labai netikėtai malonų įspūdį palikusios (ne tik man,bet ir visiems ragavusiems)
sluoksniuotos su vištiena ir vynuogėm salotos

nemėgstu majonėzinių, riebių salotų...ir dėl šitų buvau nusiteikusi gan skeptiškai,bet kadangi prisiskaičiau daug
gerų atsiliepimų,tai nutariau išbandyti...ir ne be reikalo
rašysiu,kaip dariau aš:
iškloti dubenį
salotų lapais (negailėkit

)
sluoksnis
vištienos krūtinėlės supjaustytos (kepiau visą vištą,tai nuo jos ir ėmiau.originale nurodyta apkepti su kariu)
majonezas (ėmiau gerą,nerūgštų Daumantų be konservantų ir maišiau per pusę su natūtaliu jogurtu)
2-3 virti kiaušiniai (tarkavau per smulkią tarką)
majonezas plonai
tada nuo savęs dar smulkiai pripjasčiau kelis salotų lapus
smulkiai tarkuotas sūris majonėzas
sauja
apkepintų suskaldytų migdolų paskutinis sluoksnis:
per pusę perpjautos vynuogės.geriausia,aišku,išimti sėklas.labai svarbu,kad vynuogės būtų saldžios
sluoksnių nekartojau.primygtinai patarčiau nei vieno ingridiento neišmesti.valgyti kartu su salotų lapais.labai subtilaus,malonaus,nekasdieniško skonio salotos

be to,neprastai atrodo ant stalo
skanaus