Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

user posted image

46-oji tema čia

Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)

sąrašas nėra baigtinis! Kas neaišku, ieškome įvairiuose interneto šaltiniuose, klausiame ir tikslinamės šioje temoje wink.gif

Natūralios sertifikuotos BDIH kosmetikos gamintojų sąrašas

Prekybos taškai Lietuvoje:
* Sarma (Madara)
* Droge (Alterra, rusiškas molis)
* KristiAna (Pure Altitude)

Prekybos taškai Vilniuje:
* "Nimfali", PC Mada (Senteurs du Sud, Feniqia, Lauralep, Cieal d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* "Žalia Žalia", Stepono g. 6 (Dr. Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi, Argital). Taipogi čia dirba tik natūralią kosmetiką naudojanti kosmetologė ir masažistė Elytė wub.gif
* "Bio pasaulis", PC VCUP (Logona, Sante, Florame, Madara)
* "Eko studija", PC VCUP (ECO, Sophyto, Bentley Organics)
* "Holos", Užupio g. 4 (Weleda, Urtekram)
* "Baroca", Užupio g. 9 (Madara, GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* "Sveiki produktai" (Valgomi ir nevalgomi dalykai)
*Grožio alėja Mados, Gedimino PC (Dr.Hauschka, Argital, Pure)

Mylimieji Kvapų namai:
* Vilniuje: pagrindinė buveinė Čiurlionio g. 4; jogos centras „Savitri“ Augustijonų g. 2-3; „Idzumi“ Sporto g. 12; „Žalia-žalia“ Šv. Stepono g. 6;
* Kaune: „Agnum centras“;
* Klaipėdoje: "BIOECO", Šaltkalvių 3 (prie "Friedricho pasažo"), tel. 860016655, 846 214222;
* Juodkrantėje: vaistinėje tel. 860028173;
* Alytuje: kosmetologijos centras „Svaja“ tel. 860028173
* Šiauliuose: tel. 861613300.

Užsisakome internetu:
*Vokietijos internetinės parduotuvės: "Natractiv", "Biologisch24", Violey
*Ebay parduotuvėlė
*"Nikovita"
*"Lovelula"
*"Akamuti"
*"Akoma Skin Care"
*"Materia Aromatica"
*"Biolander"

Lietuvoje:
*"Biolinija"
*"Dvi širdys"
*"Ekolinija"
*"Damodara"
*netrukus bus atidaryta AromaNatural, jos šeimininkė - Monica thumbup.gif
*kosmetikos yra ir "Rojaus sode"

mūsų blogas yra ČIA su atsiliepimais apie įvairių gamintojų siūlomas priemones, receptais. Čia sprendžiame iškylančius organizacinius klausimus wink.gif Jo šeimininkė bryyla 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 11 gruodžio 2009 - 16:18
Aciu zu pratesima, Katuti 4u.gif

Del sokoladinio muilo
bigsmile.gif
thumbup.gif

jei dar kelios merginos prisijungs, pradesiu jau svajot apie nauja projekta biggrin.gif thumbup.gif

(merginos, jus matet kokia kaina parasiau, ane? biggrin.gif )

aisku, ji apytiksle, bet paziurejau, newdirections kakavos absoliutas 17ml 44 svarai be atsiuntimo... jei kas matet, kur pigiau, praneskit 4u.gif )

Rasucci, is kur mergaitei tiek drasos doh.gif biggrin.gif man ir dabar turbut rankos drebetu (perkeltine prasme) su tokio brangumo medziagom gaminant...
o jei rimtai, recepto dar nezinau. as juos visus pati kuriu. zinoma, ne kas sauna i galva smile.gif, o remiantis tuo, kas jau mano gaminta ir isbandyta, pastebeta. bet kokiu atveju, dabar Tau siulyciau gamint su pigiais aliejais, pigiais eteriniais (o gal net visai be ju, nes jie irgi sugeba pakisti koja), palaipsniui pereinant prie visokiu priedu.
o sokoladini, jei tik gaminsiu, parasysiu is ko.
Atsakyti
Katuti, uz nauja tema 4u.gif
Ir dar gintarinej vaistinej pridejo meginuku: 4- fructodent pastos ir 2 - omnia botanikos kremas veidui - ar tai visiskas s...? jau matau, kas fructodent yra SLS doh.gif ai, ir dar kazkoki IVR lifting effect idejo - i siuksliadeze tiesiu taikymu lotuliukas.gif nors, kai jau perki nat kosmetika, galetu tokiu ir nedeti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 11 gruodžio 2009 - 16:23
Katuti 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 17:17)
paziurejau, newdirections kakavos absoliutas 17ml 44 svarai be atsiuntimo... jei kas matet, kur pigiau, praneskit  4u.gif )

Pas Monica, man rodos, pigiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 11 gruodžio 2009 - 16:22
O toj Gedimino 9 vaistineje yra ir ekologiskos dekoratyvines kosmetikos? pvz., ekologisku tusu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 17:17)
Aciu zu pratesima, Katuti  4u.gif

