QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 17, 23:27)
Mano mylimukas šiuo metu Turbūt daugeliui jis vienas iš tušų top 5
Naudojau ir as, tikrai patiko, labai pastorina, sepetelis geras.
Taip, tikrai sitas i penketuka papuola! Man jis ir Neturiu jokiu priekaistu!
QUOTE(Kristyte @ 2009 12 18, 15:14)
Taip, tikrai sitas i penketuka papuola! Man jis ir Neturiu jokiu priekaistu!
Aciu, kad padedate apsispresti.
Gal dar kokiu rekomendaciju sulauksiu?
nr 1
visuomet griztu prie jo kitu neperku net tik is UK gaunu dovanu daznai kitokiu tusu, suvartoju ir vel perku si MF pabadyk ivesti paieskoje pavadinima,surasi tikrai daug atsiliepimu
Naudojau AVON, paskui NIVEA, o dabar vel Avon, bet pabandysiu MF
QUOTE(pumpulpulka @ 2009 09 22, 22:40)
Jau kažkur savaitę naudoju šį tušą, pirktas ne LT. Ir ką, vėl nusivylus: tepa paakius, daro musės kojas (t.y. ant blakstienų galų padaro burbuliuką), kai pabandžiau pasitepti juo antrą sluoksnį, sulipino blakstienas ir visos apsigumuliavo. Tikrai nevertas savo kainos. Maybelline Colossal geresnis tikrai.
QUOTE(As_nematoma @ 2009 09 23, 13:56)
Aš neseniai irgi atsisiunčiau Lash queeen, tik ne tigrinėj tūbelėj, o tiesiog auksinėj, tai nežinau ar čia toks pat, ar truputį kuo skiriasi. Bent problemos tai tikrai panašios O tiek gerų atsiliepimų buvau prisiklausius, kad aišku tikėjausi stebuklo
I r man nepatiko sis tusas. Nesuprantu, kaip gali buti vienoms labai geras, kitoms nekoks.
Noriu pirkti nauja tusa, nezinau koki.
QUOTE(/ Lisa / @ 2009 12 19, 00:30)
I r man nepatiko sis tusas. Nesuprantu, kaip gali buti vienoms labai geras, kitoms nekoks.
As labai ilgai norejau HR tusa isbandyt, tai pagaliau prisiruosiau 'lash queen feather collection' - ant padazytu blakstienu graziai daze, nesigumuliavo, nelipino. Jau rasiau kad konsistencija keista - toks nutystantis tusas kai istrauki is tubeles. Bet va nuo to laiko jau nebetaip tasosi, galvoju gal tirstet pradejo O del padazymo, tai labai kasdieniskai dazo, nieko ypatingo, o dar ant galo blakstienu padaro tokius uzlinkusius prailginimus (na kai pailgina blakstiena, tai gale ne tiesiai, o palinke buna) Tai paskui tenka persidazyt kitu tusu ant virsaus, kad issitiesintu. Ir tankinimas ne superinis. Zodziu, po sito tuso HR tusu nebenoriu net bandyt daugiau.... Nusivyliau labai.