QUOTE(lisik @ 2010 05 25, 05:40)
kaip fainai su ta nuolaida Europietiski tai neduoda vakar uzsisakiau dvi dideles pakuotes uz pilna kaina
Shopingai, dar norejau paklaust: o is mineralines kosmetikos naudoji tik pudras ar taip pat ir seselius ? as va uzsisakiau viena LL seseliu pakuote tai net neisivaizduoju ar patogu bus birius seselius naudot - pratus prie presuotu... bet jie lyg neblogai pigmentuoti ir skaiciau atsiliepimus, kad laikosi irgi normaliai.
galvoju bandysiu tept ant UD seseliu pagrindo...
Shopingai, dar norejau paklaust: o is mineralines kosmetikos naudoji tik pudras ar taip pat ir seselius ? as va uzsisakiau viena LL seseliu pakuote tai net neisivaizduoju ar patogu bus birius seselius naudot - pratus prie presuotu... bet jie lyg neblogai pigmentuoti ir skaiciau atsiliepimus, kad laikosi irgi normaliai.
galvoju bandysiu tept ant UD seseliu pagrindo...
Nu tai cia ta nuolaida i emaila parasev atstove firmos, bet kas is jos, jei man svarbiau pabandyt meginuka...
Turiu CoastalScents kelis miniukus seseliu, tai man labai patinka - be jokio pagrindo puikiai laikosi, lengvai tepasi. As pradzioj irgi bijojau bandyt, nes pas mane visi presuoti, bet pabandziau ir nieko cia ne kitaip kaip presuoti: paimi sepeteliu, nukratai pertekliu ir lieka kaip paprastus sepeteliu paemus, tai ir tepi paprastai. Tiesa, as bandzius ir Bare Escentuals mineralinius, tai tie man nepatiko - jautrino akis.