Na ir aš nusprendžiau išbandyti pirštines su aliejumi Susiradau tokias plonytes(kur dėžutėse po 10vnt būna), pripyliau į kiekvieną pirštą jojobos aliejaus ir užsidėjau pirštuotas megztas pirštines, tik būsiu aliejaus padauginusi, nes net per viršų sunkiasi Tuoj bus valanda, tai rodosi rankos kepa nuo karščio, jaučiu naktį neištverčiau su tokia gražinimosi procedūra
kai kurie obuoliu acto tirpalu persklauja plaukus ir viskas...ta prasme neitrina
QUOTE(ernesin @ 2010 02 16, 16:48)
Na ir aš nusprendžiau išbandyti pirštines su aliejumi Susiradau tokias plonytes(kur dėžutėse po 10vnt būna), pripyliau į kiekvieną pirštą jojobos aliejaus ir užsidėjau pirštuotas megztas pirštines, tik būsiu aliejaus padauginusi, nes net per viršų sunkiasi Tuoj bus valanda, tai rodosi rankos kepa nuo karščio, jaučiu naktį neištverčiau su tokia gražinimosi procedūra
tos lateksines aptemptos netinka:) juk aliejus lipa i virsu:) pamegink kaip as darau,paimk didesnio dydzio gumines, kad pirstukai ir nagiukai laisvai makaluotusi aliejuke
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 16, 15:56)
tos lateksines aptemptos netinka:) juk aliejus lipa i virsu:) pamegink kaip as darau,paimk didesnio dydzio gumines, kad pirstukai ir nagiukai laisvai makaluotusi aliejuke
Na ir dabar užsidėjusi laisvesnes, bet reiks išbandyti ir su guminėmis kitą dieną
Aloe dar nebandžiau, čia iš Nimfali?
O kamelijų aliejų jau seniai naudoju ir iš tikrųjų jaučiu, kad padeda .
QUOTE(Peach18 @ 2010 02 16, 17:02)
Aloe dar nebandžiau, čia iš Nimfali?
padeda kam butent kamelijos?
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 16, 17:13)
padeda kam butent kamelijos?
Mažina plaukų riebalavimąsi , po kamelijų aliejaus kaukės plaukai lieka minkšti ir švelnūs.
Jei jau kalbat apie nagus ir rankas, tai ir aš pasidalinsiu keliais receptukais, kuriuos esu užsirašiusi (neišbandžiusi vis dar dėl tingėjimo) Nagams labai gerai migdolų aliejus su citrinų arba apelsinų EA. Dar gerai kartą per savaitę daryti voneles rankoms, kad greitai nepasentų rankų oda: 200 ml grietinėlės supilti į litrą šilto vandens ir kelioliką min palaikyti plaštakas jame. Galima dar medaus įdėti. Man medus labai suminkština ir sušvelnina rankų odą
Pradėjau darytis su medumi masažiukus celiulitinėms vietoms, tai tuo pačiu ir rankoms kaukė
Pradėjau darytis su medumi masažiukus celiulitinėms vietoms, tai tuo pačiu ir rankoms kaukė
Sveikos Ieskau Elenos dirbancios su ekologiska kosmetika kontaktu,gal kas galit padet?
QUOTE(Babi* @ 2010 02 16, 18:25)
Kur internetu būtų galima gauti:
Tikro rudo kakavos sviesto(čia tinka tas, kur aromanatual yra?)
Kombo sviesto
Mangų sviesto
Sviestmedžių aliejaus
Afrikinių kokosų aliejaus (tinka paprastas kokosų aliejus toks?)
Puiklapių(tamanu) aliejaus
Ajerų CO2 ekstr.
Kardamonų ea
Tikro rudo kakavos sviesto(čia tinka tas, kur aromanatual yra?)
Kombo sviesto
Mangų sviesto
Sviestmedžių aliejaus
Afrikinių kokosų aliejaus (tinka paprastas kokosų aliejus toks?)
Puiklapių(tamanu) aliejaus
Ajerų CO2 ekstr.
Kardamonų ea
Kakavos sviestas būna ir rudas, bet Lietuvoje nemačiusi
Tas kokosų aliejus tikrai geras
O dėl visų ingridientų tai Aromanatural ir Kvapų namuose mano manymu Tik dėl to ajerų ekstrakto nesu tikra