Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės 3

Tęsiam temą apie virtuvės gėrį smile.gif

o kadangi aš pradėjau, tai norėčiau ir užklausti pirma blush2.gif

parduotuvėje nusižiūrėjome dujinę viryklę su elektrine orkaite. Kainuoja nemažai (~1800). Modeliukas parašytas HANSA FCM168255020 ....bet arba mes žiopli g.gif arba dar kas nors, nes internete nerandam jokios info apie ją... Gal kas galėtų padėti, ar esate su tokia susidūrę, gal turit, girdėjot ar pan. Prašom, pasidalinkit žiniomis, nes norime gero daikto, už kurį nebūtų gaila ir didesnių pinigėlių išleisti,,, ax.gif

3 tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladka @ 2009 12 22, 19:21)
Tęsiam temą apie virtuvės gėrį  smile.gif

o kadangi aš pradėjau, tai norėčiau ir užklausti pirma  blush2.gif

parduotuvėje nusižiūrėjome dujinę viryklę su elektrine orkaite. Kainuoja nemažai (~1800). Modeliukas parašytas HANSA FCM168255020 ....bet arba mes žiopli  g.gif  arba dar kas nors, nes internete nerandam jokios info apie ją... Gal kas galėtų padėti, ar esate su tokia susidūrę, gal turit, girdėjot ar pan. Prašom, pasidalinkit žiniomis, nes norime gero daikto, už kurį nebūtų gaila ir didesnių pinigėlių išleisti,,, ax.gif

Jus kazka suklydote nusirasydami modeli.
Siaip Hansa yra lenku gamybos ir gera kokybe nepasizymi.
Atsakyti
Labutis visoms. Ieškau ir aš info apie virykles, kadangi darom virtuvėj remontą ir reikia naujos viryklės... Esam nusižiūrėje ir patiko Blomberg HGS 81120 dujinė su elektrine orkaite, noriu paklausti gal kas tokia naudojasi ir kaip ji, ir aplamai apie Blomberg virykles? Ir gal dar ką galit pasakyti kas turit ir naudojat, apie MORE dujines virykles su elektrine orkaite? Labai ačiū iš anksto už atsakymą ir lb laukiu.

ČIA
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2009 12 23, 09:09)
Jus kazka suklydote nusirasydami modeli.
Siaip Hansa yra lenku gamybos ir gera kokybe nepasizymi.

tame ir esmė, kad nesuklydome. Šiandien buvau, pasižiūrėjau, pasiteiravau konsultanto, bet šis atsakė, nieko nežinantis, išskyrus tai, kas parašyta prie kainos (dydis, talpa, gamintojas, kad elektrinė orkaitė, grilis, dujinis viršus ir viskas) doh.gif Lieka tikimybė, kad suklydo patys pardavėjai rašydami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladka @ 2009 12 23, 18:21)
Lieka tikimybė, kad suklydo patys pardavėjai rašydami  g.gif

O jie nebando čia "maskuotis", kad negalėtumėt palygint kainos kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 12 23, 19:47)
O jie nebando čia "maskuotis", kad negalėtumėt palygint kainos kitur g.gif

irgi variantas, na bandysim tarpušvenčio metu išsiaiškinti g.gif
Atsakyti
Gal esate mačiusios kaitlenčių kur dvi skylės dujinės o dvi elektrinės? aš kaip tik mąstau apie tokią. visgi elektra brangsta, bet patogiau kepti, o dujos visada ekonomiškiau.
Atsakyti
QUOTE(Shokoladka @ 2009 12 27, 16:19)
irgi variantas, na bandysim tarpušvenčio metu išsiaiškinti  g.gif

Nespėjom doh.gif kažkas nusipirko tą HANSA FCM168255020. Taigi ir likom nesupratę, kas ten per gėris, kieno galima klaida užrašant modelį, o gal ir neklaida, bet tada neaišku, kodėl internete nėra info apie tokią... g.gif

taigi db kreipiamės pasiūlymų, pastabų... Norėtumėme dujinės viryklės su gera elektrine orkaite,laikmačiu, kad būtų su keramikiniu paviršiumi, plieno (ar sidabro) spalvos, A+ klasės.. Neįsivaizduojame kokia firma geresnė, taupesnė ir pan.Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
la,

gal kas turit garinę orkaitę? kas čia do daiktas blush2.gif
paaiškinkit ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Norėjau paklausti,gal kas žinot,ar yra neaukštų orkaičių (t.y. žemesnių,nei kad 60 cm standartas)? Jei taip,tai kokios firmos ir kur būtų galima rasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laineris @ 2007 10 23, 11:06)
Iš mano patirties: pas mus kaitlentės valdymas ant orkaitės (mygtukai įsispaudžia, taigi, yra apsauga nuo vaikų).

Pusantru metu vaikas, jau moka paspausti tas rankeneles, jie niekuo ne kvailesni, tik mazi ir neatsargus wub.gif

Rinkciausi atskira tos pacios firmos varianta, asmeniskai as uz AEG smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inculto: 17 sausio 2010 - 22:15
Kaip ir jau buvo minėta - kai kaitlentė ir orkaitė nesujungtos, orkaitę gali pakelti į patogesnį aukštį, kad nereiktų žemai lankstytis. O jei jau galvojama apie sujungtą sistemą, tai tada geriau apskritai pataupyti pinigus ir statyti neįmontuojamą viryklę su orkaite (bet aš aišku šykštuolis smile.gif ).
Atsakyti