QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2015 02 23, 12:13)
Reikia Nenuvertinkit to mokymo. Dievas nesėdi danguje ant debesėlio. Išaiškint ir paprastai suprantamai vaikui pateikti gali ne bet kas.
Labai keistas jūsų pasipiktinimas dėl tų trilitriakų mišių metu Tai neikit!!! Kam jums ta bažnyčia? Dėl nuotraukų, kaip ne kuriems jaunavedžiams?
Labai keistas jūsų pasipiktinimas dėl tų trilitriakų mišių metu Tai neikit!!! Kam jums ta bažnyčia? Dėl nuotraukų, kaip ne kuriems jaunavedžiams?
aš nenuvertinu mokymo. Man tik nesuprantamas reketavimas. Kodėl sakoma, kad auka yra geranoriška (juk kai geranoriška, tai galiu aukoti 50 litų? 100?), bet reikalaujama sumokėti 250 litų?
Ir dėl to 'trilitriako'. Aš suprantu, kad be aukų nebūtų pačios bažnyčios. Viskas čia gerai. Aš kėliau klausimą - KODĖL PO TO, kai geranoriškai atiduodi 250 litų, čia pat ir vėl bruka tą savo 'trilitriaką' - aukok DAR
QUOTE(T.A.K. @ 2015 02 23, 13:03)
Jus taip pat dirbat su savo vaiku -jums moka ir israso algalapius kazkas? Nebent ir cia jus matot, kad vaiko nereikia ruosti tolesniam gyvenimui
o jūs čia apie ką? kai dirbu su savo vaiku - su SAVO - tai koks dar algalapis? Šeima. Jūs Darbo Kodeksą pasiskaitykit apie tokio dalyko, kaip darbas, užmokestis už darbą, apibrėžimą. Tada gal bus aiškiau