Del sokoladinio muilo
bigsmile.gif
thumbup.gif

jei dar kelios merginos prisijungs, pradesiu jau svajot apie nauja projekta  biggrin.gif  thumbup.gif

(merginos, jus matet kokia kaina parasiau, ane?  biggrin.gif )

aisku, ji apytiksle, bet paziurejau, newdirections kakavos absoliutas 17ml 44 svarai be atsiuntimo... jei kas matet, kur pigiau, praneskit  4u.gif )

Rasucci, is kur mergaitei tiek drasos  doh.gif  biggrin.gif man ir dabar turbut rankos drebetu (perkeltine prasme) su tokio brangumo medziagom gaminant...
o jei rimtai, recepto dar nezinau. as juos visus pati kuriu. zinoma, ne kas sauna i galva smile.gif, o remiantis tuo, kas jau mano gaminta ir isbandyta, pastebeta. bet kokiu atveju, dabar Tau siulyciau gamint su pigiais aliejais, pigiais eteriniais (o gal net visai be ju, nes jie irgi sugeba pakisti koja), palaipsniui pereinant prie visokiu priedu.
o sokoladini, jei tik gaminsiu, parasysiu is ko.

Pas Monica musu k. absoliutas 6lt uz 1ml. Tai man rodos pigiau, bet tu kai ne LT tai jau nekas biski. Seip, kad as pasiimsiu recepta, nereiskia kad as ji pulsiu gaminti cia ir dabar smile.gif Pradziai as ir gaminu is pigiu rafinuotu alieju, po truputi gaunasi, ir jau as patenkinta. O db is Monicos imu absoliuta kakavos, nes darysiu l maza kieki muiliuko paprasto, nes lb man aktualu ismokt nutaikyt kiek reikia kvapikliu det. Taigis, as po turputi judu, o zinias ir receptus kaupt niekas netrukdo 4u.gif
Atsakyti
Katučiui 4u.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 12 11, 16:12)
Aš tai šiandien tokią knygą įsigijau http://www.mintis.or...receptai-idejos
Tikiuos, kai jau tapsiu laisvesnė išbandyti  ax.gif

Būtinai parašyk apie atsiliepimus šios knygos mirksiukas.gif labai įdomu, ar verta ji dėmesio...
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 12 11, 16:08)
Katuti, zinau,kad tu esi gerusi Ciel D'azur zaliaji ir baltaji moli,taip?
Ar jauciasi skirtumas tarp ju? 4u.gif

Ydomu, kodel nimfali puslapyje prie baltojo molio parasyta, kad tinka ir vidiniam naudojimui, o prie zalio nera. (nors ant pakuotes raso ). Ir ciel d'azur puslapyje pamineta,kad vidiniam vartojimui tinka ju zaliasis molis.  g.gif

skiriasi - baltasis smulkesnis, lengvesnis, skirtas švelnesnei absorbcijai. Pastarasis pastebėjimas yra mano asmeninis, pabandžius susimaišyti baltojo molio kaukę veidui. Jis kažkaip greit prasiskiedžia, vis reikia pridėt daugiau, kad būtų normali tepama konsistencija smile.gif

Manija69, žiūrint, kokiam vidiniam vartojimui - gal Nimfali nėra tikri, kad būtent tam, kam mes jį naudojam? Juk galima daryti ant dėsnų kompresus, makšties tamponus dar

QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 16:17)
Aciu zu pratesima, Katuti  4u.gif

jei dar kelios merginos prisijungs, pradesiu jau svajot apie nauja projekta  biggrin.gif  thumbup.gif

tai nėr už ką - apie molį norėjau pasisakyt biggrin.gif

na kaip iš tavęs svajonę galima atimt? ax.gif Aš tai viską kuo puikiausiai mačiau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 11, 18:22)
O toj Gedimino 9 vaistineje yra ir ekologiskos dekoratyvines kosmetikos? pvz., ekologisku tusu?  4u.gif

bent as nemaciau 4u.gif tas cover stick - toks labiau gydantis+maskuojantis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 12 11, 18:17)
Del sokoladinio muilo
bigsmile.gif
thumbup.gif

as irgi viena prigriebciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 12 11, 16:25)
bent as nemaciau 4u.gif  tas cover stick - toks labiau gydantis+maskuojantis mirksiukas.gif

Kodel tu man pasakoji apie cover stick? blush2.gif pirkai tu ji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 12 11, 17:23)
Katučiui  4u.gif
Būtinai parašyk apie atsiliepimus šios knygos  mirksiukas.gif labai įdomu, ar verta ji dėmesio...

Mane irgi labai domina atsiliepimai smile.gif Labai tiktų dovanai, reiks pavartyt, jei rasiu knygyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 12 11, 18:27)
Kodel tu man pasakoji apie cover stick? blush2.gif pirkai tu ji?  smile.gif

jo, pirkau, bet pamaniau, kad delto ir klausi apie dekoratyvine vaistineje blush2.gif doh.gif
Atsakyti