Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs kvepalai

Jau kaip ir nelabai yra. Kur ne kur, stovi tokie vargani likučiai. Daugiausia šansų rasti dar Muskusą ir Mirą.
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 05, 00:57)
Jau kaip ir nelabai yra. Kur ne kur, stovi tokie vargani likučiai. Daugiausia šansų rasti dar Muskusą  ir Mirą.

veeelnias doh.gif
Atsakyti
user posted image

Nežinau, tikriausiai prie pigesniųjų klasifikuojasi, bet man patiko keletas kvapų iš "Marina de Bourbon" serijos.
Atsakyti
Vaikiski tie saldaininiai tokie
user posted image kai buna tinkama nuotaika visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 05, 16:32)
user posted image

Nežinau, tikriausiai prie pigesniųjų klasifikuojasi, bet man patiko keletas kvapų iš "Marina de Bourbon" serijos.

idomu.kas per kvapas ir kur [erkat?na, gerai, dar ir uz keik thumbup.gif
Atsakyti
Šiuos mačiau "Droge", tikriausiai yra ir "Sarmoje". Kaina (berods) 100 ml EDP apie 160 lt, labai tiksliai neužfiksavau, nes nebuvo aktualu. 4u.gif Skirtingų rūšių.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 05, 15:32)
user posted image

man irgi buvo superiniai šios serijos prieš 11 metų buvau pirkus,tai buvo mano pirmieji wub.gif ,atsimenu kainavo 70 litų smile.gif
Atsakyti
Jeigu yra poreikis pigiems, bet nebanaliems kvepalams, vilnietėms ir kaunietėms siūlau į "Aistruolę" nupėdinti. Yra visokio gėrio už padorias kainas.

"Droguose" verta atkreipti dėmesį į Ulric des Varens produkciją, "Eurokos" - į "Novaya Zaria" (neišvaizdu, bet itin kokybiška) bei "Malizia".

Jeigu yra galimybė, siūlau "Coty" produkcija pasidomėti - mažos kainos, gera kokybė.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 12 12, 18:39)

Jeigu yra galimybė, siūlau "Coty" produkcija pasidomėti - mažos kainos, gera kokybė.

O ką galėtum konkrečiai patarti iš Coty, nes žinau tik Ex`cla-ma`tion ir Sand & Sable. Kas tikrai būtų verta dėmesio?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti