Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
visų į apklausą įkelti neleidžia forumas , tai tęsinys va čia blush2.gif

Klaipėdos Tauralaukio pagrindinė mokykla
Klaipėdos pagrindinė mokykla Universa Via
Klaipėdos Vaivorykštės tako pagrindinė mokykla
Klaipėdos Verdenės pagrindinė mokykla
Klaipėdos Versmės pagrindinė mokykla
Klaipėdos Vitės pagrindinė mokykla
Klaipėdos Vydūno vidurinė mokykla
Klaipėdos Vyturio pagrindinė mokykla

sveiki būsimų pirmokų tėveliai, pati šiuo metu tokia esu todėl labai aktualu, pasirinkti tinkamą mokyklą būsimam pirmokėliui , todėl manau nepamaišytų informaciją apie visas mokyklas, visi už ir prieš, kodėl leistumėte vieną ar kitą mokyklą ir kodėl neleistumėte, manau visoms mamoms tai labai aktualu, pasidalinkit turimomis žiniomis 4u.gif , taigi diskutuojam toliau , ankstesnė tema ČIA , apklausoje surinkau šiuo metu esančių mokyklų pavadinimus Klaipėdoje, kai kur matyt info pasenusi , nes keletą mokyklų pertvarkytos į gimnazijas tai turbūt ten pirmokų niekas nepriima g.gif , gero bendravimo 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 11 sausio 2010 - 14:25
Aukuro vidurinė pirmokų nepriima, reorganizuojama į gimnaziją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2010 01 11, 14:38)
Aukuro vidurinė pirmokų nepriima, reorganizuojama į gimnaziją ax.gif

tai va aš nežinau, nes VIKIPEDIJA ir apgauti gali biggrin.gif , bet mes čia viską sužinosim ax.gif

taio paskui pataisysim temą, kad neklaidinti žmonių, tik va smulkmenų tai aš nežinau , kas bepriima taigi tos reformos kaip išprotėjusios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 11 sausio 2010 - 14:56
Baltijos pirmokų nepriima jau seniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 13:39)
: , dideliausias dėkui aciuks.gif

Nėra už ką.

QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 11, 14:44)
tai va aš nežinau, nes VIKIPEDIJA ir apgauti gali  biggrin.gif , bet mes čia viską sužinosim  ax.gif

taio paskui pataisysim temą, kad neklaidinti žmonių, tik va smulkmenų tai aš nežinau , kas bepriima taigi tos reformos kaip išprotėjusios  blush2.gif

Temos pirmą puslapį galit dar taisyti, tik su apklausa nežinau.

beje, Martyno Mažvudo jau ne pagrindinė, o progimnazija.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 11, 15:04)
Nėra už ką.

ka reiskia progimnazija?
Atsakyti
Nėra už ką.

TAI DABAR IŠSIAIŠKINISM KAS KAIP , PASKUI NAUJĄ PADARYSIM ŠITĄ IŠTRINSIM, ui caps atsiprašau , blush2.gif nes apklausai jau šabakšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 11, 13:11)
Aš savo vaiko ten neleisiu. pasirinkau kitą mokyklą ir nemanau, kad prastą. cool.gif

Būdama tavo vietoje daryčiau taip pat, juolab kad net rinktis nereikia cool.gif

QUOTE(ezra @ 2010 01 11, 13:31)
Pradinukui aš rinkčiausi ne mokyklą, o mokytoją.

Taip, mokytoją smile.gif Bet kad ir kokio gerumo ji bebūtų, jos nesirinkčiau, jei tai būtų labai nekokios reputacijos mokykloj smile.gif Jau geriau tada kiek prastesnė, bet su + - teigiama aplinka smile.gif

jėga, gerai, kad pataisei mirksiukas.gif kažkaip skubėdama nesusimąstydama brūkštelėjau rolleyes.gif Atrodo man aišku, tai ir kitiem turi būt aišku biggrin.gif
Atsakyti
nu tada sakykit...kur mums varyt... biggrin.gif ?Gal kas galir rekomenduoti Gedminų pagrindinėj gerą pradinių klasių mokytją mano jautruolei dukrytei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 11, 15:18)
ka reiskia progimnazija?

Iki 8 klasės - ruošia vaikus gimnazijai. kas ten nenori - į profesiną keliauja.

QUOTE(Slapux @ 2010 01 11, 15:31)
Būdama tavo vietoje daryčiau taip pat, juolab kad net rinktis nereikia  cool.gif 
Taip, mokytoją smile.gif Bet kad ir kokio gerumo ji bebūtų, jos nesirinkčiau, jei tai būtų labai nekokios reputacijos mokykloj smile.gif Jau geriau tada kiek prastesnė, bet su + -  teigiama aplinka smile.gif

jėga, gerai, kad pataisei  mirksiukas.gif  kažkaip skubėdama nesusimąstydama brūkštelėjau  rolleyes.gif Atrodo man aišku, tai ir kitiem turi būt aišku  biggrin.gif

Tikrai reikia rinktis. Juk gali nebūt geros mokytojos tais metais, gali pasikeist darbas, gali būt, kad nebus kaip vežioti, nes kitur dirbsiu ar visai nedirbsiu.(Beje, dar nežinau, kaip bus, kai ateis 5 klasė).
Na, jei ta mokykla būtų kieme, ko gero rinkčiausi net ir prastos reputacijos mokykloje (bent jau pradines klases).

Atsakyti

Jau? blink.gif

QUOTE(Slapux @ 2010 01 11, 15:31)
Būdama tavo vietoje daryčiau taip pat, juolab kad net rinktis nereikia  cool.gif 

Nu kodėl... Mano antroko klasėj mokos net trys vaikai, kurių tėvai, kitų vidurinių mokyklų mokytojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 11, 16:19)
Na, jei ta mokykla būtų kieme, ko gero rinkčiausi net ir prastos reputacijos mokykloje (bent jau pradines klases).

As rinkausi ir dabar rinksiuosi mokykla, kuri yra kieme ax.gif
Atsakyti