Įkraunama...
Įkraunama...

Natūrali Benecos kosmetika

QUOTE(Placebo. @ 2010 12 05, 15:58)
Isigyjau krempudrą ir lūpų blizgį, tai galiu parašyti savo įspūdžius 4u.gif
Krempudros atspalvis geras, ant rankos pabandžius tepasi normaliai, viskas lyg ir tiktų, bet ant veido odos negražiai gula verysad.gif  išryškina sausesnes vietas, pasiburbuliuoja, sušoka į poras doh.gif Gaila, nes ir pamaskuoja, rodos, neblogai. Na, bandysiu dar ant labiau sudrėkintos odos, po kito kremo ir pan. teptis, žiūrėsim smile.gif
.......

as krempudra sumaisau ant rankos su kremu veidui, panasiai lygiom dalim, tada tepu. Ir gula puikiai ir priemones ilgiau uztenka thumbup.gif
Arba kai tingiu terliotis, tai krempudra tepu iskarto po kremo, kol dar kremas nesusigeres smile.gif
Atsakyti
Atsiliepimai apie benecos tusa:

Pliusai - graziai dazo, nelipina blakstienu, yra gana ryskus.
Minusai - kazkiek tepa paakius, reikia labai priprasti prie sepetelio g.gif
Atsakyti
benecos tusu likau patenkinta, graziai padazo, jokiu makliu nepridaro, nors kokiai didesnei sventei vis delto rinksiuosi sintetini tusa blush2.gif
mineraline pudryte irgi nieko, nors gana sausina oda, nakti pries oda buvo primaitinta aliejais, ryte patepta kremu, bet vis delto atsiranda sausu vieteliu, bet gerai, kad emiau sviesesne spalva, ji pats tas ziemai, tai nera ir problemos, nes nelabai matosi tos sausos vietos, nors va jei noreciau isgaut efekta su tamsesne, tokiu atveju butu nelabai grazu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gavau natūralų kreminį makiažo pagrindą, labai šviesiai odai 30ml, o ant jos užklijuotas lipdukas, kad MĖGINYS... g.gif
Ir kaip kitoms dengiasi ji ant veido? Aš tai turėjau kaip reikiant darbelio, kol išskirsčiau ant veido... Ir tai neidealiai gavosi, ypač žiūrint prieš šviesą... O veidas toks kaip popierinis kažkoks, sausas atrodo, gal tonu tamsesnė geriau atrodytų...

Tai pat jau išbandžiau šį lūpų dažą: http://www.ecoland.l...p?id_product=19 Svalva patiko, ant lūpų kiek sodresnė nei nuotraukoje, maloniai dažosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 gruodžio 2010 - 10:28
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 12 13, 09:51)
Sveikos,

Gavau natūralų kreminį makiažo pagrindą, labai šviesiai odai 30ml, o ant jos užklijuotas lipdukas, kad MĖGINYS... g.gif

Ant mėginių rašoma "Not for sale", tai jei jis ne naujas, o pradarytas, rašyčiau jiems laišką arba pasiskambinčiau ir prašyčiau pakeisti į naują mirksiukas.gif
Iš kur užsisakinėjai?
Atsakyti
Na tokio užrašo kaip ir nematau niekur... O kažkaip spec. supakuotas nebuvo, atsukau kamštelį ir tiek.. Užsakinėjau iš ecoland.lt
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 12 13, 12:07)
Na tokio užrašo kaip ir nematau niekur... O kažkaip spec. supakuotas nebuvo, atsukau kamštelį ir tiek.. Užsakinėjau iš ecoland.lt

Tuomet parašyk jiems ir paklausk, kodėl tavo pakuote Tester, bent kitam užsakymui gal kokia nuolaidą pritaikys mirksiukas.gif
Atsakyti
as isbandziau tusa, seselius ir lupu blizgi. Kokiu priekaistu neturiu. Tusas gerai padazo, nepasakyciau kad labai tepa, bet tik siuo metu papuolus kokiai snaigiai i aki, tai is karto istepa. va tai gal sioks toks minusas smile.gif
seseliai graziai dazo, nesubega. Gal greiciau pablunka nei sintetiniai ir daugiau tept reikia, kad pasiekt norimo rezultato.
Lupu blizgis lb patiko, nelimpa, islieka gan ilgai, tik man gal to tokio "slapumo"siektiek truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 12 13, 09:51)
Sveikos,

Ir kaip kitoms dengiasi ji ant veido? Aš tai turėjau kaip reikiant darbelio, kol išskirsčiau ant veido... Ir tai neidealiai gavosi, ypač  žiūrint prieš šviesą... O veidas toks kaip popierinis kažkoks, sausas atrodo, gal tonu tamsesnė geriau atrodytų...

Taip taip, sunkiai dengiasi doh.gif

QUOTE(Deissy @ 2010 12 13, 16:52)
Lupu blizgis lb patiko, nelimpa, islieka gan ilgai, tik man gal to tokio "slapumo" siektiek truksta  smile.gif

Aš ir pasigedau to iš lūpų blizgio...
Atsakyti
sveikos,šiandien užsisakinėsiu benecos mineralinę pudrą ( auksinę riešuto) labai neramu dėl tamsumo, kaip ji ten iš tikro, ar labai tamsi? g.gif aš norėčiau, kad tik labai truputi parudintu veiduką... ir dar dėl pieštuko akims norėjau paklausti, norėčiau paimti rudą, bet naudočiau antakiams, ar tiktų? jei rudo spalva truputį į juoudumą, tamsumą tai tiktu, bet jei gryn ruda tai nzn....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shineida: 16 gruodžio 2010 - 12:55
QUOTE(shineida @ 2010 12 16, 13:54)
sveikos,šiandien užsisakinėsiu benecos mineralinę pudrą ( auksinę riešuto) labai neramu dėl tamsumo, kaip ji ten iš tikro, ar labai tamsi? g.gif aš norėčiau, kad tik labai truputi parudintu veiduką... ir dar dėl pieštuko akims norėjau paklausti, norėčiau paimti rudą, bet naudočiau antakiams, ar tiktų? jei rudo spalva truputį į juoudumą, tamsumą tai tiktu, bet jei gryn ruda tai nzn....

Sveika, spalva grynai ruda, tikrai ne į juodumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oxidem @ 2010 12 16, 16:02)
Sveika, spalva grynai ruda, tikrai ne į juodumą smile.gif

*****.. gal reikėjo juodą imti..
Papildyta:
QUOTE(shineida @ 2010 12 16, 19:34)
*****.. gal reikėjo juodą imti..

o jis tamsiai rudas ar šviesiai labiau? g.gif
Atsakyti