Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2010 01 24, 21:04)
Kažkaip aprimom biški smile.gif Bet dabar tiek daug naujokių, kad tiesiog galite daryti, tai ką mes darėme. Kartoti tuos pačius ND.
Ritute, gerai WB  4u.gif

Ačiū reiškia ryt beliks padaryt WB natūraliam apšvietime, ir tada darysim baltą baltame, arba gaudysiu lašiukus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(liseklis @ 2010 01 24, 20:53)
Jo buvo butent fotike problema, nezinau tiksliai kas ten per gedimas buvo, nes siunte i UK rodos - garantinis dar buvo aciu dievui...
stai galiu idet kaip nuotraukas dare....

O tai tu taip matydavai ir pačiame fotike, ar irgi tik į kompą jau sukėlus? Ir čia pas tave dar įdomiau, čia tą pčią foto ištampo, o pas mane matėsi kitos foto, kurios tuo metu jau net nebuvo kortelėje dalis tongue.gif Tik matai kaskart sukėlus į PC kortele fotiku suformatuodavau, o dabar to nepadariau tai ir išniro senos foto gabalas blush2.gif Tikiuosi čia bėda tik tame ir bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 24, 19:59)
verysad.gif  verysad.gif  turiu beda verysad.gif  verysad.gif  vaikas numete fotika nuo stalo. Patempe uz dirzelio.

Ka turim: fotkina be objektyvo, bet nefokusuoja ir su ABIEM objektyvais bando fotkinti bet ... nefotkina.

Priminkit adresa to meistro pilies g.  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif

Uzuojauta.... Laikysim kumscius, kad sutvaarkytu tavo fotika... 4u.gif

QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 24, 21:31)
Na ką gi, prie dienos apšvietimo iki dangtelio taip ir nepriėjau, tad dedu ND dirbtiniame apšvietime. Dangtelis lyg ir padėjo  blush2.gif

ND gerai....
Atsakyti
Forgete, kadras man labai siltas, gaila akytes nukastos, ir apacios vos vos norisi dagiau, bet siaip labai gera smomentas. Pilkas j/b.
Exifus ziurau per opanda exif wiever, imesk i googla turetu ismesti atskirai narsyklems.
Citra, ne kada nors, o per diena po 25lt ir taip 365 dienas per metus zek ir tavo tas D700 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zinok, db turiu mantra, gulu i lova, keliu is lovos ir sakau, dar siais metais turesiu d700 + sigma 50mm f1,4. Ir nifiga, turesiu tongue.gif
Kazkieno Nd gerai su wb.
Beje del Wb nustatymu - atminkit, nera vienos baltos spalvos, paimk pora daiktu alia baltu ir pamatysi, kad jie skiriasi savo atspalviu.Taigi pasidarom is to isvadas ir pasilengvinam sau nd.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mano 3 ND smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 25, 09:07)
Labas rytas  4u.gif

Mano 3 ND  smile.gif

Laba ryta 4u.gif

man geri nd mirksiukas.gif

oj ievosiau gera tavo mantra thumbup.gif
Atsakyti
Iriska, tikekimes, sutvarkys tavo nelaimeli 4u.gif
Ritute, Skoria geri ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skoria @ 2010 01 25, 10:07)
Labas rytas  4u.gif

Mano 3 ND  smile.gif

Labas rytelis....

Geri ND........
Atsakyti
Na tada bandysiu atsiskaityti 4 ND smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O 5 ND tai labai bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Gal priimsit ir mane į savo būrį blush2.gif Neturiu jokių žinių apie fotografavimą. Su vyru sutarėm, kad dabartinį fotoaparatą perleis man, o jau sau žiūrėsis naujesnį. Moku fotografuoti tik auto arba su vyro nustatymais lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Ritutė mažutė @ 2010 01 24, 22:59)

Papildyta:
O tai tu taip matydavai ir pačiame fotike, ar irgi tik į kompą jau sukėlus? Ir čia pas tave dar įdomiau, čia tą pčią foto ištampo, o pas mane matėsi kitos foto, kurios tuo metu jau net nebuvo kortelėje dalis  tongue.gif Tik matai kaskart sukėlus į PC kortele fotiku suformatuodavau, o dabar to nepadariau tai ir išniro senos foto gabalas  blush2.gif Tikiuosi čia bėda tik tame ir bus  ax.gif

Paciam fotike matesi tik kai padidindavau, o kompe iskart. Buvo kad ir kito foto gabalas uzsidedavo, bet neleido man to foto ikelt, o ir kompas nevisada tokius "sedevrus" atidaro, raso error ir viskas.Na negazdinu daugiau ax.gif

Atsakyti
V ND dublis nr "n" lotuliukas.gif
Auto
user posted image
saulyte
user posted image
custom
user posted image

ir vel persalta doh.gif na man salta balta yra balta lotuliukas.gif Nors ziuriu kompe pilkame fone, man sita normaliai batla, o cia, silto fono kontraste tampa saltesne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadriuke: 25 sausio 2010 - 10:50
Lašiukai. Ar bent kiek įdomūs?

user posted image

user posted image
Atsakyti