Įkraunama...
Įkraunama...

Annos gimimas

Mano dukrai suejo metukai.Pirmieji, patys-patys..Dar pries pastojant sapnavau, kad einu geleta pieva ir gelese pamatau gulincia liudna mergyte, nuostabaus grozio, bet labai liudna.Paimu ja ant ranku, ji mane apkabina, ir as ja nusinesu.Ji glaudziasi ir nusiramina..
Po kokiu 2 menesiu jau ziurejau i teigiama testa.

Sitai rasiau dukros dienorasti sausio 27 diena-
Pries metus sia diena sio laiku labai turiningai leidau laika.Gulejau operacinei, aplink mane buvo daug kauketu zmogystu.Visi buvo labai uzsieme-kokie 4 sedejo ant palanges ir plepejo apie anukus, keli kapstesi mano pilve, viena moteriske sedejo man prie galvos-kad nepabegciau(kas te mane zino), as ziurejau i gyvybes palaikimo monitori-maciau, kad sirdis mano plaka pyp...........pyp..............pyp...........pyp..- ......Viskam vadovavo anesteziologas.Jis vaikstinejo pirmyn-atgal su caro eisena ir priziurejo:kauketasias-kad neuzsimirstu ir nepapjautu, mane-kad staiga nesumastyciau ir nemirciau.
Vienu zodziu, buvo gan ramu ir netgi nuobodoka, kai staiga visi sujudo, eme sokinet ant mano pilvo, tada visi nubego prie stalo ir pasigirdo riksmas.Mano sirdis eme daryt taip-pyp-pyp-pyp-pyp-pyp-pyp-pyp-pyp-pyp!!!!!!Caras-anesteziologas priejo porie stalo, tare-"O, mergaite!" ir priejes prie mano pyppyppyp pasake, kad tai is laimes.Tada man atnese ja.Labas, dukryte.Gimei.

Su gimtadieniu, Anna

P.S.Kai mane is operacines atveze i reanimacija, praejo postnarkozinis drebulis ir as atgavau normalu balsa, paskambinau mamai.Mamos gimtadienis-sausio 28 diena.Taigi-
-alio?
-Labas, mama, as noriu tave pasveikinti su gimtadieniu!
-Bet palaaaaaauuuuk, dukryyyyte, mano gimtadienis-rytoj!!
-As tave noriu pasveikinti su tavo anukes gimtadieniu!
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 10 vasario 2010 - 10:31
Gražu 4u.gif
Su gimtadieniu wub.gif
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif Aciu...
Atsakyti
sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinam su gimtadieniu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū, pralinksminai smile.gif

aukite dideli 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Bukit laimingos sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 02 10, 10:29)
-Labas, mama, as noriu tave pasveikinti su gimtadieniu!
-Bet palaaaaaauuuuk, dukryyyyte, mano gimtadienis-rytoj!!
-As tave noriu pasveikinti su tavo anukes gimtadieniu!
biggrin.gif

wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif nereali dovana močiutei wub.gif
su gimtadieniu 4u.gif wub.gif labai gražiai aprašei thumbup.gif
Atsakyti
silciausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
grazu ir miela wub.gif wub.gif wub.gif

p.s. na nebegaliu ramiai skaityt gimimo istoriju, visada apsiasaroju ax.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti