Sveikinu Vergine su naujom ikurtuvėm
Ar apvaliųjų muilų iš feniqia tebeturite?
QUOTE(mergaite117 @ 2010 01 24, 23:09)
O kokiu santykiu acta su vandeniu skiedi? Ir dar: kokiu aliejumi plaukus tepi?
Aš mėgėja visko daug tai į 1,5l butelį pilu acto kažkur per puse piršto storio, o tada virintą vandenį ar mineralinį. Darau mišinuką,vos vos juntamo kvapo ir skonio. O šiaip, man atrodo, turėtų būti santykis 1:10. Actą naudoju obuolių, kažkur skaičiau, kad plaukams jis geresnis (jo stiprumas lyg ir mažesnis nei įprasto) o plaukus tepu tokiais aliejais, kokius turiu:alyvuogių, sėmenų, kokosų. Žadu įsigyti avokadų, nes merginos jį labai išgyrė Kartais aliejų šildau ant vandens garų, tai dar įdedu sviestmedžio truputėlį, arba tiesiog ištepu sviestmedžiu galiukus, o ant viršaus aliejų tepu per visą ilgį
QUOTE(Maserati @ 2010 01 24, 21:07)
Skaiciau,kad avokadu alieju naudoja po depiliacijos,neva,plaukeliai leciau auga tai o su galvos oda priesingai,kaip suprantu,viskas ok,skatina augima?
Taip, viskas tvarkoje, dauguma merginu cia naudoja avokadu alieju ir nesiskundzia
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 24, 22:21)
Man sezamų aliejus labai pakelia plaukus nuo šaknų
vat sezamu aliejaus nebandziau ant saknu deti, reikes pameginti
QUOTE(Vergine @ 2010 01 25, 10:06)
Sveikos, nuo šiandien mes atsidarome ir Panoramoje. Vieta - ta pati kaip ir mugėje, tik arčiau ledų. Ir nuo šiol mane rasite tik Panoramoje. Dėl asortimeno patikslinsiu vakare, nes gal ten bus ne visas.
Sveikinimai Jei tik reikiamos prekės bus ir Panoramoje, tai tik ten ir tepirksiu
QUOTE(Satura @ 2010 01 24, 02:25)
iš ko juos darai? Užsiaugini ir išsidžiovini ar koks kitas variantas?
is savo darzo petrazoliu. verdu kaip arbata ir ledukus darau. ziemai i kamera petrazoliu prisidedu, tai vel gi darau is ju ledukus. Petruska labai odai veidelio liuks
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 24, 17:22)
ar visos aliejines kaukes dedat per visus plaukus ar tik ant saknu?man pvz 30 ml aliejaus 3 kartam uztenka jei dedu per visus plaukus \
nidulia, satura, kaip darot tuos kubelius?arbata uzsaldot ir psio?manau cia butu issigelbejimas mano issipletusiom porom, nes ir molio kaukes nelabai padeda...manau ramuneliu pasidaryt
nidulia, satura, kaip darot tuos kubelius?arbata uzsaldot ir psio?manau cia butu issigelbejimas mano issipletusiom porom, nes ir molio kaukes nelabai padeda...manau ramuneliu pasidaryt
na taip, isverdi arbata, supili i leduku formele ar leduku maiseli, po to issitrauki leduka ir po proceduru bruzini per veideli
tik nepersistenk, kad sinusu nesusaldytum
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 24, 22:21)
Man sezamų aliejus labai pakelia plaukus nuo šaknų
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 25, 12:35)
vat sezamu aliejaus nebandziau ant saknu deti, reikes pameginti
va cia tai idomu kaip aliejus gali plaukus nuo saknu pakelti?? man dazniausiai kaip tik atvirksciai po aliejiniu kaukiu buna, todel aliejaus ant galvos ir netepu.
Gal cia sampunas papurino plaukus
prisiploje plaukai - man labai aktuali tema, noreciau suzinoti siek tiek daugiau apie ta sezamu alieju. Gilberta ar reguliariai ji naudoji ir ar visada toks rezultatas? ar cia tik karta taip pasiseke ir kokiu sampunu plauni plaukus.
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 25, 14:40)
is savo darzo petrazoliu. verdu kaip arbata ir ledukus darau. ziemai i kamera petrazoliu prisidedu, tai vel gi darau is ju ledukus. Petruska labai odai veidelio liuks
nagi ir aš tavo pamokyta vakar kaip tik pasidariau petražolių ledukų ir šyryt išbandžiau, tikrai geresnis efektas nei su šaltu vandeniu, nors ir tas pas mus iš šulinio tiesiai bėga.
QUOTE(Chippie @ 2010 01 25, 13:44)
man dazniausiai kaip tik atvirksciai po aliejiniu kaukiu buna, todel aliejaus ant galvos ir netepu.
kokius aliejus naudojai?
O kosmetikos užsakymai iš užsienio parduotuvių kaip vyksta?Užsisakai, pervedi pinigus ir lauki kol atsiųs?
+2010 01 25, 13:55-->
Taip.
QUOTE(Simse @ 2010 01 25, 13:55)
O kosmetikos užsakymai iš užsienio parduotuvių kaip vyksta?Užsisakai, pervedi pinigus ir lauki kol atsiųs?
Taip.
QUOTE(wilike @ 2010 01 25, 14:51)
nagi ir aš tavo pamokyta vakar kaip tik pasidariau petražolių ledukų ir šyryt išbandžiau, tikrai geresnis efektas nei su šaltu vandeniu, nors ir tas pas mus iš šulinio tiesiai bėga.
ir man maloniau leduku pabraukyti, nei saujomis piltis salta vandeni, nes kai kur nepataikai arba pataikai kur nereikia, puse plauku suslapinu
Labai maloniai buvau nustebinta rasulo moliu, kaip veido prausikliu. Maniau, kad vien rasulo moliu nenuplausiu veidelio, numakijazinto kremine pudryte, skaistalais ir seseliukais. Ka jus, pasaka Tiesiog norejau pameginti, tad rasulo iberiau i delna, uzvarvinau vandens, pirstu pamakalavau ir veiduka patryniau. Visas makijazas kuo puikiausiai nusiplove o oda svelnutele, jokio kremo nereikalavo. po prausilkio, nors ir naturalaus, kazkiek vistiek man traukdavo oda
QUOTE(Chippie @ 2010 01 25, 15:44)
va cia tai idomu kaip aliejus gali plaukus nuo saknu pakelti?? man dazniausiai kaip tik atvirksciai po aliejiniu kaukiu buna, todel aliejaus ant galvos ir netepu.
prisiploje plaukai - man labai aktuali tema, noreciau suzinoti siek tiek daugiau apie ta sezamu alieju. Gilberta ar reguliariai ji naudoji ir ar visada toks rezultatas? ar cia tik karta taip pasiseke ir kokiu sampunu plauni plaukus.
Galva plaunu su Urtekram sampunu Henna dazytiems plaukams. Aliuju naudoju nereguleriai,bet kai noriu,kad plaukai butu pakelti nuo saknu visada uzsitepu nakciai sezamu alieju. Man jis Sampunas tikrai nepurina,nes naudoju ji pastoviai,tai nieko. Po aliejaus visada.