QUOTE(nerez @ 2010 01 09, 11:29)
papasakok plačiau apie tuos įdarus - kaip su mėsyte darai, kopūstus kaip darai.... o tas kiašinių įdaras tai tik kiaušai ir svogūnlaiškiai??
Mėsyte bandelėms kepinu, pridedu kepintų svogūniukų. Skanu, jei pridėt šiek tiek plautukų (ne pautukų)..
Kopūstukai - rauginti, troškinti ilgai, tikrai kol suminkštėja taip nuoširdžiai, troškinant dedu prieskonių, šiek tiek sviestuko. Priklausomai nuo šinkavimo, kartais prieš troškinant kopūstukus pasmulkinu, kad nebūt, kad bandukėj vienas gabalas kapŪstos

Kiaušiniai su svogūno laiškais reikalauja druskos, pipirų ir šiek tiek smulkintų lašinukų. Bet tie ne visiems patinka. Pirmam kartui daug nedaryk
QUOTE(Lukrecij@ @ 2010 01 09, 11:30)
galvoju kept su obuoliais ir cinamonu
Ar nebus, kad obuoliai pateš ir laušis bundos ne per ten kur reikia, o per patį bandelės vidurį
daryk kelių rūšių.. labai smagiai šianakt laiką leidom. Atsikandoi ir, jei ne Tavo išsvajota bandukė, siunti kitam

))