LAbryt
RAtuto, kai čia skėlėi "guru", vos nuo sofos nenugriuvau
O su lasinukais bezdzioniu duona darei? bandutes dar voliojai į ką nors, ar tik padarei ir sumetei? saldžių pas mani nieks nevalgys....
ir ka as daryciaube interneto niekas nepamokytu, aciu merginos labai
Ryt kepsim vel, snd nespesiu i gimtadieni varau bet ryt bus daroma vel, juk turi iseiti ir man kadanors aciu dar karta
Ryt kepsim vel, snd nespesiu i gimtadieni varau bet ryt bus daroma vel, juk turi iseiti ir man kadanors aciu dar karta
QUOTE(nerez @ 2010 01 09, 10:51)
LAbryt
RAtuto, kai čia skėlėi "guru", vos nuo sofos nenugriuvau
O su lasinukais bezdzioniu duona darei? bandutes dar voliojai į ką nors, ar tik padarei ir sumetei? saldžių pas mani nieks nevalgys....
RAtuto, kai čia skėlėi "guru", vos nuo sofos nenugriuvau
O su lasinukais bezdzioniu duona darei? bandutes dar voliojai į ką nors, ar tik padarei ir sumetei? saldžių pas mani nieks nevalgys....
aga..sėdi tyliai ir viską skaitai
Žinoma, kad Guru, kas gi mane visko išmokė, jei ne Tu?
Nea, aš bandukes kiekvieną į lydytą sviestą niurkiau..
Su mėsa nekepiau, bo namie prieš algas mėsos nerasta ))) saldainių ir razynkų buvo, tai vėl dariau saldžias...
Kai darysiu nesalžią bundą, tai dėsiu 4 bandelių rinkinuką:
vienos bus su mėsyte, kitos - su lašinukais, trečios - su kapŪstukais, o paskutinės - virto kiaušinio ir svogūnų laišjkkų įdaru.
papasakok plačiau apie tuos įdarus - kaip su mėsyte darai, kopūstus kaip darai.... o tas kiašinių įdaras tai tik kiaušai ir svogūnlaiškiai??
na as tikrai ne
jau anuku galeciau sulaukt
o toks derinys kazkodel man visai skanus
laurechka, siandien specialiai ziurejau kokio storio mano duonos pluta, na tai ne daugiau kaip 2mm, tas pienas ir pridengimas dregnu kepimo popierium , per visa kepimo laika, o dregna drobule ir ,nes plikyta duona tada buna maloniai minkstute
na merginos ir bezdzioneles ir kiauliukai super pas jus, sunus sekancia savaite atvaziuoja i svecius ir as bezdziona kepsiu, bet galvoju kept su obuoliais ir cinamonu
jau anuku galeciau sulaukt
o toks derinys kazkodel man visai skanus
laurechka, siandien specialiai ziurejau kokio storio mano duonos pluta, na tai ne daugiau kaip 2mm, tas pienas ir pridengimas dregnu kepimo popierium , per visa kepimo laika, o dregna drobule ir ,nes plikyta duona tada buna maloniai minkstute
na merginos ir bezdzioneles ir kiauliukai super pas jus, sunus sekancia savaite atvaziuoja i svecius ir as bezdziona kepsiu, bet galvoju kept su obuoliais ir cinamonu
QUOTE(nerez @ 2010 01 09, 11:29)
papasakok plačiau apie tuos įdarus - kaip su mėsyte darai, kopūstus kaip darai.... o tas kiašinių įdaras tai tik kiaušai ir svogūnlaiškiai??
Mėsyte bandelėms kepinu, pridedu kepintų svogūniukų. Skanu, jei pridėt šiek tiek plautukų (ne pautukų)..
