Įkraunama...
Įkraunama...

Meškutės Airikutės gimimas....

Pupos sumigo ...prisėdau parašyt ir antrosios princesės gimimo istorijos wub.gif

Dar kol neturėjom nei vieno vaikučio ,visad su vyru šnekejom kad auginsim tikrai ne vieną ,o bent du ar netgi tris vaikučius.....Kadangi pirmojo stebuklo reikėjo laukti labai...ilgai ,tai bijojom kad ir su antruoju netektų taip ilgai laukt.....
Kai pupai buvo pora mėnesių pašnekėja su vyru nusprendėm,kad pabaiksim apsaugą kuria buvom "užsipirkę" biggrin.gif ir tada jau bandysim kviestis ir antrąjį leliuką i musų šeimą wub.gif ( tik spėkit ar viską sunaudojom lotuliukas.gif )
Suėjus pupai pusę metukų nusprendėm kad pats laikas nutraukt visus apsisaugojimus ....bet kaip sakoma mes planuojam o kažkas juokias is musų planų .....Kadangi maitinau vis dar MP tai buvo pati puikiausia apsauga bent man nuo pastojimo ... ir taip ta apsauga tęsėsi iki kol pupai suėjo 1,4m.....
Na ir ką... nutraukus pilnai maitinimą,beišdikaujant viena vakara su vyru tiesiog žinojau ir jaučiau kad apsigyveno nauja givybė manyje wub.gif ,ilgai laukti rezultatų neteko ,uz gerų poros sav nesulaukus mm pasidariau testą ....reakcija mano kokia buvo pamačius || brukšniukus g.gif ,žn pati netikėjau kad tokia bus .... bet aš verkiau .. iš laimės..,mane užpludo be galo silti jausmai wub.gif
Pirmas apsilankymas pas gyditoją ,pirmasis eho ...nėštumas 6 sav. wub.gif ,parvažiuoju namo ,jaučiuos lyg ant sparnų ,visa švytinti ir laiminga wub.gif ,susirandu neštukių temoje rugpjūtinukes ,juk jos bus drauge 9 mėnesius o paskui ir dar ilgiau wub.gif ir prasideda bendravimas kuris tesiasi lyg šiol.....
Šeimynai buvo nuspręsta pasakyt Kalėdų diena... beje kaip ir kitom mamytem bendraujačiom SM tik kitose temose ax.gif ,čia visiem buvo pati didžiausia staigmena biggrin.gif
Sekantis apsilankymas pas daktare 8 sav.,žiuri eho ir kažko daktarė itartinai ilgai tyrinėja unsure.gif ,man neramu ....ko ji taip ilgai tyli,kas daros unsure.gif ,ašaros pačios pradėjo kauptis net nesulaukus kol daktarė pradės šnekėt ...ir ką išgirstu ...atsisluoksniavimas ...man tai atrodė kaip pasaulio pabaiga unsure.gif ,bet daktarė nuramino ,parodė rankytes ,kojytes,jos tokios miniatiūrinės,kunelis ,galvytė,viskas atrodė taip trapu wub.gif Pasibaigus eho daktarė patarė tiesiog pasisaugot,nekilnot per daug savo pirmosios princesės,pagulėt ,pailsėt ir paskirė sekanti vizitą vėl po poros sav ...
Gryžau namo ,aišku širdy negera ,vyras komandiruotei....paskambinu jam ir verkiu verysad.gif ,parašau i sm pasiguodžiu ir vėl ašaros rieda...ačiu dviem mamytėm kurios mane guodė .....(manau pačios supras apie kurias šneku 4u.gif ),man tos dvi sav. ėjo kaip amžinybė bet jos praėjo..
Trečiasis eho 10sav ir kelios dienos,rezultatai puikūs,atsisluoksniavimas dingęs bigsmile.gif ,ir vėl parlekiu namo kaip ant sparnų,su visais atsidžiaugiu širdyje ramu wub.gif

