dazniausiai receptuose buna nurodyta sauksteliais mieles, o va kur gramias tai ir buriu tada nu bet is tikruju tai nepastebejau, kad blogai butu, gal su daugiau mieliu butu labiau iskile, bet kazkaip neuzkliuvo man
QUOTE(Lung @ 2010 02 24, 15:50)
Ką tik pasvėriau - 1 a.š. - 4g. Mano svarstyklių padalos vertė 2 g, vadinasi realiai gali būti nuo 3,6 iki 4,4 gramo, vidutiniškai 4
Jei būna parašyta 7 g sausų mielių, dedu apie 2 a.š.
Jei būna parašyta 7 g sausų mielių, dedu apie 2 a.š.
Aš irgi pasvėriau - gavosi 3 g, galima paklaida 1 g. Tiesa, naudojau skirtingus matavimo šaukštelius, gavosi vienodai.
QUOTE(laurechka @ 2010 02 24, 13:17)
Nataliuncik[I], nekreipk demesio Visoms neitiksi gi...
QUOTE(pipete @ 2010 02 24, 13:28)
Ačiū
QUOTE(Margareta @ 2010 02 24, 15:17)
na va reiskiasi as dedu visad maziau dedu 1 kartais 1,5 a.s.
Geriau mažiau nei daugiau, nes mielės nesveika O jei viskas gaunasi puikiai su vienu šaukšteliu, tai kam didint
Nataliuncik, aš minty turėjau tikrai ne visus tavo receptus kepiau du - Vyrų duoną ir batoną Purų ir jie man vis sukritinėjo, iki VISŲ tavo receptų man dar toli toli
Nieko prieš asmeniškai neturiu, va ir dabar kyla tavo batoniukas, tikuosi pavyks, nes mieles pamažinau gerokai
Nieko prieš asmeniškai neturiu, va ir dabar kyla tavo batoniukas, tikuosi pavyks, nes mieles pamažinau gerokai
labos
mano pirmieji kepiniai buvo sūrio duona ir iš instrukcijos knygutės vieną receptą bandžiau. abu
kažkur bevartydama mačiau bandeles su vyšniom. gal turit kuri kur po ranka nuorodą kaip jas kept. noriu pabandyt bandeles iškept
mano pirmieji kepiniai buvo sūrio duona ir iš instrukcijos knygutės vieną receptą bandžiau. abu
kažkur bevartydama mačiau bandeles su vyšniom. gal turit kuri kur po ranka nuorodą kaip jas kept. noriu pabandyt bandeles iškept
arden
nataliuncik
nebeturiu ne kada kept nes neturiu valgytoju
nataliuncik
nebeturiu ne kada kept nes neturiu valgytoju
QUOTE(Nerutė @ 2010 02 24, 18:55)
o kur tavo valgytojai?
QUOTE(Nerutė @ 2010 02 24, 18:55)
Įsivaizduoju
Na gal greitai pati apsiprasi, vyrukai ir vėl kibsi į darbą
QUOTE(Margareta @ 2010 02 24, 18:56)
o kur tavo valgytojai?
dickiam atostogos, isvaziave su mociute, mazas darze ryte ner kada valgyt, vakare jau ka nors kita valgom, tai kaip issikepiau sestadieni kepaliuka taip ir dorojam tik dviese su vyru nors noriu saldaus ko, tai jauciu varskine uzdesiu naktipieciams
QUOTE(Nerutė @ 2010 02 24, 20:08)
dickiam atostogos, isvaziave su mociute, mazas darze ryte ner kada valgyt, vakare jau ka nors kita valgom, tai kaip issikepiau sestadieni kepaliuka taip ir dorojam tik dviese su vyru nors noriu saldaus ko, tai jauciu varskine uzdesiu naktipieciams
Kas cia per varskine?
QUOTE(Nerutė @ 2010 02 24, 19:08)
dickiam atostogos, isvaziave su mociute, mazas darze ryte ner kada valgyt, vakare jau ka nors kita valgom, tai kaip issikepiau sestadieni kepaliuka taip ir dorojam tik dviese su vyru nors noriu saldaus ko, tai jauciu varskine uzdesiu naktipieciams
Na va, tokia graži didelė šeimyna ir valgytojai išsilakstė
Maniškiai valgytojai šiandien kaip musės lindo prie ką tik iškeptos naujos duonelės, neleido normaliai ataušint, kad gražiai pjautųsi O kai prapjoviau, nufotkinau ir leidau valgyt, tai kursavo kas 5 min. į virtuvę Labai skani gavosi duonelė su daaaaaaug sezamų, receptas čia Kas mėgsta sezamus bus kaip tik
Lung, ogogo kaip skaniai atrodo jusu duonyte Gaila, kad kiausiniu milteliu neturiu
Reikia prisiruost apsilankyti delonoj
Reikia prisiruost apsilankyti delonoj