SENA TEMA
Aptarinekime toliau ivairius sepetelius, kokius naudojam, kokie geriausi, kuris kam skirtas
[ O as bandysiu uzisakyti kazka skaistalams is CS, perziurejau ka tik ju siulomus Italian Badger, tai renkuosi tarp
sio
ir sio
sio
ir sio
QUOTE(Roxetė @ 2010 02 10, 21:13)
Abu labai faini, imk abu
tik vel as prikibsiu, ar jie naturalus ar sintetiniai?
tik vel as prikibsiu, ar jie naturalus ar sintetiniai?
Kiek ziurejau, neparasyta is kokiu sereliu padarytas Man asmeniskai labiau tinka is sintetiniu, nes kai turejau naturaliu seriu kabuki ir skaistalu sepeteli is i.d. Minerals, man labai dirgino oda, negalejau naudoti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 02 10, 21:13)
Paneles o is CS jus pacios siunciates? ar per tarpininkes?
Jie siunčia į LT
Sakykit, o kam skirtas kontūrinis akių šepetėlis?
QUOTE(ViShy @ 2010 02 10, 21:16)
Kiek ziurejau, neparasyta is kokiu sereliu padarytas Man asmeniskai labiau tinka is sintetiniu, nes kai turejau naturaliu seriu kabuki ir skaistalu sepeteli is i.d. Minerals, man labai dirgino oda, negalejau naudoti
Va va, ir as kazkaip nesu labai jau pries sintetinius, bet aisku, matyt, kaina tai buna didesne uz naturaliu seriu.
QUOTE(ViShy @ 2010 02 10, 22:12)
Na tikiuosi patiks O as bandysiu uzisakyti kazka skaistalams is CS, perziurejau ka tik ju siulomus Italian Badger, tai renkuosi tarp
as tarp siu dvieju rinkausi irgi. na pasirinkau paskutini:D apie ta "nukirsta" raso kad mazokas
Vichy, puiki kolekcija
sakyk, kuriuo geriausiai brezti linija ties blakstienom?
QUOTE(ViShy @ 2010 02 10, 22:16)
naturalus sitie, ten rase kad ta linija italian badger apskritai naturali visa. del minksutmo neabejokit, minkstuciai kaip sintetiniai beveik:D
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 10, 21:21)
Vichy, puiki kolekcija
Aciu As linija virsuje dazniausiai breziu skystu pravedimu arba piestuku, o apaciai tinka tas roziniu koteliu ( vidurinis )
as tai laukiu
man rodos veido kunturavimui jis idealus
man rodos veido kunturavimui jis idealus