na, su tuo ir sveikinu
Išrinkau šią... prašom įvertinti
QUOTE(ask4aretux @ 2010 02 24, 23:01)
Išrinkau šią... prašom įvertinti
Sunkiai matosi, maža nuotraukėlė. Gal nuorodą galima?
Pala ar as nesuprantu kazko, ar jus rodot sukneles su kuriom planuojat but per vestuves?
As tada gal atsilikus, bet pati pradzia buvo tokia. Atsisedom prie pc, pradejau eiti per salonus ir rodyti jam absoliuciai visas sukneles ir prasiau kad pasakytu kuri jam patinka kuri ne. Bet pati nekomentavau, bet taip dariau tik tam kad susidaryciau ispudi kas jam patinka. O poto daugiau niekada neberodziau,ir makiazo ir sukuosenos nerodysiu negalima jaunikiui juk nuotakos sukneles pamatyt pries vestuves beto kokia staigmena bus pirmakart pamatyt, uch isivaizduoju jau kaip faina bus tiek man,tiek jam...
As tada gal atsilikus, bet pati pradzia buvo tokia. Atsisedom prie pc, pradejau eiti per salonus ir rodyti jam absoliuciai visas sukneles ir prasiau kad pasakytu kuri jam patinka kuri ne. Bet pati nekomentavau, bet taip dariau tik tam kad susidaryciau ispudi kas jam patinka. O poto daugiau niekada neberodziau,ir makiazo ir sukuosenos nerodysiu negalima jaunikiui juk nuotakos sukneles pamatyt pries vestuves beto kokia staigmena bus pirmakart pamatyt, uch isivaizduoju jau kaip faina bus tiek man,tiek jam...
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 24, 23:16)
Pala ar as nesuprantu kazko, ar jus rodot sukneles su kuriom planuojat but per vestuves?
Juk apsirengus niekas ir nerodo Parodo tik modelius. As tada gal atsilikus, bet pati pradzia buvo tokia. Atsisedom prie pc, pradejau eiti per salonus ir rodyti jam absoliuciai visas sukneles ir prasiau kad pasakytu kuri jam patinka kuri ne. Bet pati nekomentavau, bet taip dariau tik tam kad susidaryciau ispudi kas jam patinka. O poto daugiau niekada neberodziau,ir makiazo ir sukuosenos nerodysiu negalima jaunikiui juk nuotakos sukneles pamatyt pries vestuves beto kokia staigmena bus pirmakart pamatyt, uch isivaizduoju jau kaip faina bus tiek man,tiek jam...
O pvz aš tokiais dalykais kaip 'negalima matyti nuotakos su suknele prieš vestuves' netikiu
Nes jei jau taip laikytis, tai tada visko, ir negyvent kartu iki vestuvių, ir visiškas celibatas
O šiaip, iš savo varpinės tai aš jam rodau viską. Suknelės modelius, merginas su makiažu, su šukuosenom, batelius Juk jis irgi turi savo nuomonę (Kuri dažnokai nesutampa su mano)
QUOTE(Dieter @ 2010 02 24, 23:32)
Juk apsirengus niekas ir nerodo Parodo tik modelius.
O pvz aš tokiais dalykais kaip 'negalima matyti nuotakos su suknele prieš vestuves' netikiu
Nes jei jau taip laikytis, tai tada visko, ir negyvent kartu iki vestuvių, ir visiškas celibatas
O šiaip, iš savo varpinės tai aš jam rodau viską. Suknelės modelius, merginas su makiažu, su šukuosenom, batelius Juk jis irgi turi savo nuomonę (Kuri dažnokai nesutampa su mano)
Nu nereik taip iskart tiesiogiai suprasti. Nieko mes nesilaikom, tiesiog pasakiau kad man grazi ta VIENINTELE is tavo isvardintuju tradiciju, jog jaunikis nemato jaunosios, ir tai ne del to kad kazkas negero ivyks jei pamatys ar panasiai, o del to kad staigmena butu nesuvaidinta emocija
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 24, 23:55)
Nu nereik taip iskart tiesiogiai suprasti. Nieko mes nesilaikom, tiesiog pasakiau kad man grazi ta VIENINTELE is tavo isvardintuju tradiciju, jog jaunikis nemato jaunosios, ir tai ne del to kad kazkas negero ivyks jei pamatys ar panasiai, o del to kad staigmena butu nesuvaidinta emocija
Na ir kas kad parodai suknelę, šukuoseną ar makiažą kompiuterio ekrane. Juk galutinio varianto jis šiaip ar taip nemato.