Kopūstukai - rauginti, troškinti ilgai, tikrai kol suminkštėja taip nuoširdžiai, troškinant dedu prieskonių, šiek tiek sviestuko. Priklausomai nuo šinkavimo, kartais prieš troškinant kopūstukus pasmulkinu, kad nebūt, kad bandukėj vienas gabalas kapŪstos
Kiaušiniai su svogūno laiškais reikalauja druskos, pipirų ir šiek tiek smulkintų lašinukų. Bet tie ne visiems patinka. Pirmam kartui daug nedaryk
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 01 09, 11:30)
galvoju kept su obuoliais ir cinamonu
Ar nebus, kad obuoliai pateš ir laušis bundos ne per ten kur reikia, o per patį bandelės vidurį
daryk kelių rūšių.. labai smagiai šianakt laiką leidom. Atsikandoi ir, jei ne Tavo išsvajota bandukė, siunti kitam ))
QUOTE(laurechka @ 2010 01 08, 20:39)
O viska taip pat darei, kaip ir pries tai? Nieko nepakeitei???
nu kad ne ,ai kapucino kavos idejau sauksteli.bet taip viskas tas pats.miltai ,pienas cukrus,druska ir mieles
Lukrecij@, dekui. As matai, kepiau su veju, tai mano pluta gavos stoora... Vakar kepiau duonkepej, super gavos. Negaliu nufotkint tik...
Merginos, o gal koki receptuka mesteltumet picos pada padaryti? Koki nesudetinga, kad viska namuose tureciau Paziurejau mesgaliu visokiu pilna, tai pica padaryciau
QUOTE(SuperBaba @ 2010 01 09, 16:56)
Merginos, o gal koki receptuka mesteltumet picos pada padaryti? Koki nesudetinga, kad viska namuose tureciau Paziurejau mesgaliu visokiu pilna, tai pica padaryciau
Gali pagal mielinės tešlos receptą daryt arba kokio duonos patikusio recepto
Picos tešla:
1 puodelis vandens 40C šilto
3 v.š. aliejaus
3 puodeliai duonos miltų
1 v.š. cukraus
1 a.š. druskos
1 (2 1/4 a.š. sausų) pakelis mielių
Paruošti tešlos minkymo programa. Po to kepti 10 min 200C temp. ir tik vėliau dėti ant viršaus viską. Gaunasi dvi picos.
Kai pati dariau, tai dėjau ant viršaus viską tik truputį pakildinus jau suplotą pagrindą ir mečiau kepti 200C temp, svarbu neperkepti, nes bus kieta tešla.
1 puodelis vandens 40C šilto
3 v.š. aliejaus
3 puodeliai duonos miltų
1 v.š. cukraus
1 a.š. druskos
1 (2 1/4 a.š. sausų) pakelis mielių
Paruošti tešlos minkymo programa. Po to kepti 10 min 200C temp. ir tik vėliau dėti ant viršaus viską. Gaunasi dvi picos.
Kai pati dariau, tai dėjau ant viršaus viską tik truputį pakildinus jau suplotą pagrindą ir mečiau kepti 200C temp, svarbu neperkepti, nes bus kieta tešla.
QUOTE(nataliuncik @ 2010 01 09, 18:08)
Gali pagal mielinės tešlos receptą daryt arba kokio duonos patikusio recepto
Ane? Nebus kieta? Paruosiu tesla su teslos ruosimo programa ir tada viska ant skardos? O idara is karto deti galiu ant virsaus ar kaip?
QUOTE(pipete @ 2010 01 09, 18:10)
Paruošti tešlos minkymo programa. Po to kepti 10 min 200C temp. ir tik vėliau dėti ant viršaus viską. Gaunasi dvi picos.
Kai pati dariau, tai dėjau ant viršaus viską tik truputį pakildinus jau suplotą pagrindą ir mečiau kepti 200C temp, svarbu neperkepti, nes bus kieta tešla.
Kai pati dariau, tai dėjau ant viršaus viską tik truputį pakildinus jau suplotą pagrindą ir mečiau kepti 200C temp, svarbu neperkepti, nes bus kieta tešla.
Aciu uz recepta
O kaip suprast, kad neperkeptu
Gal pabandysiu paprasta mielines teslos padaryt, bet kaip ten viskas daroma...sudedu i skarda ir idara dedu is kart