Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 84 tema

83 TEMA

user posted image

MEDŽIAGOS:

Aida:
Apačioj išilgai yra 7 kvadratukai, į viršų 10 kvadratukų. Tai:
Jei aida 14 dydžio, tai tą kvadratukų skaičių dauginat iš 1,8
Jei aida 16 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,6
Jei aida 18 dydžio, tai kvadratukų skaičių dauginat iš 1,4

Šiuo atveju, jei aida būtų 14, tai 7x1,8= 12.6 cm ir 10x1.8= 18 cm tiek medžiagos reikia paveiksliukui. Na ir pridedat po kelis cm iš kraštų.
Tie skaičiai 1,8; 1,6; 1,4 tai yra 10 kryžiukų 14-oj aidoj užima 1,8 cm ir t.t.

Gali pasiskaičiuoti:
Antras stulpelis nurodo skylučių kiekį - 10 cm
Aida 8 .......................32
Aida 11 ......................43
Aida 14 ......................55
Aida 16 ......................63
Aida 18 ......................70
Aida 20 ......................79

evenweave ir linas
28 linas - atitinka 14 aida,
32 linas - atitinka 16 aida,
36 linas- atitinka 18 aida.

28 evenweave-14 aida
32 evenweave- 16 aida

NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us/
1. Įeiname į http://load.imageshack.us/
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it!
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
Sėkmės!

ADATOS
Teorijoje rašo, kad ant 14 Aidos tinka siuvinėjimo adata Nr.24 arba Nr.26.
Kuo storesnė adata, tuo mažesnis jos numeris.
8 Aida tinka Nr.22 adata
11 Aida - Nr.24
14 Aida - Nr.26
16 Aida - Nr.26 arba 28
18 Aida - Nr.26 arba 28
22 Aida - Nr.28
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 sausio 2010 - 16:21
Sveikos, registruojuos naujoj temoj, deja, jau savaitė nė kryžiuko nepadariau, nes viešiu sostinėj ir mokaus mokaus... sesija... unsure.gif
Gyte, nepameni, kokio dydžio pilis išėjo? Ir kuo dengei paveikslą? Ten tas ypatingas stiklas - nemetantis atspindžių? Šiaip ta pilaitė ne išgalvota, o yra reali, Vokietijoje, Bavarijoje, vietovė vadinas Noišvanštain (Neu Schwanstein), vienas iš "naujųjų septynių pasaulio stbuklų"...

user posted image
Mano uošviai ten lankėsi šią vasarą, anyta liko visiškai sužavėta... Tai aš vadinu tą pilį savo anytos svajonių trobele lotuliukas.gif , ir, jos penkiasdešimtmečiui artėjant (dar kitais mtais), ateina kai kurių minčių... g.gif Atsiprašau, jei praleidau - ar dalinaisi įspūdžiais apie siuvinėjimo procesą? Ar labai sunkus darbas?..
Atsakyti
82 tema.

SIŪLŲ KONVERTERIS

KNYGELIŲ APTRAUKIMAS MEDŽIAGA.

DARBELIŲ RĖMINIMAS SU PASPARTU

RĖMINIMAS TEMPIANT SIŪLUS NUGARĖLĖJE

SIUVINĖJIMO RĖMAI
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 11:11)
Pasirodysiu su iremintu ir jau pakabintu darbeliu  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif
aš taip pat turiu ja išsiuvinėjus, tik rėminau be pasporto, nes ten nėra tikslaus ovalumo, bokšto kampas išsikiša... tai dariau tik rėma ax.gif
user posted image
Atsakyti
Pasirodau ir aš su savo paskutiniu darbeliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sazha @ 2010 01 25, 17:05)
Sveikos, registruojuos naujoj temoj, deja, jau savaitė nė kryžiuko nepadariau, nes viešiu sostinėj ir mokaus mokaus... sesija...  unsure.gif
Gyte, nepameni, kokio dydžio pilis išėjo? Ir kuo dengei paveikslą? Ten tas ypatingas stiklas - nemetantis atspindžių? Šiaip ta pilaitė ne išgalvota, o yra reali, Vokietijoje, Bavarijoje, vietovė vadinas Noišvanštain (Neu Schwanstein), vienas iš "naujųjų septynių pasaulio stbuklų"...
  Atsiprašau, jei praleidau - ar dalinaisi įspūdžiais apie  siuvinėjimo procesą? Ar labai sunkus darbas?..

