Įkraunama...
Įkraunama...

Artdeco

Artdeco

user posted image

user posted image

Atsakyti
Senoje temoje kažkas minėjo, kad dabar Sarmoj nuolaida Art deco šešėliams. Gal užmatėt, kokia kaina su nulaida ir maždaug kokiom spalvom taikoma? ax.gif

Taipogi įdomu, gal kas išbandė mineralinį maskuoklį? Ar geraimaskuoja tamsius paakius? Ar kokybiškas tas specialus jam skirtas šepetėlis? 4u.gif
Atsakyti
As tai labai laukiu atsiliepimu apie lupdazius ir blizgesius. Ar bandet? Buciau dekinga uz komentarus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 02 02, 12:53)
As tai labai laukiu atsiliepimu apie lupdazius ir blizgesius. Ar bandet? Buciau dekinga uz komentarus.  4u.gif

neseniai nusipirkau lupdazi raudona, labai patenkinta, spalva labai grazi, ir tepiasi maloniai, minkstai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 02 vasario 2010 - 13:10
QUOTE(dontstop @ 2010 02 02, 13:50)
Taipogi įdomu, gal kas išbandė mineralinį maskuoklį? Ar geraimaskuoja tamsius paakius? Ar kokybiškas tas specialus jam skirtas šepetėlis? 4u.gif

Naudoju ir esu be galo ptenkinta tuo maskuokliu wub.gif patinka labai kad tie milteliai pasausina nuo kreminės pudros blizgančius paakius, nereikia daug birios pudros, kuri man dažnai ant veido atrodo kaip miltai ax.gif
Šepetėlį dengti naudoju tokį patį, bet ne specialųjį iš Artdeco nes kai pirkau nebuvo to komplekto su šepetėliu
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 02 02, 12:53)
As tai labai laukiu atsiliepimu apie lupdazius ir blizgesius. Ar bandet? Buciau dekinga uz komentarus.  4u.gif

bent man asmeniškai lūpdažiai jų geresni nei blizgiai ax.gif
kiek beturėjau blizgių-tiek spalvos tiek kvapai pasakiški, bet labai subėgdavo į juostas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 02, 15:06)
Naudoju ir esu be galo ptenkinta tuo maskuokliu  wub.gif patinka labai kad tie milteliai pasausina nuo kreminės pudros blizgančius paakius, nereikia daug birios pudros, kuri man dažnai ant veido atrodo kaip miltai  ax.gif 
Šepetėlį dengti naudoju tokį patį, bet ne specialųjį iš Artdeco nes kai pirkau nebuvo to komplekto su šepetėliu

Tai aš taip suprantu, jūs dar kažką naudojat odai (krempudrą, birią pudrą)? Kaip manot, ar vien tą maskuoklį naudjant, jis gerai maskuos?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 02, 16:07)
Tai aš taip suprantu, jūs dar kažką naudojat odai (krempudrą, birią pudrą)? Kaip manot, ar vien tą maskuoklį naudjant, jis gerai maskuos?

Tikrai gerai maskuos, bet nepamirškit kad priemonė sausa, tai jei esat labai sausos odos savininkė gali tie milteliai labai jau matytis, aš sausiaodė, bet kai tepu ant krempudros tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 02, 19:03)
Tikrai gerai maskuos, bet nepamirškit kad priemonė sausa, tai jei esat labai sausos odos savininkė gali tie milteliai labai jau matytis, aš sausiaodė, bet kai tepu ant krempudros tai viskas  thumbup.gif

Na va, mano oda kaip tik sausa, netgi šiuo metu be galo sausa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 02 02, 19:03)
Tikrai gerai maskuos, bet nepamirškit kad priemonė sausa, tai jei esat labai sausos odos savininkė gali tie milteliai labai jau matytis, aš sausiaodė, bet kai tepu ant krempudros tai viskas  thumbup.gif

Kaip tik dabar dairausi kazko smagaus paakiams maskuoti, bet pageidautina nelabai brangaus (kaina aisku kiekvienas subjektyviai supranta biggrin.gif ). Paakiams naudoju drekinamaji krema, o ant virsaus kremine pudra, taciau ji lengva ir paakiu trukumu nepaslepia. Jei ant virsaus uztvirtinu kompaktine pudra, tai kazkaip negraziai paakiai atrodo, kadangi odele plona labai, tai tokie sunkus ir pavarge atrodo, sausi labai. unsure.gif Ar gerai ji butu tepti tiesiai ant drekinamojo kremo, ar dar ant kremines? Bet tai cia gal jau paakiu nuo zemes neatplesiu? doh.gif biggrin.gif Nebus per sunku? g.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2010 02 02, 14:08)
neseniai nusipirkau lupdazi raudona, labai patenkinta, spalva labai grazi, ir tepiasi maloniai, minkstai.  wub.gif

Man kazkaip matyt pavasario norisi, nes ir as pradedu galvoti apie raudona lupdazi. ax.gif Tik kazi ar isdrysiu. blush2.gif Tokia intensyvi spalva labai jau turi tikti. Smagu, kas gali ji naudoti, nes tada vizualiai paskaisteja veido oda. Ar as kazkaip ne taip galvoju? biggrin.gif

QUOTE(malvea @ 2010 02 02, 15:32)
bent man asmeniškai lūpdažiai jų geresni nei blizgiai  ax.gif
kiek beturėjau blizgių-tiek spalvos tiek kvapai pasakiški, bet labai subėgdavo į juostas  rolleyes.gif

O Ardeco blizgesiai skystesni, ar tirstesni (klampesni)? Sakot nelabai jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 02 03, 13:37)

Man kazkaip matyt pavasario norisi, nes ir as pradedu galvoti apie raudona lupdazi.  ax.gif Tik kazi ar isdrysiu.  blush2.gif Tokia intensyvi spalva labai jau turi tikti. Smagu, kas gali ji naudoti, nes tada vizualiai paskaisteja veido oda. Ar as kazkaip ne taip galvoju?  biggrin.gif

tikriasiai smile.gif
as pati esu sviesi ir sviesios odos, tai ilga laika vengiau raudonos spalvos, man atrode kad ji man netinka. bet eidama i teatra, pasidariau pilna makiaza, o lupas paryskinti ner kuo. paprastas lupdazis kiekvienai dienai. tada ir sugalvojau kad prie tokiu juodu sukneliu labai reik raudono lupdazio. pradejau ieskot ir isirinkau Artdeco. isties geros spalvos! wub.gif
Atsakyti
Kaip tik šiandien eisiu pirkti krempudros. Geresnės neesu turėjusi 4u.gif
O blizgį kažkada gavau dovanų, tai irgi labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti