Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Noctua @ 2010 02 09, 18:54)
Nu, bandau kelt pirma ND  doh.gif

nebijok, viskas gerai wink.gif
Atsakyti
robobebrai, abu ND puikūs! Tikrai nesi panašus į naujoką, nebent talentingas nuo prigimimo biggrin.gif Tiesa, 2 ND man norėtųsi didesnio f diapazono tarp visų nuotraukyčių, kad geriau skirtumai ir ND esmė matytųsi. Na, bet idėja, išpildymas ir kokybė thumbup.gif atperka viską!

Maggie, man irgi custom geltonuoja.. O Tu nepamiršai balto lapo nuotraukytės įvesti į custom nustatymus? Arba gal po nustatymo apšvietimas pasikeitė? Nes kiekvieną kartą pasikeitus apšvietimui, baltą lapą reikia fotografuoti ir custom nustatinėti iš naujo.

Akasha, man nerealu thumbup.gif wub.gif Man dar toli iki tokių šedevrų... Kaip Tu tai padarai? Ypač tą juodą foną? Gal atskleistum techniką pažingsniui? rolleyes.gif blush2.gif

Noctua, 1 ND gerai! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 09, 19:30)
nebijok, viskas gerai wink.gif

QUOTE(pinga @ 2010 02 09, 19:38)

Noctua, 1 ND gerai!  smile.gif

yahoo.gif
Atsakyti
Tiesa, aš irgi neseniai praktikavausi su lašiukais. Iki Akashos šedevrų dar toli, bet gal užskaitysit už 7 ND blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki,as naujokas noreciau pabut pas jus ir pasimokint smile.gif,Jei jus nieko pries,noreciau prisidet su namu darbu atliktais darbais. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzis: 09 vasario 2010 - 19:51
QUOTE(pinga @ 2010 02 09, 19:46)
Tiesa, aš irgi neseniai praktikavausi su lašiukais. Iki Akashos šedevrų dar toli, bet gal užskaitysit už 7 ND  blush2.gif

su lasais as dar nezaidziau.. man kazkaip per salta taskytis biggrin.gif o sitie grazus, tik truksta ryskumo.. jei ka, cia neprivalomas ND wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramzis @ 2010 02 09, 19:50)
Sveiki,as naujokas noreciau pabut pas jus ir pasimokint smile.gif,Jei jus nieko pries,noreciau prisidet su namu darbu atliktais darbais. rolleyes.gif

laba. prasom det ND smile.gif

ziurekit, vyresneles, gal sugalvokit mums koki dvieju savaiciu ND? smile.gif ar pacios kazka galvojam... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 09 vasario 2010 - 20:06
QUOTE(Noctua @ 2010 02 09, 19:54)
Nu, bandau kelt pirma ND  doh.gif
isikabinu i kede tvirciau ir pasiruosiu jusu kritikai  blush2.gif

Nebijok... Niekas cia nemus... Gerai....

QUOTE(pinga @ 2010 02 09, 20:38)
Akasha, man nerealu  thumbup.gif  wub.gif  Man dar toli iki tokių šedevrų... Kaip Tu tai padarai? Ypač tą juodą foną?  Gal atskleistum techniką pažingsniui?   rolleyes.gif  blush2.gif

Na iki sedevru cia dar irgi toli smile.gif uodas fonas tai paprastas juodas audinys... O toliau nustatymai ir siek tiek PS...

QUOTE(pinga @ 2010 02 09, 20:46)
Tiesa, aš irgi neseniai praktikavausi su lašiukais. Iki Akashos šedevrų dar toli, bet gal užskaitysit už 7 ND  blush2.gif

Visai gerai... 4u.gif Man labiausiai patiko tas virsutinis... ryskiausiai atrodo... mirksiukas.gif

QUOTE(Ramzis @ 2010 02 09, 20:50)

Tai del namu darbus ir junkis.... smile.gif

Del savaitiniu namu darbu... tai taip paprastai ir daug negalvojant siulau savaitine temele atrejancios valentino dienos proga..... Vis del to kaip tik savaite iki jos, tai ir tema galetu buti meile ar dar kazkas panasaus.... ir po to jau vel tada dvisavaitines temeles darysim... Na tai kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 09 vasario 2010 - 20:24
Ne namu darbai- siaip parodau kad fotografavimo nepamirsau blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramzis @ 2010 02 09, 19:50)

laba, prasom rodyt namu darbus 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 02 09, 20:24)
Del savaitiniu namu darbu... tai taip paprastai ir daug negalvojant siulau savaitine temele atrejancios valentino dienos proga..... Vis del to kaip tik savaite iki jos, tai ir tema galetu buti meile ar dar kazkas panasaus.... ir po to jau vel tada dvisavaitines temeles darysim... Na tai kaip manot?

As nieko pries, tik pas mane dabar abu vaikai namuose, neturiu laiko niekam sad.gif

QUOTE(Kokere @ 2010 02 09, 21:07)

wub.gif grazuolis suniukas, bet paskutinej lyg fokusas nusokes
Atsakyti
Laba vakarėlį

Bandau įkelti 5ND dirbtiniame apšvietime ax.gif

Auto
user posted image

Pusiau auto
user posted image

Custom
user posted image

Tik neapmėtykit labai pomidorais pomidorai2.gif Laukiu kritikos. Jeigu bus ok, ryt darysiu natūraliam apšvietime. Jeigu ne, eisiu perdarinėti swoon.gif
Atsakyti
demetriuke custom pilkokas, bet RGB normaliai tai kaip ir viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 09, 22:07)

Nu modeliukai kokie grazus smile.gif Gal tik deidesnes ryskumo zonos noretusi pirmoj ir trecioj..... antra labai graziai sufokusuota, o paskutinej suniuko snukutis fokuse, o akytes ne ir tai labai gadina vaizda.... Saunuole, kad nepamirsti fotografijos.. lauksim daugiau darbeliu mirksiukas.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 02 09, 22:22)
As nieko pries, tik pas mane dabar abu vaikai namuose, neturiu laiko niekam sad.gif
wub.gif  grazuolis suniukas, bet paskutinej lyg fokusas nusokes

Neissisukinek nono.gif Pas mane irgi mazge pastoviai aplinkui laksto, o vakare ir vyras gryzta ir dar katinas visa diena sukasi aplinkui ir kaukia ir izdaigas krecia, bet laiko randu ir dar kaip smile.gif geriau namu nesutvarkau, bet fotografijai nors valandele skiriu mirksiukas.gif linkiu ir tau jo surasti....
Atsakyti