Nepamenu, bet kadangi kaba pas geriausia drauge tai galiu paklaust ir pasakys.
O kad ji reali as zinojau, tik kazkodel man atrode kad ji Prancuzijoj, o ne Vokietijoj. Na dabar busiu protinga ir as lotuliukas.gif
Procesas labai smagus ir nelabai sunkus, tik tie medziai biskeli erzino ir dangaus zydruma pusiniu kryziuku labai jau nuobodi. Taciau- siaip labai malonus darbelis 4u.gif
Na reminome Klaipedoj kazkokiam salone (be manes tas buvoi daroma), as tik sudirigavau, kad detu matini stikla. Bet dabar kai apziurejau kabanti- tai tai ne stiklas o plastikas kazkoks uzdetas man rodos. Bet labai fainai padaryta thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Džeinė @ 2010 01 25, 17:34)
thumbup.gif  thumbup.gif 
aš taip pat turiu ja išsiuvinėjus, tik rėminau be pasporto, nes ten nėra tikslaus ovalumo, bokšto kampas išsikiša... tai dariau tik rėma  ax.gif

Zinokai, kad galima ir taip, taciau man norejosi pasporto,- uzdengem mes ta boksto kampa bigsmile.gif man kazkaip darbelis tvarkingesnis su pasportu ir be to visada man norisi "parasciu" kad nebutu visai salia siuvinio remas- na cia jau kiekvienam pagal skoni.... 4u.gif
Bet ir tavo pilaite labai zavi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*Radvileee @ 2010 01 25, 17:59)
Pasirodau ir aš su savo paskutiniu darbeliu

Grazu 4u.gif
Tiesa sakant jos man kazkada labai patiko, sitos kavos mergaites 4u.gif pasidariau sau kazkada.... po to dar viena draugei..... dabar dar uzsiprase dvieju iskart (dovanoms)..... tai paskutine knibineju ir noriu greiciau pabaigt- nes baisiai nuobodu 4-ta karta ta pati daryt. Be to dideliam paveikslui susipirkau siulus, kanva ir t.t., tai nagai niezti. Bet kai pradesiu tai bijau kad kavos mergaites nepabaigsiu... tad- paveikslas laukia........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 25 sausio 2010 - 18:05
Labas vakaras, siuvinėtojos!

Labai žaviuosi jūsų darbeliais, didele kantrybe ir noru siuvinėti ax.gif

Aš taip pat siuvinėju. Pradžioj pradėjau nuo lengvesnių paveikslėlių, kažkada buvau įdėjusi išsiuvinėtą mažą kačiuką.

Šiuo metu taip pat siuvinėju smile.gif Kai pabaigsiu pradėtus darbelius - pasirodysiu jums.

Dideliems darbams dar nepribrendau, tad kol kas apsiriboju mažesniais.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 01 24, 18:37)
O šiaip gražiausiai ant kokios žiūrisi? g.gif (Ruošiuosi siuvinėti moters veidą)

gražiausiai būtų ant 18 kanvos dviem siūlais ,bet pabandyk ir vienu ,gal labiau patiks,kuo smulkiau ,tuo mažiau matosi kryžiukų "dantukai" išlinkimuose

QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 24, 18:58)
graži puokštelė 4u.gif

Lyg ir tu neseniai namuką rodeis, gal gali parodyt koks bus galutinis variantas  bigsmile.gif  blush2.gif

ne aš viena namuką rodžiausi,kažkas irgi tokį pat siuvinėja tik ten jau pabaiga matyt ,pas mane tik pusė ,beveik... blush2.gif
user posted image

QUOTE(čiolė @ 2010 01 24, 23:02)
Ai nebelaukiau aš ryto.... Va baigiau

thumbup.gif

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 01 25, 09:30)
as siuvineju ant juodos, o schema is pc. biski nepatogu. mb paprasiau, kad nupirktu ta markeri. parnesa violetini

yra tam reikalui baltas ,bet kažkaip juo nusivyliau,vos vos matosi ant tos juodos kanvos,linija stora kaip dešra lotuliukas.gif ,žodžiu gal kokį nevykusi nusipirkau doh.gif

QUOTE(Gytė @ 2010 01 25, 11:11)
Pasirodysiu su iremintu ir jau pakabintu darbeliu

labai gražu thumbup.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2010 01 25, 13:14)
Sveikos merginos  4u.gif  superiniai darbeliai visu, metrikas, pirstines, kaktusas  thumbup.gif ... pilis ypatingai patiko  wub.gif

na ir sparčiai darbuojiesi thumbup.gif

ačiū visoms už dideles pagyras mažam mano krepšiukui,ryt nufotkinsiu kokia atvirutė gavosi ir paukštukus pati įrėminau vakar ,tai ryt pasirodysiu
Atsakyti
Labutis, tik nebūk namie dienelę, tuoj visokių grožybių uždera. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 01 25, 19:29)

va taviškį ir mačiau, ten kur tik tas mažiukas namukas tesimatė. Kažkaip įstrigo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 01 25, 20:24)
va taviškį ir mačiau, ten kur tik tas mažiukas namukas tesimatė. Kažkaip įstrigo  smile.gif

na dabar jau iki žibinto nukryžiavojau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
zundyte thumbup.gif
pasirodysiu kiek pasistumejau per savaite smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiko: 25 sausio 2010 - 20:59