pirma tema
antra tema
trečia tema
ketvirta tema
penkta tema
šešta tema
septinta tema
SM tema kepurytės, skrybelaitės, skarelės
p.s. kas turit kokių schemų - prašom papildyti temą
kepurėlių platinimo būdai
1.
2.
drugeliai
gelytė
Papildyta:
keletas raštelių tinkamų kepuriukams
artėja ruduo žiema, tad laikas pradėti ruoštis
kepuriukas šalmas
SM tema kaip mezgti kepuriuką- šalmą
kas skaitote rusiškai
kaip megzti kepuriuką- šalmą nuo viršaus/rusų k.
beretės aprašymas/rusų k.
Papildyta:
kepurė-šalmas/rusų k.
kepurė su snapeliu/rusų k.
p.s. kai cituojate n foto - pratrinkite nuoruodas, kad pernelyg neapkrauti temos
Ačiū, J@lanta, už naują temutę.
Štai ir mano megztos, paprastutės, bet mielai nešiojamos, gal kam idėjų kils (schemučių nėra, megzta iš galvos):
Štai ir mano megztos, paprastutės, bet mielai nešiojamos, gal kam idėjų kils (schemučių nėra, megzta iš galvos):
Labas.
Mėnule, jau kas per grožis kepuriuko, o apie Rokutį tai iš viso be žado gražuolis modeliukas. ir visai man ne mergaitiška ta kepšiukė su ausim, labai ir rašteliai kokie išmegzti, kiek darbo siūliukus kaišiot
Mėnule, jau kas per grožis kepuriuko, o apie Rokutį tai iš viso be žado gražuolis modeliukas. ir visai man ne mergaitiška ta kepšiukė su ausim, labai ir rašteliai kokie išmegzti, kiek darbo siūliukus kaišiot
Ačiū visoms už pagyrimus labai daug gražių kepuryčių mačiau temose, auksarankės mamos ir dar kiek fantazijos turi ir pati idėjų iš čia pasisėmiau
ta su ausytėm, tai viršus baigtas lygiai ir tik kampučiai suimti suapvalintai?
Sveika, ačiū taviškį buvau užmačius prie krikšto rūbelio, vajė koks didelis (vasara tada dar buvo )
QUOTE(reje @ 2009 11 24, 21:22)
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 11 24, 21:49)
Labas.
Sveika, ačiū taviškį buvau užmačius prie krikšto rūbelio, vajė koks didelis (vasara tada dar buvo )
QUOTE(reje @ 2009 11 24, 21:22)
gal ir paprastutes, bet as panasia savo merginai mezgu, jau penkiolika kartu ardziau - dabar baigiau visai, bet tuoj ardysiu, nes nepatinka
Kaip tu Reje ta melynai geltona mezgei? visur vienodas akiu skaicius ir tik pries gala siaurini? nes as nuo vidurio kazkur siaurint pradejau, nu isejo tokia kaip piramide virsuj, o apacioj platu busiu baisiai dekinga jei nusviesi kaip ten siaurint ir pabaigt
QUOTE(Mėnulė @ 2009 11 24, 23:04)
Megzta lygiai, viršus baigtas lygiai, ir kampučiai paprasčiausiai surišti su siūliuku, tai ir gaunasi kiek suapvalinta.
QUOTE(Eleina @ 2009 11 25, 21:35)
gal ir paprastutes, bet as panasia savo merginai mezgu, jau penkiolika kartu ardziau - dabar baigiau visai, bet tuoj ardysiu, nes nepatinka
Kaip tu Reje ta melynai geltona mezgei? visur vienodas akiu skaicius ir tik pries gala siaurini? nes as nuo vidurio kazkur siaurint pradejau, nu isejo tokia kaip piramide virsuj, o apacioj platu busiu baisiai dekinga jei nusviesi kaip ten siaurint ir pabaigt
Taip, visur vienodas akių skaičius, o siaurint pradėjau tik pačioje pabaigoje, nuo tos vietos, kur šviesiai melsva ir toliau geltona prie bumbulo. Siaurinau maždaug kas 7-ą akį sumezgant po dvi, kiekvienoj eilėj gerojoj pusėj. Likus kokiom 8-6 akim ant virbalų, jas visas pertraukiu tiesiog siūlu. Jei dar kas neaišku, klausk, ir sėkmės užbaigiant.
QUOTE(reje @ 2009 11 25, 22:44)
Taip, visur vienodas akių skaičius, o siaurint pradėjau tik pačioje pabaigoje, nuo tos vietos, kur šviesiai melsva ir toliau geltona prie bumbulo. Siaurinau maždaug kas 7-ą akį sumezgant po dvi, kiekvienoj eilėj gerojoj pusėj. Likus kokiom 8-6 akim ant virbalų, jas visas pertraukiu tiesiog siūlu. Jei dar kas neaišku, klausk, ir sėkmės užbaigiant.
aciu tau labai siaip viska taip ir dariau, bet ryskiai per anksti pradejau siaurint na siandien bandysiu vakare daryt kaip rasai, tikiuosi pavyks jei ka, tai dar parasysiu Dekui
Labai gražu, zuikuli stilinga ir šilta
Sveikos mezgejos, norejau paklausti kiek reikia deti akiu naujagimio kepurytei? ir kiek eiliu megzti, nes dar neturiu pavyzdzio ant kurio galeciau pamatuoti
Reje, *Zuikuli* nuostabios kepurytės
Rodau savo vaikino kepuriuką.
Labai smagiai mezgėsi
Rodau savo vaikino kepuriuką.
Labai smagiai mezgėsi
QUOTE(PYNE @ 2009 11 28, 14:06)
Labai grazi gal koki aprasyma turi?