Dar pora sav ir taip išvajotosios visų 12 sav ...,paskui 20 .....30...liko tik 100 dienų o paskui dar mažiau ....
Sulaukiam pirmujų rugpjūtinukių vaikučių wub.gif ,ir tik tada pradėjau jaust kad nebetoli finišo tiesioji ir man .....eilinis apsilankymas pas gine ,o naujienos ne kokios unsure.gif ......šlapime uždegimas ,kartojam jį po kelių dienų ,bet deja ir vel ta patį rodo doh.gif ....,daktarė nori jau rašyt siuntimą i GN ,bet aš nesutinku ,juk nėra kam pabut su musų didžiąja princese wub.gif blush2.gif
Jei kada kas butu pasakęs kad teks gimdymo dieną but be vyro ,niekad nebučiau patikėjus bet deja ......artėjant gimdimo terminui ,paaiskėjo kad vyras nespės pargryžt verysad.gif
Likus porai sav iki termino vis dėlto supakavo i GN ,nes buvo bijoma kad namie nenutekėtu vandenys ,ir kad nebutų taip kaip buvo su pirmuoju gimdymu ,o dar ir vaikas sumastė kad jam sėdėt geriau biggrin.gif
Nuvykus i GN sutvarkė popierius ,nuvedė i skyrių kuriame pasitiko daktarė Paškonienė (Ačiu jai už mano priežiurą 4u.gif )...nusivedė i apžiurą,patikrino ....vaikiukas vis dar sėdi ...nusiveda i eho ,ir ką jus manot ,o gi vaikas jau žemyn galvą bigsmile.gif ,sako einam dar kart ant kėdės...nuo eho buvo praėja geros 3 min,bet per apžiura vaikas vėllll sėdėjo doh.gif ,daktarė juokės kad auginu akrobatą lotuliukas.gif
Taip ėjo diena is dienos ... rugpjūtinukės byrėjo viena po kitos wub.gif ,ir taip atėjo rugpjučio 3 thumbup.gif ....ateina daktarė ir praneša naujienas ,kuriu senai laukiau......paskirtas planinis CP Rugpjučio 5 bigsmile.gif (pupa iki pat termino dienos keitė savo padėį pilve ) ..pagaliau......

Išvakarėse paskambinu mamytei kuri buvo su manimi po operacijos ( Širdingas Ačiu Jai 4u.gif ),ir pranešu kad ryt jau ta lauktoji diena....tada paskambinu vyrui ,dar kart pašnekam del vardų kuriuos buvom sugalvoja ( nes nežinojom ko laukiam ),ir nueinu rami miegot.....miegojau kaip niekad gerai ,tik kad va ryte jau kirbuliukas buvo širdyje wub.gif , juk žinojau kas kaip bus ,nes pirmasis buvo CP ,bet visvien neramu ...
Nuveža mane i Operacinę....pasitinka sesutė o aš ir vėl puolu i ašaras blush2.gif ,sesutė ramina ir guodžia....
8.40 ryto..operacija prasideda unsure.gif ,suleidžiami vaistai ...tik aš atrodo viską jaučiu g.gif ,visi stebis kaip čia gali jaust jei jau turi nebejaust g.gif ,apčiupinėja ,nu jaučiu blink.gif ,ka nuspręsta dar kart leist vaistus....mane pasodina kad juos suleist tik kad žiu o as jau pasėdėt nebegaliu nes nuo pusės nieko nebevaldau lotuliukas.gif ,daktarė juoktis pradejo ,sako viskas čiki ,guldykit nieko ji nebejaučia lotuliukas.gif
9.15 .....pirmasis ir taip lauktas verksmas......ir mano klausimas ar viskas gerai? ir kas ......prieina mano nuostabioji sesutė ir pasako kad turim grazuolę dukrytę wub.gif ,prineša pabučiuot ir išneša ......
Paskui mane jau perkelia i gimdyklą kurioje manęs laukia dukrytė ir mamytė kuri buvo su manimi thumbup.gif
Dukrytė gulėjo tokia gležnutė ,tokia trapi ,negalėjau atitraukt akių wub.gif ,o kai paguldė pirmam pavalgymui pas mane ant krutines ,kažkas nerealaus wub.gif
Paskui atėjo sesutė,svertis juk reikia ir matuotis....ir ka musu mažoji sesutė Airika 3360 ir 53 pagal skale gavom 9/10....... wub.gif

P.S po 5 metu laukit trečiosios istorijos biggrin.gif
Atsakyti
Tu kaip visada - taikliai, paparastai, ramiai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Butinai lauksim trecios istorijos thumbup.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
cray.gif wub.gif nerealiai ..lauksiu sekancio pasakojimo wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu bus sesutem augti kartu 4u.gif Sveikinam ir laukiam tesinio smile.gif
Atsakyti
Tokia rami ir graži istorija smile.gif Buvo taip miela skaityti 4u.gif Aukit sveikutės ir didutės smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai graži istroija 4u.gif
Atsakyti
labai grazu...smile.gif
Atsakyti
Graži istorija wub.gif visko patyrei per neštumą ir baimės ir laimės 4u.gif sėkmės auginant antrąją princesę ir laukiam broliuko tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai gražu, paprasta ir miela wub.gif
Atsakyti
Aciu visom wub.gif
Atsakyti