QUOTE(Apache @ 2011 06 15, 13:57)
Man tik idomu tada,kodel butent,pavadinkim,sumasciau sneketi ''beleka'' apie butent quinny? kodel ne apie koki peg perego? ar ten mura? As iskart pasakiau,kad jo neturiu,tik is nuogirdu sakau. Abu maciau,stumdziau,bet jo neturiu,tie pastumdymai buvo kelis kartus ir tiek,ji ciupinejau daugiau pardej,kai rinkomes vezima. Man asmeniskai daug vezimu yra ''negraziu'' bet gi as nevarau ant ju? Ir dar,budama nestuke,bendrauvom su daug mamycio,kurio laukesi po 2 ar trecio vaikucio ir kai eme diskutuoti vezimeliu tema,kazkodel buvusios quinny naudotojos teige,kad jis nvertas u pinigu,kiek kainuoja,ir pirko kitus vezimus,o tuos pardave. As nepretenduoju ikalt i galva zmonem,kad nebepirktu sio vezimu,tikrai ne vienas pasaulyje ji naudoja,bet apsurdas apvaryti zmogu,jei as jo neturiu... Vadinasi,jei bendrauju su zmogum kuri jis turi ir sako,kad jis negeras,o as parasau,tai blogai? As tik bendrai parasiau vienai mamytei is jos isvardytu vezimeliu modeliu,kad apie si kelis kartus teko girdeti negeru. Bet jei ji jo nores,vis tiek nusipirks. Vadinasi jai jis geras ir jai stumdyti ji reiks.
Zinai Kriste absurdas apvaryti vezimeli,kuri as pardaviau uz ta pacia suma kokia pirkau po metu naudojimo,ir tikrai as nevarau ant quinny firmos,ir nepirkau naujo po 6men kaip tu rasai,nes ir antra toki nusipirkau tik sportini,nes man asmeniskai nepatogu buvo su quinny buzz sportiniu variantu naudoti nes jis is dvieju daliu.Tu sakai suluzo,tu matei tik viena karta ji(nes vyras neuzfiksavo tekinio gerai,nes netilpdavo i bagazine)jo jis krypavo del to tekinio nes nebuvo istatytas gerai,ir viesini tokias nesamones,klaidini zmones vien del to,kad as tau nepatinku,prie ko cia vezimas kuris visai nekaltas,esi tikra melage