Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 02 19, 18:26)
mano supratimu, brangesnis tiesiog yra ekologiškas smile.gif

kad kaina ju ta pati gaunasi,tik kiekiai ir spalva skiriasi.
O isspaustas ersketroziu aliejus realiai kazin buna geltonas ar raudonas,rausvas? g.gif
Tai va,kuri dabar pirkti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 18:16)
Sudominot ir mane tomis grikių pagalvėmis (Nidulia, nekeisiu dar savo pagalvės). Kur jų galima įsigyti? blush2.gif Satura, o ta pagalvė mažutė, kad sakei,jog bijojai nukrist? unsure.gif

lotuliukas.gif keisk keisk, tik nepulk nuo dideles pagalves iki "visai be pagalves" 4u.gif
jei norite lygaus,idealaus veiduko, tai as toki siandien turiu biggrin.gif:D:D plempiu skyscius iki isprotejimo per ta liga, tai snukelis toks putlus, grazus, idealiai lygi oda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 19, 18:26)
Aišku, ačiū 4u.gif Reikia ir man rimtai apie tokią pagalvę pagalvoti smile.gif Honey, o kokio dydžio pagalvę turi tu? ax.gif

Turiu 55x42cm (vidutinė), MB turi didelę 60x50cm. Man asmeniškai vidutinis dydis super, nei per didelė, nei per maža.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 19, 18:30)
lotuliukas.gif keisk keisk, tik nepulk nuo dideles pagalves iki "visai be pagalves"  4u.gif
jei norite lygaus,idealaus veiduko, tai as toki siandien turiu biggrin.gif:D:D plempiu skyscius iki isprotejimo per ta liga, tai snukelis toks putlus, grazus, idealiai lygi oda  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prijuokinai!! Taigi ir rodo putlias ponias be rauksliu...
Su tom pagalvem dar nepamirskit kad reikia miegot ant nugaros ir nejudet, nesivaipyt, o svarbiausia dabar nesedet issiviepus pries ekrana ir nekvykaut biggrin.gif !!

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 19, 18:30)
jei norite lygaus,idealaus veiduko, tai as toki siandien turiu biggrin.gif:D:D plempiu skyscius iki isprotejimo per ta liga, tai snukelis toks putlus, grazus, idealiai lygi oda  lotuliukas.gif

Kaip tau faina, aš tai nuo antibiotikų visa spuoguota verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 19, 18:34)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif prijuokinai!! Taigi ir rodo putlias ponias be rauksliu...
Su tom pagalvem dar nepamirskit kad reikia miegot ant nugaros ir nejudet, nesivaipyt, o svarbiausia dabar nesedet issiviepus pries ekrana  ir nekvykaut biggrin.gif !!

neimanoma cia su jumis nekvykauti, as visa diena raitausi is juoko jusu postus skaitinedama lotuliukas.gif o snukelis toks putlus tik siandien pas mane:)
perskaiciau apie grikines pagalves, kad slopina knarkima, niu viskas, uzsakiau savo MB didele, o sau-vidutine, mergoms-mazas.Nori nenori, tures priprasti biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 19, 18:40)
perskaiciau  apie grikines pagalves, kad slopina knarkima,

tikrai slopina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 19, 18:41)
tikrai slopina smile.gif

blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 19, 18:34)
Kaip tau faina, aš tai nuo antibiotikų visa spuoguota verysad.gif

pagerk gera kursa geruju bakteriju kad antibiotku padaryta zala atitaisytum. cia dar neaisku, katrai geriau, ar tau, ar man, paliegusiai, nusividuriavusiai, aptinusiai nuo arbatu ir mineraliniu, su itin zemu spaudimu, kad nepaeinu net. Tik jus cia man spaudima pakeliate 4u.gif MB tai ligonineje, nors gal net geriau, zinote gi, kad vyrai daug silpnesni,dejuotu cia man po ausimis puse savaites:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 19, 18:49)
pagerk gera kursa geruju bakteriju kad antibiotku padaryta zala atitaisytum. cia dar neaisku, katrai geriau, ar tau, ar man, paliegusiai, nusividuriavusiai, aptinusiai nuo arbatu ir mineraliniu, su itin zemu spaudimu, kad nepaeinu net. Tik jus cia man spaudima pakeliate 4u.gif MB tai ligonineje, nors gal net geriau, zinote gi, kad vyrai daug silpnesni,dejuotu cia man po ausimis puse savaites:)

Tai jau tikrai kad dejuotu..Bet jetus, tai labai sunkiai, jei ligonineje... Maniskis irgi vos nemire - bet kazkaip sugalvojau, kad jei iki ryto isgyvens, tai nekviesiu greitosios doh.gif biggrin.gif
Nu psio, nusisneku jau- gero savaitgalio visoms, jau lekiu 4u.gif - savaitgali darysiuos proceduru kokiu su moliais, sveitalais ir t.t. nail.gif
Atsakyti
Klausiau KN temoje bet perkeliu savo klausima ir cia blush2.gif
Kokiu tikslu yra geriamas rasulo molis? Kuo efektyvi tokia procedura? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetke @ 2010 02 19, 18:07)
Klausiau KN temoje bet perkeliu savo klausima ir cia  blush2.gif
Kokiu tikslu yra geriamas rasulo molis? Kuo efektyvi tokia procedura? 4u.gif

Kad rasulo lygtais ir negeria, nebent kažką praleidau blush2.gif Kai kurios geriame žaliąjį, jis valo organizmą ir padeda pasišalinti visokiems toksinams iš organizmo.
Atsakyti