Pamatys tik tą akimirką
Nors su mumis bus kiek kitaip
QUOTE(Sorceress @ 2010 02 24, 04:28)
Siandien mieste reikejo "uzmusti" valanda laiko, tai nusprendziau po parduotuves pasibadziot. Visai netiketai uztikau viena suknike, labai miela pasirode, dramblio kaulo spalvos, tokia besiplaikstanti, lengva, o ir kaina stebuklinga - neatsilaikiau ir pasimatavau Labai paciai keista buvo, kad su sviesia suknia visai gerai jauciausi, bet tikrai graziai atrode. Paskui MB nusitempiau sukneles parodyt, tai sako, o kokia grazi, vasarai i miesta pasivaiksciot tai kaip tik. Sakau, tundra tu, cia gi vestuvem! Tai MB sake, kad per paprasta. Ot bernai
Imetu nuoroda su suknia: spaudziam
Imetu nuoroda su suknia: spaudziam
ech tie vyyyrai...
QUOTE(Dieter @ 2010 02 24, 13:22)
O čia šiaip, kad būtų į temą
man si kaip
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 25, 01:16)
visiskai pritariu - as irgi uz sia "tradicija"
tos akimirkos, kai pamatys mane visa pasipuosusia, tookia graaaazia - nei uz ka nenoreciau netekti
...eik tu sau, jau dabar svajoju apie si momenta... juk viena karta ir visiems laikams TOJI diena - tai tegul ji buna nerealiu prisiminimu kupina!!! juk nuotraukos neatspindes to ...
QUOTE(Dieter @ 2010 02 25, 00:12)
Na ir kas kad parodai suknelę, šukuoseną ar makiažą kompiuterio ekrane. Juk galutinio varianto jis šiaip ar taip nemato.
Pamatys tik tą akimirką
Pamatys tik tą akimirką
Nu cia aisku dar labai priklauso kaip pati atrodai ir koki varianta rodai
na tau na ir kas, o man nesinori nieko isplepet,jis net nezino kokio stiliaus tai bus suknele ir plaukai ir t.t. ! su kokiu nekantrumu lauks, kol gales isvyst mane uz tai
Papildyta:
QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 25, 00:15)
visiskai pritariu - as irgi uz sia "tradicija"
tos akimirkos, kai pamatys mane visa pasipuosusia, tookia graaaazia - nei uz ka nenoreciau netekti
...eik tu sau, jau dabar svajoju apie si momenta... juk viena karta ir visiems laikams TOJI diena - tai tegul ji buna nerealiu prisiminimu kupina!!! juk nuotraukos neatspindes to ...
Pas mus tai kai fotografas bus nuo ryto, tai manau tikrai uzfiksuos ta akimirka kai jaunikis pamatys mane nuotraukoj manau matytusi kur surezisuotas zvilgsnis ir kur naturalus
QUOTE(Zhiezula @ 2010 02 24, 21:16)
Niu mes tai kartu viska renkames, prietarais netikim, o kaip jau Dieter ir sake, galutini rezultata tai pamatys tik per svente, tai per daug ir nesinervyju, kad zinos kaip suknia atrodys
QUOTE(Katinas79 @ 2010 02 24, 22:15)
man si kaip
Va va man irgi, bet nezinau ar cia modelis merginai netinka ar poza nekokia "islauzta".
QUOTE(Blondie* @ 2010 02 23, 22:26)
Oho, kiek čia grožių prisižiūrėjau, akis pavarvinau
Tikrai labai gražios suknelės. Ne visos, bet dauguma gražios.
QUOTE(*didi* @ 2010 02 21, 23:18)
geras pasirinkimas
Labai grazi A kur toki grozi radai?