Sveikutes

Noriu ir aš pasireikšti savo nuomone
Man auginti vaikus kada turiu ne viena o du berniukus šio metų neatrodo labai sunkus darbas,gal senstu?

Nors atsimenu kai pagymdžiau pirmą sūnelį gyvenimas apsiverčia aukštin kojom,gėda ir rašyti,bet nuo bemiegiu naktu ir mažylio verksmu pagalvojau .........Kam man to reikėjo?

Kaip man truko miego ir ramybės.

Vaikui jau 8 metai ir patikėkit tai TIK PRADŽIA
Su antru mažyliu ,nors jis būvo ir yra žymiai jautresnis,niekada nepagalvojau kad kam man to reikia? Tiesiog kaifavau,atsiprašau žiūrėdama ir maitindama savo pypliuką. Nežinau,tikriausiai todėl,kad turiu patirtės,gyvenam dabar savo bute,niekas mane nemoko kaip reikia auginti,maitinti ir t.t mano vaika. Dabar jau sunkiau,vaikas auga,ragiukai irgi,bet galiu parašyti,kad man laaabai patinka dirbti mamyte,svarbiausia neužciklintis ir neužmiršti kad mes ne tik mamulios,bet ir moterys.
P.S. svajoju apie dukrelę
Papildyta:
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 02 02, 23:13)
kaip jus mane nuraminote...

as jau pagalvojau kad man tikrai kazkas su galva negerai

artimi aplinkiniai zmones mane istisai gasdina kaip bus sunku, kad tik neduok dieve nesugalvociau tureti vaiku...
as kadangi mastau kitaip nei jie, tiksliau taip pat kaip jus, man yra sunku suvokti, kad auginti vaika gali buti tokia baisi kancia

manau kad galima prisitaikyti prie visko... gasdina kad negalesiu skaityti knygos kai noresiu (prisipazistu as skaitymo maniake

) bet manau juk galesiu prisitaikyti... kazkaip as nemanau kad neturi nei sekundes laisvos kai augini vaika.... juk tai toks stebuklas......
dirbtinaa,o žmonės kurie tau duoda tokius patarimus,patys vaikus turi?

Svarbiausia,kad tu jaustum kad esi pasiruošusi,kad nori. Patikėk,pati suprasi kad jau laikas gyventi ne tik dėl savęs,bet turėti savo stebuklelį....Dažnai pagalvoju,o ką aš dabar veikčiau su vyru (pragyvenom nemažai metų kartu) jeigu nebūtu vaikų? Man pavyzdžiui neįdomu ir į svečius važinėti kur nėra vaikų. Kaip smagu kai susirenka visi pas mane su vaikais,ir mes galim išgerti kavutes,paplepeti o vaikai žaidžiai,išdikauja,super
Labanaktis
Va kas blogai,kad su vaikais galiu tik tokiu laiku ramiai prie kompo pasėdėti