Įkraunama...
Įkraunama...

6 mn. vaikelių mityba

Sveikos mamytes,

Mums jau tuoj 6 menesiukai, tad siom dienom jau pradesiu primaitint darzovienem. Noriu Jusu paklausti kokios mazdaug konsistencijos darzoviene turetu buti pirmiem paragavimam? Ir vat zadu pradeti nuo moliugo, tad butu idomu suzinoti kur Jus ji perkat? Tiesiog parduotuvinio nelabai norisi duoti...
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2010 06 02, 05:49)
Sveikos mamytes,

Mums jau tuoj 6 menesiukai, tad siom dienom jau pradesiu primaitint darzovienem. Noriu Jusu paklausti kokios mazdaug konsistencijos darzoviene turetu buti pirmiem paragavimam? Ir vat zadu pradeti nuo moliugo, tad butu idomu suzinoti kur Jus ji perkat? Tiesiog parduotuvinio nelabai norisi duoti...

siaip pataria pradeti nuo bulves, paskui po keliu dienu morka prideti. o moliuga perku turguje, vilniuj yra, o va kaune kai ieskojau,tai sake kad tik maximoj rasiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2010 06 02, 15:49)
Sveikos mamytes,

o as pasakysiu taip, kad kai siuo metu svieziu darzoviu nera dar kol kas, o parduotuvese ir turguj guli arba is pernai arba uzauginti greituoju budu po danga su nitratais, geriausia pirkt paruostas tyreles... nes jokiu vitaminu toj bulvej savo vaiku neduosit. na sia minti ir dietologe is mano darbo pasiule. o siaip as vaikui perku, pvz mesa, tai ekologiniam turguj prie maximos pasilaiciuose Vln.
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 06 02, 23:47)
o as pasakysiu taip, kad kai siuo metu svieziu darzoviu nera dar kol kas, o parduotuvese ir turguj guli arba is pernai arba uzauginti greituoju budu po danga su nitratais, geriausia pirkt paruostas tyreles... nes jokiu vitaminu toj bulvej savo vaiku neduosit. na sia minti ir dietologe is mano darbo pasiule. o siaip as vaikui perku, pvz mesa, tai ekologiniam turguj prie maximos pasilaiciuose Vln.

o ka daryt jei pirktiniu vaikas nevalgo? jau vien man visos tos bio ne tik slykstaus skonio bet ir kvapo,tai ka kalbet apie vaikus
Atsakyti
QUOTE(Kuci @ 2010 06 02, 19:49)
siaip pataria pradeti nuo bulves, paskui po keliu dienu morka prideti. o moliuga perku turguje, vilniuj yra, o va kaune kai ieskojau,tai sake kad tik maximoj rasiu rolleyes.gif

aga, pritariu ir as, kad nuo bulvytes pradet reikia smile.gif kiek skaiciau visur taip siulo, o ir gydytoja ta pati mums pasiule. Tai ir pradejom nuo bulvytes, paskui ivedem morkyte, tada tik moliuga mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuci @ 2010 06 03, 09:59)
o ka daryt jei pirktiniu vaikas nevalgo? jau vien man visos tos bio ne tik slykstaus skonio bet ir kvapo,tai ka kalbet apie vaikus

jei nevalgo, tai nekyla klausimu, ka daryt, darai, kaip iseina, mes valgom, pati viska paragauju, neblogas nei skonis nei kvapas g.gif

bet jau geriau kvapas, nei nitratai, as ziuriu laida, kai bunu ne LT "sreda obitanija" vadinasi, tai po jos sakes kai zinai, ka valgai, tai savo kudikiui ne BIO nesiulau nieko... per maza dar nitratus kg dusint, o savo darzoviu ir mesos nera verysad.gif
Atsakyti
sakykit, o vaisines tyreles visa 120g duodate vaikui (ar daugiau) ar puse indelio pvz? man rodos tarp pienuko maitinimo jai viso indelio perdaug. ir aisku kartais vakare duodu, kartais priespieciu, priklauso, kada einam i lauka blush2.gif ar blogai, kad nereguliaru?
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 06 04, 10:56)
sakykit, o vaisines tyreles visa 120g duodate vaikui (ar daugiau) ar puse indelio pvz? man rodos tarp pienuko maitinimo jai viso indelio perdaug. ir aisku kartais vakare duodu, kartais priespieciu, priklauso, kada einam i lauka  blush2.gif ar blogai, kad nereguliaru?

Tyrele ne visa duodu, truputi palieku. Likuti imaisau i kruopiene.
Atsakyti
QUOTE(Tikaram @ 2010 06 04, 10:56)
sakykit, o vaisines tyreles visa 120g duodate vaikui (ar daugiau) ar puse indelio pvz? man rodos tarp pienuko maitinimo jai viso indelio perdaug. ir aisku kartais vakare duodu, kartais priespieciu, priklauso, kada einam i lauka  blush2.gif ar blogai, kad nereguliaru?

Maniske suvalgo nedaug net 90 g nesuvalgo tyreles ir darzovienes 90 gdaugiausia buvo suvalgiusi biggrin.gif su laiku manau suvalgys, mes pradininkai juk biggrin.gif o siaip kaip pagalvoju kiek tam kudikiui reikia, sako musu skrandzio talpa kaip kumstis, tai koks ten jo kumsteliukas smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu cia tik palyginimui blush2.gif
Atsakyti
lygtai 6 men kudikio skrandukas 200ml, tai as daugiau ir neduodu smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti