Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(lioliuke @ 2010 01 28, 17:18)
Indauja beje uzradau otto tik nepamenu kiek ji kainavo tai man ji ir pasirode tikrai faina....
Nzn kas ka vadina teplumu as tai nuomones tokios kad bet koki balda reikia pavalyti. Tai ka zinau ne man jos teplios ne ka.

Pas mane horizontali tekstura tiek fino tiek ondos ( jau rasiau ankciau ir dar realias foto virtuves buvau ikelus) . beje cia forume skusdavosi moterys kad tipo tokia( su tekstura)  sunku valyti  tai man tikrai nesunku visada valau ta kryptimi kuria yra tekstura ir viskas ten ciki lengvai valosi. Zodziu kita kart rinkdamasi imciau patinkancia spalva nepaisant teksturos tikrai....
ant jos nesimato mano maziuliu ciupinejimukai na nebent jau riebiai sausainiu uzklijuoja smile.gif o virsutines spinteles isvis retai reikai valyti turiu galvoje baltases nes ant finines tai praktiskai isvis nesimato nieko net nervina kad reikai vos ne ieskoti ar nera ko ( tai geriau profilaktiskai pervalau visa) ..... Sienute HPL esu labaiiiii patenkinta. valymas lengvas labai irgi cia valau teksturos kryptim.
nzn jei reiktu db gamintis virtuve itariu pasirinkciau lygiai ta pati nes del preiziuros siu spalvu ne karto dar nesupykau ant saves ko nepasakyciau del grindu plyteliu virtuvej va ten tai atsiimu uz visa virtuve....

Dar ka norėjau pridurti prie viso tavo rašto,tai tai, kad teplumas priklauso ne nuo teksturos , o nuo tos plokštės laminato,kuriuo jis padengtas. Vienas laminatas buna apelsino ,toks grublėtas,sis pusė velnio valosi, Kitas -toks lyg lengvai lakuotas tas superinis (tie visi fino medzio sniūriukais ) O kitas buna kad ir medzio tekstūra, bet jis padengtas tokiu lyg popieriniu (čiupinant taip atrodo ),jis vadinamas velvetas .Va sitie visi visus kleckus sugeria (kaip pvz. Termopalinė Nizza, ar guoba ) Dirbu su siom plokštėm, jau 6metai tai jau galiu pasakyt kokia yra dėkinga ,kokia ne.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 28 sausio 2010 - 19:39
QUOTE(Adelle @ 2010 01 28, 18:22)
Kokios grindys (laminatas) virtuvėje geriau - tamsios ar šviesios? Labai linkau prie tamsių, bet pardavėjas atkalbėjo, kad bus teplios, matysis visi nešvarumai ir nespėsiu valyti. Kaip yra iš tiesų?  4u.gif

As dabar turiu tamsias - nepasakyciau, kad ant ju nesimato, senam bute buvo sviesios - matesi dar labiau, o va pas tevus virtuveje yra margos, ot ant tu tai nieko nematyt biggrin.gif . Jeigu kas nukrenta reikalingas - vargas kol surandi.
Siaip, tai sviesios manau teplesnes tikrai, nes ant ju matos ne tik tai kas nukrenta, uztyksta, bet ir tiesiog nuo vaisksciojimo tai pasitepa, toks bendras fonas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2010 01 28, 19:45)
As dabar turiu tamsias - nepasakyciau, kad ant ju nesimato, senam bute buvo sviesios - matesi dar labiau, o va pas tevus virtuveje yra margos, ot ant tu tai nieko nematyt  biggrin.gif . Jeigu kas nukrenta reikalingas - vargas kol surandi.
Siaip, tai sviesios manau teplesnes tikrai, nes ant ju matos ne tik tai kas nukrenta, uztyksta, bet ir tiesiog nuo vaisksciojimo tai pasitepa, toks bendras fonas.  smile.gif

Dabar tik pamaciau, kad apie laminata klausi, na as apie plytkas kalbejau, bet manau, kad cia panasiai bus.
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 01 28, 19:38)
Dar ka norėjau pridurti prie viso tavo rašto,tai tai, kad teplumas priklauso  ne nuo teksturos , o nuo tos plokštės laminato,kuriuo jis padengtas. Vienas laminatas buna apelsino ,toks grublėtas,sis pusė velnio valosi, Kitas -toks lyg lengvai lakuotas tas superinis (tie visi fino medzio sniūriukais ) O kitas buna kad ir medzio tekstūra, bet jis padengtas tokiu lyg popieriniu (čiupinant taip atrodo ),jis vadinamas velvetas .Va sitie visi visus kleckus sugeria (kaip pvz. Termopalinė Nizza, ar guoba ) Dirbu su siom plokštėm, jau 6metai tai jau galiu pasakyt kokia yra dėkinga ,kokia ne....  ax.gif

aga teko paciupineti ir tuos man jie net pasirode jog galima gerai pratrynus ir nutrinti lotuliukas.gif Nors gal tik taip atrodo... bet toki ale tai popieriniai jie man ir pasirode. atrodo jog termopalo pavyzdelius ir ziurejau ( pas baldininka tokiose dezelese sudeti buvo ) blush2.gif
Atsakyti
Kaip man ikelti sioje temojo foto? ax.gif noriu idet savo virtuves pirmini projektuka, kad galeciau pasikonsultuoti blush2.gif
Atsakyti
Lioliuke, labai džiugu, kad baldais patenkinta thumbup.gif Mačiau baldukus ir plokštes pasirinktas žinau mirksiukas.gif Net nebepamenu ar rašiau apie tavo virtuvinį blush2.gif , bet jei netyčia nerašiau, tai man tavo virtuvikė labai patinka 4u.gif Dėl plytelių tarpų, tai patamsint jau neišeis, tačiau yra impregnantai, kurie turėtų padėti suvienodinti spalvą mirksiukas.gif Ir palengvinti priežiūrą smile.gif

Adelle, kas dėl laminato, tai žiūrint kas turima omeny šviesu ir kas tamsu ax.gif Jei tas šviesus ne baltas ir turi nors kiek margumo (pvz. medžio imitaciją ar kažkokį raštą), tai vienareikšmiškai rinkitės šviesų - jis daug kartų praktiškesnis už tamsų, ant kurio matysis ne tik nešvarumai (kuriuos mes taip ar taip valome), bet ir dulkės (kurių dauguma neskuba valytis kasdien ar kelis kartus per dieną) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2010 01 28, 23:25)

Adelle, kas dėl laminato,  tai žiūrint kas turima omeny šviesu ir kas tamsu  ax.gif Jei tas šviesus ne baltas ir turi nors kiek margumo (pvz.  medžio imitaciją ar kažkokį raštą), tai vienareikšmiškai rinkitės šviesų - jis daug kartų praktiškesnis už tamsų, ant kurio matysis ne tik nešvarumai (kuriuos mes taip ar taip valome), bet ir dulkės (kurių dauguma neskuba valytis kasdien ar kelis kartus per dieną)  smile.gif

Ačiū 4u.gif Ne baltas, ne, guobos imitacija. smile.gif
Bet kai pasižiūriu, taip gražu tamsios grindys. Bet ir taip pagalvojus laminatas dulkes traukia, tai ant tamsaus matysis žiauriai. O du kartus į dieną grindų nenusiteikusi plauti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 28, 20:18)
Dailios virtuvikes  thumbup.gif , man tai sios pacios graziausios  wub.gif  wub.gif O virsutinesespintelese kaip suprantu bus stiklines  g.gif ar man tik taip atrodo?

is pradziu galvojau stikla deti, bet dabar blizgia ruda plokste noriu, o aplamai man tie variantai su sviesiu stalvirsiu ir sviesia sienele nepatinka, nu kazkaip nesiziuri, tik nezinau ka dabar su virsutinem spintelem daryti, jie sako, kad perskeltos lengviau atsidarines, o neperskeltos bus per dideles ir per sunkios paprastai keliant i virsu atidarineti.
Papildyta:
QUOTE(justea @ 2010 01 28, 23:19)
Kaip man ikelti sioje temojo foto?  ax.gif  noriu idet savo virtuves pirmini projektuka, kad galeciau pasikonsultuoti  blush2.gif

eik i www.imageshack.com ir ten reikia daryti browse, pasirinkti fotke is kompo, tada apload ar panasu kazka spausti ir tada atsidaro naujas langas su nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 29, 08:17)
tik nezinau ka dabar su virsutinem spintelem daryti, jie sako, kad perskeltos lengviau atsidarines, o neperskeltos bus per dideles ir per sunkios paprastai keliant i virsu atidarineti.

Aš labai paprastai išsprendžiau tą reikalą, pas mane bus perskeltos, bet iš tiesų bus vienos durelės, atrodys, kad atsidatro į viršų, o atsidarinės viena rankenėle į šona. Ir pigu ir patogu, i rman gražu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 01 29, 08:17)
is pradziu galvojau stikla deti, bet dabar blizgia ruda plokste noriu, o aplamai man tie variantai su sviesiu stalvirsiu ir sviesia sienele nepatinka, nu kazkaip nesiziuri, tik nezinau ka dabar su virsutinem spintelem daryti, jie sako, kad perskeltos lengviau atsidarines, o neperskeltos bus per dideles ir per sunkios paprastai keliant i virsu atidarineti.

Dideles dureles paprastai kelti bus ir sunku, ir nepatogu.. Aš siūlyčiau daryti taip vadinamą "liftą", kai durelės atsitraukia ir nuvažiuoja į viršų vertikaliai ar šiek tiek gilyn. Čia, žinoma, kiekvienam savaip, bet man asmeniškai taip patogiau nei kelti perskeltas dureles. Patariu tau nuvažiuoti kur nors ir pavarstyti visų tipų dureles mirksiukas.gif

Tu kalbi apie tokias:
user posted image

Tokias patogu varstyti, kai durelės nėra labai didelės:
user posted image

Kiti du variantai:

user posted image user posted image
Papildyta:
QUOTE(Neeri @ 2010 01 29, 08:31)
Aš labai paprastai išsprendžiau tą reikalą, pas mane bus perskeltos, bet iš tiesų bus vienos durelės, atrodys, kad atsidatro į viršų, o atsidarinės viena rankenėle į šona. Ir pigu ir patogu, i rman gražu  tongue.gif

Paprastai varstoma "klasika" tikrai yra labai patogu drinks_cheers.gif Bet ti tada, kai durelės nėra plačios... Pas mane bute 60 cm pločio, tai man nepatogu, nes varstomos jos išlenda iš už stalviršio, tad jas varstant reikia atsitraukti ax.gif
Papildyta:
Nauja tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 29 sausio 2010 - 10:46
QUOTE(kristik @ 2010 01 29, 11:59)

Kiti du variantai:

user posted image user posted image
Papildyta:
Paprastai varstoma "klasika" tikrai yra labai patogu  drinks_cheers.gif Bet ti tada, kai durelės nėra plačios... Pas mane bute 60 cm pločio, tai man nepatogu, nes varstomos jos išlenda iš už stalviršio, tad jas varstant reikia atsitraukti  ax.gif
Papildyta:
Nauja tema

gal galite imesti puslapiuka, kuriame yra ivairiu spinteliu variantu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti