Sveikos, adatų draugės
kadangi pabaigiau siuvinėt vyrą, kuris buvo mėlyno atspalvio, taip užsinorėjau ryškaus paveikslo ir radau bet visą laiką siuvinėdavau ant paprastesnės medžiagos, pamąsčiau, kad šįkart reiktų pabandyt ant Aida, sakykit kokį numeri geriausia rinktis? Ta medžiaga matuojama ar jau būna supakuota?
P.S. šioje schemoje ar tikrai ar tik įsivaizduoju, kad reikia siuvinėt ant AIDA 14?
Baigiau Vervaco pėdutes - 6dienį nešim dovanų
QUOTE(naaringiux @ 2010 01 28, 23:47)
Sveikos, adatų draugės
kadangi pabaigiau siuvinėt vyrą, kuris buvo mėlyno atspalvio, taip užsinorėjau ryškaus paveikslo ir radau bet visą laiką siuvinėdavau ant paprastesnės medžiagos, pamąsčiau, kad šįkart reiktų pabandyt ant Aida, sakykit kokį numeri geriausia rinktis? Ta medžiaga matuojama ar jau būna supakuota?
P.S. šioje schemoje ar tikrai ar tik įsivaizduoju, kad reikia siuvinėt ant AIDA 14?
Pagal schema tai siulo aida 14. O tai ant ko tu siuvinedavai anksciau? Kad aida mano manymu ir yra paprasciausia medziaga siuvinejimui o buna jos ir karpomos ir supakuotos. Vyro lyg nematem Prasom pasirodyt ir ka dabar zadi siuvinet?
Little angel, ach, J.Wall... idomu bus stebet procesa, nes ir pati noriu ka nors is HAED issiuvinet, tai norisi gatavus darbus pamatyt, kaip ten viskas gaunasi
Laujus kokie grazus darbeliai
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 28, 22:58)
Pagal schema tai siulo aida 14. O tai ant ko tu siuvinedavai anksciau? Kad aida mano manymu ir yra paprasciausia medziaga siuvinejimui o buna jos ir karpomos ir supakuotos. Vyro lyg nematem Prasom pasirodyt ir ka dabar zadi siuvinet?
visada siuvinėdavau ant matuojamos, karpomos medžiago ir metras nebrangiai tekainuodavo, bet dabar pagalvojau, kad ta AIDA medžiagos bus mažesni langeliai ir pati medžiaga tvirtesnė?
čia mano vyrukas belieka tik paruošti ir nešti įrėmint, panašios pozos ir tokio pačio atspalvio turi moteriškę
va šita siuvinėsiu
QUOTE(tute28 @ 2010 01 28, 21:20)
GYTE bus šaunus gigantiškas darbas. Būtinai pasirodyk. O kodėl būtent šitą pasirinkai?
Na man reikejo tokio "pratempto" paveikslo i ilgi. Kitas dalykas- mane labai zavi geles ir... tiesa sakant, standartiniu matmenu paveikslai jau yra nusibode. Labai norejau va tokio epizodais keli viename- man tai labai originaliai atrodo, daug idomiau nei standartiski. O kai sau, norisi tokio kazko ypatingo.... ilgai ieskojau, ilgai knisausi, kol is keletos issirinkau butent si.
Vakar pradet nepavyko, nes labai uzsizaidziau su kavos mergaite paskutine. Na bet darbas padarytas, stai jos, kaip dvynes
Ir siandien teks pradet magnolijas knibinet......
Papildyta:
Bet darbeliu grozis...... ypac Laukus nenustoja zavet.......
laba ryta
Niu bet kokiu graziu darbeliu uzderejo o dydziai kokie ju man toli toli iki jusu merginos su savo nikstukiniais darbeliais
Niu bet kokiu graziu darbeliu uzderejo o dydziai kokie ju man toli toli iki jusu merginos su savo nikstukiniais darbeliais
QUOTE(naaringiux @ 2010 01 29, 00:06)
Aš kai tik būnų Lentvaryje (pati Elektrėnuose gyvenu) irgi perku matuojama medžiagytę. Jos plotis 1,6 m., o metro kaina 18 lt. Tik norėtųsi, kad ji būtų smulkemsnė, bet yra kokia yra.. Be to mano darbeliai kolkas nėra labai jau dideli ar rimti, kad tikrai tinka ir tokia
Dar veinas minusas, kad pas mus Elektrėnuose niekur nėra DMC siūlų, mačiau tik ariadna firmos siūlų, irtai tragedija, nes spalvų pastoviai neužtenka. O šiaip domėjausi, jei užsisakyti nete siųstis iš užsienio, tai pigiau išeina, bet reikia mokėti užsakinėti, o aš nemoku
Labai gražus vyrukas
Bet tavo planuojams sekantisdarbelis Nerealus
Labai gražus, spalvingas, ir nuotaika pakeliantis
Sekmes siuvinėjant
QUOTE(naaringiux @ 2010 01 28, 23:06)
visada siuvinėdavau ant matuojamos, karpomos medžiago ir metras nebrangiai tekainuodavo, bet dabar pagalvojau, kad ta AIDA medžiagos bus mažesni langeliai ir pati medžiaga tvirtesnė?
čia mano vyrukas belieka tik paruošti ir nešti įrėmint, panašios pozos ir tokio pačio atspalvio turi moteriškę
va šita siuvinėsiu
va šita siuvinėsiu
Vau
Little angel, kaip bus gražu
naaringiux, kaip bus spalvinga Labai gražų paveikslą išsirinkai
Gyte, gražios kavos mergaitės Kažin, ar aš rasčiau noro ir kantrybės tiek kartų tą patį paveikslėlį siuvinėt
Gyte, gražios kavos mergaitės Kažin, ar aš rasčiau noro ir kantrybės tiek kartų tą patį paveikslėlį siuvinėt
rodausi savo procesą...
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 01 29, 10:35)
Aš kai tik būnų Lentvaryje (pati Elektrėnuose gyvenu) irgi perku matuojama medžiagytę. Jos plotis 1,6 m., o metro kaina 18 lt. Tik norėtųsi, kad ji būtų smulkemsnė, bet yra kokia yra.. Be to mano darbeliai kolkas nėra labai jau dideli ar rimti, kad tikrai tinka ir tokia
va šitą minusą ir aš matau toje medžiagoje, bet kai įsirėmina, susitvarko, kažkaip nekrenta į akis
QUOTE(Wasara @ 2010 01 29, 11:16)
[b]
tokio būtent ir norėjau, ryškaus, žaismingo, noriu greičiau pradėt