ tai automatiskai jie tos pinigelius grazins uz atsaukta uzsakyma, ar parasyt jiem?
QUOTE(bad_cat @ 2010 02 12, 17:46)
sveikos, dariau uzsakyma, bet pamaciau, kad uzsisakiau ne viska per klaida, tad ta uzsakyma iskart atsaukiau, po 1 h kazkur, man patvirtino, kad atsaukta (atsiunte emaila), tuomet padariau kita jau teisinga uzsakyma, bet jie man nuskaiciavo pinigelius uz abu uzsakymus;/ tai automatiskai jie tos pinigelius grazins uz atsaukta uzsakyma, ar parasyt jiem?
manau kad automatiskai
Ar jums viskas gerai su Asos puslapiu? Man praktiškai nei vieno daikto neatidaro, ta prasme, pvz žiūriu sukneles ir noriu vieną atsidaryt kitam lange, tai atidaro langą su kažkokia skaičių ir raidžių makalyne Ar jums taip nebuvo? Čia kažin Asos puslapis ar mano kompas grybauja? Anksčiau taip nebuvo