Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Nuk @ 2009 12 11, 14:57)
Ačiū už nuomonę 4u.gif

Kainos nežinau, internetinėse parduotuvėse neradau, o į knygyną dar nebuvau nuėjus smile.gif

daugiau nei 100 lt. aš tai norėčiau tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 12 11, 14:47)
labos,

Mano sūnaus pirmosios partijos su seneliu. Fotografuota su skolinta mamiya. Kaifavau nuo jos  wub.gif

Pasirodysiu bjauri cool.gif viskas lyg ir gerai su nuotrauka, man ji patinka, bet kas biški erzina, tai nesuprantu kur fokusas unsure.gif kažkaip akys pasiklysta tame minkštume. pasakyčiau - ryškumo trūksta tongue.gif

Rimtai būna, kad toki dalykai neerzina, o va čia erzina..
Bet nekreipk dėmesio į mane, šian pikta, serganti, vaikai manęs neklauso, į darbą eit reikia, nieko namie nespėju ir vat..
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 12 11, 16:09)
daugiau nei 100 lt. aš tai norėčiau tokio smile.gif

pas mus 50sv,praktiskai tas pats ,nes knyga labai sunki biggrin.gif ir as noreciau:) ai jau sakiau turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vakarai kvepia medumi.

Valgai valgai, jau net silpna darosi.
Galvoji, viskas užtenka.
Na tik dar paskutinį šaukštelį... Na dar vieną.
Toliau valgai valgai.
Po to žiūri, puse stiklainio nebėra. Dingo. Išgaravo kažkur.

Tokiais atvejais labai išsigąstu. Kažkas pavogė mano medu! Baisu. Nusiraminimui suvalgau dar vieną šaukštelį. Na, po to dar vieną...

user posted image

user posted image

Nežinau kuri geriau.
Galbūt nespalvota labiau tinka, bet spalvotoj labiau tas medus jaučiasi. ;D
Auto. :}
Atsakyti
Duoma, as uz spalvotaja smile.gif
Atsakyti
Duoma, spalvota wink.gif
Atsakyti
Na va, kazkada zadejau parodyt, kokia foto kabykla pasidariau... tai snd pagaliau prisiruosiau nufotkint ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 gruodžio 2009 - 22:05
QUOTE(Peperoni @ 2009 12 11, 21:46)
Na va, kazkada zadejau parodyt, kokia foto kabykla pasidariau... tai snd pagaliau prisiruosiau nufotkint  ax.gif

Nugi labai labai grazu wub.gif thumbup.gif

Duoma, spalvota ir tik spalvota mirksiukas.gif

Sayonara, man patinka. Saunuolis Tauras, wow thumbup.gif
Atsakyti
ujjj, gražu smile.gif Ir Tauro susikaupimas, ir Duomos medus (spalvotas). Peperonijos kabykla gerulė thumbup.gif o tie juodi tai kartonas medžiaga aptrauktas ar kas?

Noriu paklausti - čia poilsio minutė ar žmogus "nuimtas nuo kryžiaus" doh.gif Man patiko ta nuotaika kaip ramybė, o gavau pastaba kad atrodo baisiai nuvargusi... g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 12 11, 23:57)
ujjj, gražu smile.gif Ir Tauro susikaupimas, ir Duomos medus (spalvotas). Peperonijos kabykla gerulė  thumbup.gif o tie juodi tai kartonas medžiaga aptrauktas ar kas?

Noriu paklausti - čia poilsio minutė ar žmogus "nuimtas nuo kryžiaus"  doh.gif Man patiko ta nuotaika kaip ramybė, o gavau pastaba kad atrodo baisiai nuvargusi... g.gif

mhm, Sadi,presuotas kartonas, aptrauktas linu ax.gif

Man znk irgi labiau nusikamavus atrodo... blush2.gif jauciu del to pasvirimo toks jausmas - jinai pesimistiskai pakrypus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 12 12, 00:11)
mhm, Sadi,presuotas kartonas, aptrauktas linu  ax.gif

O man pasirodė, kad net ne iš popieriaus, aptraukto medžiaga, o tiesiog veltinio lakštas... ax.gif Bet fainai atrodo... O tuos strypelius kiekviena atskirai kabinai?

Aš esu sumąsčius tokią idėją: paimti putplasčio "lapą" (kaip vieną didelį paveikslą), aptraukti linu ir kabinti nuotraukas ant jo (smeigtukų kokių pagalba). Beliko įgyvendinti... blush2.gif
Atsakyti
Ninin, veltinis jauciu irgi butu gera mintis ax.gif

mhm - tie strypeliai - tai paprasti karnizai, pirkau Senukuose (tik vienas kiek kreivas papuole doh.gif ) ir sukabinom dviem eilem smile.gif tie kabliukai irgi is karnizu skyriaus - jie skirti uzuolaidom kabint rolleyes.gif

su putplasciu, jauciu, irgi super turetu but thumbup.gif
Atsakyti