ekologišką kosmetiką atpažįstame pagal sertifikatus:
ir kitus
taipogi tikimės sulaukti ir bendro Europoje Cosmos standarto
Pavojingi ingredientai ir čia. Duomenų bazė skaitančioms angliškai
paskutinį kartą diskutavome čia
prisiminkime: ne viskas, kas natūralu yra ekologiška, tačiau visa ekologiška - natūralu
norinčios padiskutuoti apie natūralią kosmetiką, užsukite čia
jungiuos ir as i jusu smagu buri
sveikos, kiek kainuoja maždaug siuntimas į lietuvą iš akomos?
nenori prisiregistruoti, susidėti krepšelį? Paprastai tuomet rodo, koks shippingas
QUOTE(ashtri @ 2009 11 27, 10:39)
Sveikos visos naujoj temoj
Klausimas gal ir ne visai į temą - vykstu į Londoną, gal žinot kas nors kokius nors konkrečius taškus, kur galima eko prekių užsipirkt? Nes ten tikrai pigiau, kiek mačiau e-parduotuvių kainas.
Klausimas gal ir ne visai į temą - vykstu į Londoną, gal žinot kas nors kokius nors konkrečius taškus, kur galima eko prekių užsipirkt? Nes ten tikrai pigiau, kiek mačiau e-parduotuvių kainas.
pvz
G. Baldwin & Co
171/173 Walworth Road
London
SE17 1RW
Neal's Yard Remedies
15 Neal's Yard
London
WC2H 9DP
HTH
Kokia kosmetika Jūsų favoritai?
Aš labiausiai mėgstu Naujosios barmunės aliejukus. plaukam simondsiju, nagams nerealus, o kokosu ne tik, kad kvepia ir yra labai naudingas, bet ir salto spaudimo, nerafinuotas, ekologiskas. Cia naujiena, turbut dar nezinote
As dar weleda megstu, urtekram kartais del kainos ir kokybes santykio stabilumo.
Aš labiausiai mėgstu Naujosios barmunės aliejukus. plaukam simondsiju, nagams nerealus, o kokosu ne tik, kad kvepia ir yra labai naudingas, bet ir salto spaudimo, nerafinuotas, ekologiskas. Cia naujiena, turbut dar nezinote
As dar weleda megstu, urtekram kartais del kainos ir kokybes santykio stabilumo.
žinom, kad Barmunė pagaliau ir nerafinuotus aliejus ėmė pilstyti
o apie favoritizmą tai labai aptakus klausimas Plaukams - Druide, Weledos vanduo, kūnui Lauralep, Feniqua muilai, veidui Dr.Hauschka prausiklis CC, Suki prausiklis, Dr.Hauschka kaukės, Ciel d'Azur molis ir t.t
o apie favoritizmą tai labai aptakus klausimas Plaukams - Druide, Weledos vanduo, kūnui Lauralep, Feniqua muilai, veidui Dr.Hauschka prausiklis CC, Suki prausiklis, Dr.Hauschka kaukės, Ciel d'Azur molis ir t.t
QUOTE(katutis @ 2009 12 03, 00:59)
Ciel d'Azur molis ir t.t
Ka su tuo moliu darot-girdziu apie ji jau labai labai, rupi jis man kazkodel -kaip?kas?kur?- placiau prasau! Zinau,kad reikia eiti i kita tema, bet kiek esu ten ko klaususi, tai tyla- negavau atsaymo nei i viena savo klausyma ten - matyt maseje as ten nesimatau .Jei nesunku placiau prasome - suprantu,kad jis ekologiskas,ar ne?
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 03, 11:16)
Ka su tuo moliu darot-girdziu apie ji jau labai labai, rupi jis man kazkodel -kaip?kas?kur?- placiau prasau! Zinau,kad reikia eiti i kita tema, bet kiek esu ten ko klaususi, tai tyla- negavau atsaymo nei i viena savo klausyma ten - matyt maseje as ten nesimatau .Jei nesunku placiau prasome - suprantu,kad jis ekologiskas,ar ne?
Aš ne Katutis, bet galiu atsakyti. Jeigu kalbėti apie Ciel d'azur molį, tai jo yra pirkti Vilniuje, PC Mada esančioje Nimfali parduotuvėlėje. Vat tokio http://www.nimfali.lt/lt/molis.html Jį pagrinde naudojame veido kaukėms ruošti.Galima maišyti su vandeniu, natūraliu jogurtu, hidralatu, toniku, nedideliu kiekiu aliejaus, jei bijoma odos pasausėjimo, EA (aišku ne viską iš karto)ir kt. Priklauso nuo noro ir poreikio. Molis turi odą valančių, skaistinančių savybių. Na man tai viena geriausių priemonių veido odai gražinti. Natūralios kosmetikos gamintojų temoje nemažai apie jį ir jo paruošimą galima rasti.
QUOTE(Diva:) @ 2009 12 03, 10:16)
Ka su tuo moliu darot-
pepkė viską papasakojo
dar molį galima naudoti kaip prausiklį veidui, jį gerti valant organizmą
tikrai niekas neignoruoja Kartais ir mums sunku suprasti per tą informacijos srautą, kad kažkas nori patarimo ar nuomonės dėl kokio iki skausmo žinomo dalyko