Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

Sveikos, adatų draugės mirksiukas.gif
kadangi pabaigiau siuvinėt vyrą, kuris buvo mėlyno atspalvio, taip užsinorėjau ryškaus paveikslo ir radau bigsmile.gif bet visą laiką siuvinėdavau ant paprastesnės medžiagos, pamąsčiau, kad šįkart reiktų pabandyt ant Aida, sakykit kokį numeri geriausia rinktis? Ta medžiaga matuojama ar jau būna supakuota?

P.S. šioje schemoje ar tikrai ar tik įsivaizduoju, kad reikia siuvinėt ant AIDA 14? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 28, 10:22)
Issiunciau  4u.gif

labai didelis aciu
Atsakyti
Baigiau Vervaco pėdutes - 6dienį nešim dovanų blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 01 28, 23:47)
Sveikos, adatų draugės  mirksiukas.gif
kadangi pabaigiau siuvinėt vyrą, kuris buvo mėlyno atspalvio, taip užsinorėjau ryškaus paveikslo ir radau  bigsmile.gif bet visą laiką siuvinėdavau ant paprastesnės medžiagos, pamąsčiau, kad šįkart reiktų pabandyt ant Aida, sakykit kokį numeri geriausia rinktis? Ta medžiaga matuojama ar jau būna supakuota?

P.S. šioje schemoje ar tikrai ar tik įsivaizduoju, kad reikia siuvinėt ant AIDA 14?  blush2.gif

Pagal schema tai siulo aida 14. O tai ant ko tu siuvinedavai anksciau? Kad aida mano manymu ir yra paprasciausia medziaga siuvinejimui bigsmile.gif o buna jos ir karpomos ir supakuotos. Vyro lyg nematem ax.gif Prasom pasirodyt ax.gif ir ka dabar zadi siuvinet?

Little angel, ach, J.Wall... wub.gif idomu bus stebet procesa, nes ir pati noriu ka nors is HAED issiuvinet, tai norisi gatavus darbus pamatyt, kaip ten viskas gaunasi blush2.gif

Laujus kokie grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 01 28, 22:58)
Pagal schema tai siulo aida 14. O tai ant ko tu siuvinedavai anksciau? Kad aida mano manymu ir yra paprasciausia medziaga siuvinejimui  bigsmile.gif o buna jos ir karpomos ir supakuotos. Vyro lyg nematem  ax.gif Prasom pasirodyt  ax.gif ir ka dabar zadi siuvinet?

visada siuvinėdavau ant matuojamos, karpomos medžiago ir metras nebrangiai tekainuodavo, bet dabar pagalvojau, kad ta AIDA medžiagos bus mažesni langeliai ir pati medžiaga tvirtesnė?

čia mano vyrukas biggrin.gif belieka tik paruošti ir nešti įrėmint, panašios pozos ir tokio pačio atspalvio turi moteriškę rolleyes.gif

user posted image

va šita siuvinėsiu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 28 sausio 2010 - 23:09
QUOTE(tute28 @ 2010 01 28, 21:20)
GYTE bus šaunus gigantiškas darbas. Būtinai pasirodyk. O kodėl būtent šitą pasirinkai?

Na man reikejo tokio "pratempto" paveikslo i ilgi. Kitas dalykas- mane labai zavi geles ir... tiesa sakant, standartiniu matmenu paveikslai jau yra nusibode. Labai norejau va tokio epizodais keli viename- man tai labai originaliai atrodo, daug idomiau nei standartiski. O kai sau, norisi tokio kazko ypatingo.... ilgai ieskojau, ilgai knisausi, kol is keletos issirinkau butent si.

Vakar pradet nepavyko, nes labai uzsizaidziau su kavos mergaite paskutine. Na bet darbas padarytas, stai jos, kaip dvynes doh.gif
user posted image

Ir siandien teks pradet magnolijas knibinet......
Papildyta:
Bet darbeliu grozis...... ypac Laukus nenustoja zavet....... wub.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

Niu bet kokiu graziu darbeliu uzderejo bigsmile.gif o dydziai kokie ju doh.gif tongue.gif man toli toli iki jusu merginos su savo nikstukiniais darbeliais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 01 29, 00:06)
visada siuvinėdavau ant matuojamos, karpomos medžiago ir metras nebrangiai
va šita siuvinėsiu  wub.gif
user posted image

Aš kai tik būnų Lentvaryje (pati Elektrėnuose gyvenu) irgi perku matuojama medžiagytę. Jos plotis 1,6 m., o metro kaina 18 lt. Tik norėtųsi, kad ji būtų smulkemsnė, bet yra kokia yra.. Be to mano darbeliai kolkas nėra labai jau dideli ar rimti, kad tikrai tinka ir tokia smile.gif
Dar veinas minusas, kad pas mus Elektrėnuose niekur nėra DMC siūlų, mačiau tik ariadna firmos siūlų, irtai tragedija, nes spalvų pastoviai neužtenka. doh.gif O šiaip domėjausi, jei užsisakyti nete siųstis iš užsienio, tai pigiau išeina, bet reikia mokėti užsakinėti, o aš nemoku blush2.gif
Labai gražus vyrukas smile.gif thumbup.gif
Bet tavo planuojams sekantisdarbelis wub.gif Nerealus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai gražus, spalvingas, ir nuotaika pakeliantis smile.gif
Sekmes siuvinėjant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 01 28, 23:06)
visada siuvinėdavau ant matuojamos, karpomos medžiago ir metras nebrangiai tekainuodavo, bet dabar pagalvojau, kad ta AIDA medžiagos bus mažesni langeliai ir pati medžiaga tvirtesnė?

čia mano vyrukas  biggrin.gif belieka tik paruošti ir nešti įrėmint, panašios pozos ir tokio pačio atspalvio turi moteriškę  rolleyes.gif

va šita siuvinėsiu  wub.gif
user posted image

Vau wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Little angel, kaip bus gražu wub.gif

naaringiux
, kaip bus spalvinga thumbup.gif Labai gražų paveikslą išsirinkai thumbup.gif

Gyte
, gražios kavos mergaitės thumbup.gif Kažin, ar aš rasčiau noro ir kantrybės tiek kartų tą patį paveikslėlį siuvinėt
Atsakyti
4u.gif rodausi savo procesą...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 01 29, 10:35)
Aš kai tik būnų Lentvaryje (pati Elektrėnuose gyvenu) irgi perku matuojama medžiagytę. Jos plotis 1,6 m., o metro kaina 18 lt. Tik norėtųsi, kad ji būtų smulkemsnė, bet yra kokia yra.. Be to mano darbeliai kolkas nėra labai jau dideli ar rimti, kad tikrai tinka ir tokia smile.gif

va šitą minusą ir aš matau toje medžiagoje, bet kai įsirėmina, susitvarko, kažkaip nekrenta į akis g.gif

QUOTE(Wasara @ 2010 01 29, 11:16)

naaringiux
, kaip bus spalvinga thumbup.gif Labai gražų paveikslą išsirinkai thumbup.gif
[b]

tokio būtent ir norėjau, ryškaus, žaismingo, noriu greičiau pradėt biggrin.gif
Atsakyti