Artėja šventės, tad dalinkimės toliau skanėstų receptais
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
Meduoliukai:
Pagal bea
Pagal Owly
Pagal Askulia
Pagal Cipciuka
Glajai meduoliams
Japoniškas aguonų - obuolių pyragas
Kalėdinis pyragas
Kalėdinis namukas
Šiltų Jums švenčių!
Reikia ikelt ir Nerytes meduoliukus i pirma puslapi,nes daugelis praso ir neranda receptuko
Kalėdiniam stalui tikrai tinka be proto skanus medaus tortas pagal Cipciuko receptą. Dar jei papuošus eglute, pabarsčius sniegeliu
Labas vakaras,
gal kas turit idėjų, kaip padaryti tokį stogą? Ir kažin iš ko tie krašteliai aplink langus
gal kas turit idėjų, kaip padaryti tokį stogą? Ir kažin iš ko tie krašteliai aplink langus
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 12 08, 17:31)
as tai isivaizduoji kad ten tokie metriniai kur buna pirkti guminukai o gal net guma, na zodziu pati nebandzius bet matau kaip vaikai juos valgo
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 12 08, 18:31)
Labas vakaras,
Aha, aš irgi atkreipiau dėmesį į šį namuką internete ieškodama puošimo idėjų
Paaiškinime prie jo rašo, kad stogas padarytas iš All-Bran Cereal javainių/dribsnių. Pas mus turbūt tokių nebūna, bet gal yr kas nors panašaus?
O langai - iš cinamoninės kramtomsios gumos plokštelių (amerikiečiai gi pamišęs dėl cinamono - pas juos net dantų pasta cinamoninė
Va kaip atrodo dribsniai:
Vija, aš nebuvau tokia protinga, sugebėjau tik paveikslėlį išsisaugos
Gaila, bet tokių dribsnių nesu mačius. bandysiu kažkaip daryt makaronus iš tešlos
Gaila, bet tokių dribsnių nesu mačius. bandysiu kažkaip daryt makaronus iš tešlos
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 12 08, 18:58)
Vija, aš nebuvau tokia protinga, sugebėjau tik paveikslėlį išsisaugos
Aš manau, tikrai ne blogesnes 'čerpes' padarytum iš kitokių dribsnių gerai apžiūrėsu dribsnių lentynas parduotuvėj
Irgi neblogas stogas:
Mergaitės,man reikia greitai atsakymo
Gal pamenat kaip tuos pabarstukus išlydyt,kad galima būtų puošt ant meduolių.Ačiū
Gal pamenat kaip tuos pabarstukus išlydyt,kad galima būtų puošt ant meduolių.Ačiū
QUOTE(Agniska @ 2009 12 08, 20:14)
Mergaitės,man reikia greitai atsakymo
o kam juos lydyt?