Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomininkų kampelis

Dabar pas mus susikloste tokia situacija, kad per menesiuka turime susirasti buta, taciau ieskant buto per skelbimus susidureme su tuo jog 2 is 3 skelbimu yra buto nuoma per agentura. Gal kas yra bande nuomotis per agentura, kokie atsiliepimai? Nes esame girdeje labai dau blogu nuomoniu, tokiu kaip kad tu sumoki jiems pinigus, o jie tau tiesiog duoda kelis numerius, kuriais paskambinus supranti jog butai jau issnuomoti. Taciau, man atrodo, kad turetu juk buti ir tokiu kurios tikrai padeda tau susirasti buta rolleyes.gif Jei kas zinote kokiu agenturu ar kada esate su jomis sisidure, buciau labai dekinga, kad pasidalintumete savo patirtimi rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai nepatariu ieškotis per agentūras, nes iš tikrųjų taip ir yra kaip girdėjai, jie paima pinigus ir duoda tau numeriukus iš tos pačios "Alio reklamos" (turbūt žinai, kad laikraščio naujausią numerį už didesnę kainą galima nusipirkti diena prieš pardavimus prekybos vietose). Nebent tu ieškai buto ilgam laikui ir tau negaila 1000 Lt rolleyes.gif Geriausias variantas tiesiog pačiai paskambinėti pagal skelbimus internete ir laikraščiuose, manau tikrai rasi tinkamą variantą bigsmile.gif O tą 1000 geriau už butą po to sumokėti rolleyes.gif Mes patys taip suradome, nors patikėk, vilties rasti tinkamą butą ir kainą mažai turėjome. mirksiukas.gif Laiko dar turi, tad sekmės biggrin.gif
Atsakyti
man irgi idomu kaip su tom agenturom, ar yra kokiu patikimu
ir kiek dabar jos nori uz "paslaugas"
kai rudeni ieskojau buto imdavo suma lygia vieno menesio nuomai g.gif
kazkaip ziauroka uz ju darba gal iki 100lt ir negaila bet ne daugiau
Atsakyti
laba vakara,

na as jau du butus nuomojausi per agentura nes kitaip nebuvo imanoma jo susiras,nes didzioji dalis butu per agenturas eina doh.gif teko pklot 200lt(cia kaune),bet ka jau padarysi ax.gif bet ji mum buta surado per nepilnas dvi savaites rolleyes.gif
Atsakyti
o gal zinote Vilniuje padoriu agenturu?
truputi baisoka www.skundai.lt radau nemazai atsiliepimu apie sukciaujancias agenturas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 02 29, 09:26)
o gal zinote Vilniuje padoriu agenturu?
truputi baisoka www.skundai.lt radau nemazai atsiliepimu apie sukciaujancias agenturas sad.gif

na su tom sikcem tai ir as bedu turejau nuejau i viena 100lt sumokejau sake kad pasakmbins bet taip per menesi neivieno skambucio nesulaukiau doh.gif na reikia ziuret kad butu normalus ofisas o nekokiam butuke isikure,ir inete paieskok tikrai kazkokia rasi mirksiukas.gif pati esu kauniete tai apie vilniu neka zinau schmoll.gif
Atsakyti

na kur buna tikrai rimtos nekilnojamo turto agenturos, tai pas juos butai nuo 2000lt per menesi prasideda smile.gif tokio neiperku dar
Atsakyti
mes ir per agentura nuomavom, bet nepamenu per kokia dabar jau, o vyko viskas taip, mes su agente apvaziavom daug butu kuriuos jie turejo, ir kai jau issirinko ir sudarem sutarti su nuomotoju sumokejom jai 100 lt.
Atsakyti
QUOTE(w.o.w. @ 2008 02 29, 21:56)
mes ir per agentura nuomavom, bet nepamenu per kokia dabar jau, o vyko viskas taip, mes su agente apvaziavom daug butu kuriuos jie turejo, ir kai jau issirinko ir sudarem sutarti su nuomotoju sumokejom jai 100 lt.

o cia kokiam mieste ir kelintais metais?
Atsakyti
as pries menesi ieskojau buto 2 kambariu...meginau ir per agenturas, bet nieko gero jos man nepasiule. viena tokia nebloga pasirode http://butunuoma2.mylivepage.com/ cia ju puslapis, viena is pigesniu agenturu.
Susiradau per www.skelbiu.lt, teko paskambineti nemazai, bet kai nuolat sekiau, tai pataikiau ant naujo skelbimo ir radau puiku buta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif As esu buto nuomotoja. Padaviau skelbima i "Alio reklama", susimokejau 7lt. Is ankstyvo ryto pradejo skambinti man tokia maloni mergina, visko smulkiai issiklausinejo, pasake, jog ji su vyru esanti studente ir noretu apziureti buta. Po kurio laiko atvaziuoja moteris su vyru. Apziuri. Susitariam del nuomos. Pasirasant sutarti moteris paklausia, o kaip bus su agentura, su jos sutartimi? g.gif Ispuciau akis-kokia agentura? blink.gif Nuomininke nustebo, sako, juk jus per agentura nuomojat... Zodis po zodzio issiaiskinom, kad agenturos pacios perskaito visus skelbimus laikrasciuose ir internete, pasiskambina savininkams, isklausineja smulkiai, o paskui tuos pacius numerius pasiulo busimiems nuomininkams, aisku, ivertine savo darba. doh.gif Mano atveju, nuomininkai prarado 200lt uz tai, kad patys tingejo pavartyti "Alio reklama".

Gerbiami nuomininkai, nepatingekit patys pasivartyti laikrasciu, paklaidzioti internetu, nes zinokit, kad nuomotojai TIKRAI per agenturas neina, jiems naudingiau, kad tiesiogiai su klientu kalbetis. 4u.gif Agenturos is jusu naivumo ir patiklumo ima pinigus ir gyvena siltai.
Atsakyti
QUOTE(vaivone @ 2008 03 05, 16:25)
o cia kokiam mieste ir kelintais metais?

klaipedoj, nuo praeejusios vasaros
Atsakyti